maandag 25 december 2023

WEF wil elk aspect van het openbare leven controleren

 december 25, 2023   1612   19 

Het World Economic Forum (WEF) en zijn oprichter Klaus Schwab pushen om hun globalistische agenda in te voeren die elk aspect van het openbare leven wil beheersen.

In 1971 nam Schwab $6.000 aan startkapitaal en veranderde het WEF van een bescheiden bijeenkomst van economen in ’s werelds meest exclusieve club voor mondiale elites, schrijft Frank Bergman.

Het WEF begon als een organisatie zonder winstoogmerk, maar harkt nu jaarlijks maar liefst 390 miljoen dollar binnen.

Een nieuw boek van onderzoeksjournalist Seamus Bruner werpt een licht op de agenda van het WEF en hoe Schwab zichzelf heeft gepositioneerd als een wereldwijde poppenspeler.

Bruner leidde de teams wier bevindingen de aanleiding waren voor meerdere FBI-onderzoeken en onderzoeken van het Congres naar de Clintons en de Bidens.

Nu ontmaskert hij de miljardairs die de machtshefbomen controleren die elk aspect van uw leven domineren.

Het boek “Controligarchs: Exposing the Billionaire Class, Their Secret Deals, and the Globalist Plot to Dominate Your Life” volgt het geld voorbij de politici in het moeras van Washington D.C. en gaat rechtstreeks naar de top: Davos.

Het is in dit kleine Alpenstadje in Zwitserland dat de jet-setting miljardairs en schimmige bureaucraten het volgende decennium van ons leven uitstippelen.

De marktkapitalisatie van de topleden van het WEF – bedrijfsgiganten zoals Apple, Microsoft, Amazon, Meta, Google, Comcast en Pfizer – bedraagt meer dan 10 biljoen dollar.

Het dubbele als je vermogensbeheerder BlackRock meetelt.

Larry Fink, oprichter en CEO van BlackRock, is lid van de raad van bestuur van het WEF.

Met meer dan 20 biljoen dollar – groter dan het BBP van elk land ter wereld behalve dat van de Verenigde Staten – in de schatkist van de WEF-leden, is het makkelijk te begrijpen waarom het WEF buitengewone invloed kan uitoefenen.

Maar de voortdurende dominantie van het WEF over wereldregeringen heeft veel meer opgeleverd dan geld alleen ooit zou kunnen.

De economische macht van de organisatie zorgt voor politieke en sociale controle.

De vele manieren waarop het WEF samenzweert om de toekomst van de samenleving te controleren zijn huiveringwekkend.

De belangrijkste punten op de agenda zijn de globalistische overname van niet alleen financiën, maar ook energie, voedsel, gezondheid, persoonlijke informatie en technologie.

 

Controligarchs trekt het gordijn open en onthult uitvoerig de dystopische systemen en tactieken die het WEF aan het ratificeren is.

Belangrijke onderdelen van de agenda van het WEF zijn onder andere:

·         Het implementeren van digitale munteenheden van centrale banken (CBDC’s) en digitale ID’s

·         Het instellen van “klimaatlockdowns” en “rolling blackouts

·         Het verbieden van benzinevoertuigen en gaskachels en het afknijpen van thermostaten

·         Het ontwikkelen van in laboratoria gekweekt vlees

·         Gepatenteerde zaden en insecten-gebaseerd “voedsel” voor consumptie door het grote publiek

·         Uitbreiding van verplichte medische technologieën

·         Kunstmatige intelligentie (AI) en transhumanisme bevorderen

Schwab’s beruchte “Great Reset” verklaring tijdens COVID-19 liet zien dat het WEF de pandemie wilde gebruiken om het heden te beïnvloeden en de toekomst te beheersen.

Met controle over kritieke industrieën en infrastructuur zullen het WEF en zijn ongekozen globalistische bondgenoten zoals de Verenigde Naties (VN), de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ongekende controle hebben over elk aspect van ons leven.

Dit zijn echter geen plannen voor de verre toekomst, want de campagne van het WEF is al aan de gang.

De Bank of International Settlements, de centrale bankier voor de centrale banken, werkt hard aan de uitrol van digitale valuta van de centrale banken (CBDC’s).

Volgens BIS-voorzitter Agustin Carstens bieden CBDC’s “totale controle” over de geldhoeveelheid en het publiek, zoals Slay News meldde.

Met een CBDC kan het globalistische financiële systeem een individu, een bedrijf, een hele stad of zelfs een heel land financieel uitschakelen (of “de-bankeren”).

Het WEF verkondigt dat er een “exponentiële groei” is geweest in het onderzoek naar CBDC’s.

Vorige maand bevestigde de Atlantic Council dat het “momentum achter” CBDC’s “sterk blijft” in 2023.

Aangezien er geen crisis is die CBDC’s urgent maakt, worden ze gepromoot voor hun gebruiksgemak.

Zowel het WEF als Larry Fink van BlackRock hebben het feit aangeprezen dat migranten hun grensoverschrijdende transactietijd kunnen verkorten wanneer ze geld terugsturen naar hun thuisland.

Toen Schwab de “Great Reset” aankondigde, vertelde hij de wereld dat, nadat iedereen gevaccineerd was, er een einde zou komen aan de lockdowns en dat de wereld op een “groenere” manier zou heropbouwen.

Het was toen nog niet duidelijk wat de pandemie met klimaatverandering te maken had.

 

De relatie is nu echter duidelijk geworden.

Het concept van een “klimaatlockdown” is niet vergezocht.

In Californië heeft de Democratische gouverneur Gavin Newsom, die nauw verbonden is met het WEF, zijn kiezers voorgehouden dat hun gedrag moet veranderen en dat hun comfort en vrijheid moeten worden opgeofferd voor “het grotere goed.”

De methodes van Newsom omvatten het beperken van de toegang tot huisthermostaten, het beperken van langeafstandsreizen en, binnenkort, het uitbannen van brandstofvoertuigen en gasfornuizen.

De vermeende dreiging van “klimaatverandering” heeft regeringen over de hele wereld ook in staat gesteld om lang gevestigde landbouwmethoden omver te werpen door traditionele meststoffen te verbieden en eiwitbronnen zoals vee plat te elimineren.

Door het WEF gesteunde restricties zorgen ervoor dat boeren niet meer bestaan.

Om het zelfgecreëerde, komende wereldwijde voedseltekort “op te lossen”, hebben WEF-leden en bondgenoten als Bayer-Monsanto, Beyond Meats en Impossible Foods en innovatieve startups op basis van insectenproteïnen hun intrede gedaan.

De controlerende grootmachten die zwaar investeren in deze sector zijn Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Richard Branson van Virgin Galactic.

Vorige maand nog organiseerden WEF-partners, waaronder de VN en de Gates Foundation, een evenement met de titel “50-in-1” waarin bondgenoten beloofden om binnen vijf jaar digitale ID-systemen uit te rollen in 50 landen.

Waarom? Digitale ID’s gekoppeld aan digitale medische dossiers op je mobiele telefoon zijn een ongelooflijk effectieve manier om je vaccinatiestatus bij te houden.

Meerdere WEF-partners, waaronder Bill Gates, werken al meer dan tien jaar aan een verplicht digitaal ID-systeem.

Maar COVID-19 vaccinpaspoorten lieten zien hoe digitale ID’s gebruikt kunnen worden om naleving door burgers meedogenloos af te dwingen.

De aan het WEF gekoppelde digitale ID van de Europese Unie is in feite een uitbreiding van het systeem dat is ontwikkeld voor het Europese vaccinpaspoort.

Tijdens een evenement dat in 2010 werd gesponsord door de VN, zei Gates dat “vaccins de sleutel zullen zijn”, omdat “je elke geboorte zou kunnen registreren op je mobiele telefoon, vingerafdrukken zou kunnen nemen, een locatie zou kunnen krijgen, dan zou je deze systemen kunnen gebruiken om rond te gaan en ervoor te zorgen dat de vaccinaties plaatsvinden”, waardoor de gezondheidszorg “op een effectievere manier” zou kunnen worden uitgevoerd.

Het WEF windt er vaak geen doekjes om wat voor dystopische plannen zijn partners aan het smeden zijn.

Controligarchs heeft echter honderden uren aan vergeten video’s en duizenden pagina’s – waarvan een groot deel van het internet is verwijderd – doorgespit om te onthullen dat WEF-visionairs als Yuval Noah Harari vrijmoedig innovaties als hersenchips, zelfgenoegzaamheidsmedicijnen in de vorm van een happy pill en genbewerking in de vorm van eugenetica aanprijzen.

Vergis je niet, digitale ID’s plus CBDC’s staan gelijk aan een de facto sociale kredietscore.

Harari gelooft ondertussen dat het hele menselijk lichaam “gehackt” kan en zal worden.

Harari heeft opgemerkt dat COVID-19 “cruciaal” was omdat het mensen overtuigde om “totale biometrische surveillance te accepteren” en “legitimeren”.

Maar simpelweg iedereen in de gaten houden is niet genoeg.

In de toekomst “moeten we in de gaten houden wat er onder hun huid gebeurt.”

Subdermale microchips zijn nog maar het begin als het hele menselijk lichaam het canvas wordt voor bizarre globalistische experimenten en gecentraliseerde heerschappij.

In de hele geschiedenis was “de dood de grote gelijkmaker”, vervolgde Harari.

Toch zal de zogenaamde Vierde Industriële Revolutie die Schwab voorstelt een nieuw kastensysteem voortbrengen waarin arme mensen nog steeds sterven.

De rijke elites van de wereld krijgen ondertussen “naast alle andere dingen die ze krijgen, ook een vrijstelling van de dood”, glundert Harari.

Elites zullen dan in staat zijn om onsterfelijkheid te kopen door middel van biotechnologische upgrades – om het humanisme zelf te overstijgen.

Dit zijn slechts enkele van de schokkende, vrijheidsvernietigende plannen die het WEF is begonnen uit te rollen.

Andere sectoren die door het WEF worden overgenomen zijn onder andere huisvesting in ” 15-minutensteden”, onderwijs door AI die “sociaal-emotioneel leren” bevordert, de informatiestroom via het aanpakken van zogenaamde “desinformatie” en nog veel meer.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-wil-elk-aspect-van-het-openbare-leven-controleren/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...