maandag 25 december 2023

Dit is echt belangrijk om te weten voordat het nieuwe jaar begint

maandag, 25 december 2023 10:32   Hits: 2354

slimme mensenDe grote massa heeft de neiging zich mee te laten sleuren in de hypnotiserende verhalen van de mainstream media.

Verhalen die onherroepelijk zullen leiden naar slavernij en die alleen gestopt kunnen worden met relevante informatie.


Misschien is het grootste gevaar waarin de wereld zich nu bevindt wel het volgende.

Een wereld die voor een heel groot deel werkelijk gelooft dat de mens verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde en dat wij daarom alles in het werk moeten stellen om de uitstoot van CO2 drastisch te beperken.


Als mensen eenmaal bovenstaande geloven, dan is een volgende stap heel gemakkelijk.

Want, dan zien ze ook de noodzaak in van het feit dat er ‘maatregelen’ moeten worden genomen. Dat de mens die de opwarming heeft veroorzaakt ook bereid moet zijn om offers te brengen om het probleem op te lossen.

En zo holt de wereld in sneltreinvaart naar het beruchte jaar 2030. Een jaar dat wordt gekenmerkt door een serie slavernij doelstellingen van de geheime maffia in de achtergrond.

De bevolking laat zich angst aanjagen door de MSM met allerlei horrorverhalen over stijgende zeespiegels enzovoort. Als die bange mensen echter even zouden stoppen met panikeren en nuchter zouden nadenken, dan is het afgelopen met de klimaatpropaganda.

Dan beseffen ze opeens dat we op een onvoorstelbare manier worden beetgenomen waar we bij staan.

Alleen al de volgende paar plaatjes zijn al voldoende om het hele door de mens veroorzaakte opwarmingsverhaal voor altijd naar de prullenbak te doen verdwijnen.In de lange historie van onze aarde doet de temperatuur niets anders dan fluctueren.

Soms hebben we een wat warmere periode, maar dan altijd weer gevolgd door een koudere. Al die schommelingen hebben totaal niets te maken met wat de mens doet.

Voor hen die met een opgeblazen gevoel onder, achter of voor de kerstboom hangen, misschien een idee om de volgende video nog eens goed te bekijken.

Een video die door Erick van Dijk in het Nederlands is ondertiteld zodat iedereen het verhaal kan volgen.

Een verhaal dat korte metten maakt met de grootste zwendel aller tijden.

En dat is belangrijk aan de vooravond van een nieuw jaar waarin ze ongetwijfeld weer van alles zullen bedenken om ons in naam van het klimaat verder richting totale slavernij te pushen.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...