maandag 25 december 2023

Nieuwe “smoking gun” analyse toont dramatische stijging van het oversterftecijfer in verband met COVID-19 vaccins

december 24, 2023   6133   20  

Online censoren hebben hun best gedaan om ervoor te zorgen dat het publiek niets hoort over de mogelijke gevaren van COVID-19 vaccins uit de mainstream media of social media platforms, maar naarmate er meer tijd verstrijkt sinds de vaccins voor het eerst werden uitgerold, wordt het bewijs veel gemakkelijker te vinden – en veel moeilijker te negeren. Ruwe gegevens vertellen steeds meer over hoe schadelijk deze vaccins zijn voor de menselijke gezondheid.

Ondernemer Steve Kirsch, die grondige analyses van COVID-19 vaccingegevens op Substack heeft gezet, deelde een schokkend nieuw rapport gebaseerd op Medicare sterftecijfers dat volgens hem onomstotelijk bevestigt dat deze vaccins mensen doden, bericht Cassie B.

Hij legt uit dat bij het maken van een eenvoudige grafiek met het absolute aantal mensen dat elke dag nadat een vaccin is toegediend overlijdt, vergeleken met het aantal dagen dat verstreken is sinds ze de injectie kregen, het aantal overlijdens per dag bij veilige vaccins altijd daalt na verloop van tijd na een initiële periode van 21 dagen direct na toediening van het vaccin.

Bij de COVID-vaccins is het aantal echter een jaar achter elkaar gestegen. Kirsch merkte op dat dit is gebeurd in elk land waarvan hij gegevens heeft verkregen na elke dosis van het vaccin. Hij benadrukt dat dit alleen zou moeten gebeuren als er op de achtergrond iets belangrijks aan de hand is, wat hier niet het geval was.

Kirsch merkte op dat het waarnemen van een positieve helling in deze grafiek gedurende een jaar na vaccinatie “ongekend” is en maar één ding kan betekenen: COVID-19 vaccins doden mensen.


 Ongevaccineerde Amerikanen weigeren bloedtransfusies van gevaccineerde donoren uit angst voor spike-eiwitten

Een “verbijsterende” toename van oversterfte

Hij legt uit dat gegevens uit Nieuw-Zeeland over alle leeftijden en doses een sterftetoename van 49 procent laten zien tussen week 5 en 23 – maar het sterftecijfer zou altijd vlak moeten zijn voor veilige vaccins. Hij schreef: “Een sterftetoename van 49 procent in vijf maanden over een populatie van 2M mensen geselecteerd uit 5M mensen in het land is gewoonweg verbijsterend.”

Hij zegt dat hij hetzelfde effect heeft gezien in alle landen waarvoor hij deze gegevens heeft: het Verenigd Koninkrijk, Israël, de VS, Nieuw-Zeeland en de Malediven.

Wat betreft de Medicare-gegevens zou de lijn vanaf dag 28 altijd een neerwaartse helling moeten vertonen, maar dat is niet wat hij waarnam in zijn analyse. In plaats daarvan is de helling positief. Wat het nog dwingender maakt, is het feit dat de gegevens die erin zijn verwerkt afkomstig zijn van een enorme subset; bijna 80 procent van de Medicare-begunstigden heeft ten minste één dosis van een van de COVID-19 vaccins gekregen, volgens de Centers for Medicare & Medicaid Services.

Volgens zijn analyse is dit effect volledig ongekend en is het geen achtergrondeffect. Het is gecorreleerd aan de toediening van COVID-19 vaccins en wordt niet gezien bij andere vaccins, en het gebeurt in meerdere landen. Er is geen andere verklaring voor deze trend in sterftecijfers dan de injecties.

Kirsch schreef: “Ik snap niet hoe artsen dit kunnen negeren; het is glashelder. Het aantal sterfgevallen per dag na de injectie gaat omhoog. Het wordt verondersteld naar beneden te gaan. Je kunt dit niet negeren. Je kunt het niet verklaren.”


 Jonge artsen in Canada sterven na de tweede booster met een tempo die 23X dan normaal is

Waarom blijven artsen deze vaccins toedienen?

Aan het einde van zijn analyse legt Kirsch uit waarom hij denkt dat artsen de bevinding zullen negeren. Het is een fenomeen dat we al zien sinds het begin van de uitrol van het vaccin, met artsen die beter zouden moeten weten die herhaaldelijk volhouden dat het vaccin volkomen veilig is, ook al weigeren sommigen van hen het zelf te nemen en waarschuwen ze hun families om het te vermijden.

Kirsch legde uit dat artsen gewoon hun brood moeten verdienen en dat degenen die iets durven te zeggen tegen de COVID-vaccins hun baan dreigen te verliezen of dat hun certificering, waar ze zo hard voor hebben gewerkt, wordt ingetrokken.

“Dus het doden zal oneindig doorgaan omdat artsen gemuilkorfd worden. Zo gaat dat nu eenmaal,” klaagde hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nieuwe-smoking-gun-analyse-toont-dramatische-stijging-van-het-oversterftecijfer-in-verband-met-covid-19-vaccins/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...