maandag 25 december 2023

Nog meer ONZIN v/h WEF: ‘ALLE mensen zullen een uniform dragen’ tegen 2030 .......

december 25, 2023   2678   23  

Het World Economic Forum (WEF) heeft opgeroepen om een einde te maken aan individuele mode onder het publiek en verklaarde dat “alle mensen een uniform zullen dragen” voor het jaar 2030.

Het WEF verklaarde dat in 2030 mode volledig achterhaald zal zijn en alle mensen veganistisch zullen zijn, of ze dat nu leuk vinden of niet, bericht Hunter Fielding.

Een rapport dat in 2019 is opgedoken, stelt dat mensen slechts drie kledingstukken per jaar mogen kopen en geen vlees mogen kopen of consumeren.

Het in 2019 gepubliceerde rapport ‘The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World’, gefinancierd door het WEF, stelt extreme doelen voor regeringen over de hele wereld om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, in overeenstemming met de ambities van het Akkoord van Parijs uit 2015.

Het rapport schetst zes gebieden waarop wereldregeringen “snel actie kunnen ondernemen om de op consumptie gebaseerde emissies aan te pakken”: voeding, bouw, kleding, voertuigen, luchtvaart en elektronica:

“Het rapport toont aan dat burgemeesters een nog grotere rol en kans hebben om klimaatnood te helpen afwenden dan eerder werd gedacht … Hoewel de analyse grote mondiale vragen aan de orde stelt, is het doel ervan om praktische actie te inspireren … De gemiddelde op consumptie gebaseerde uitstoot in C40-steden moet de komende 10 jaar halveren. In onze rijkste en meest consumerende steden betekent dat een vermindering met tweederde of meer tegen 2030.” – Mark Watts, uitvoerend directeur van C40

“Het is nu duidelijk dat actie om consumptie te verminderen noodzakelijk is als onderdeel van de wereldwijde inspanning om klimaatverandering tegen te gaan … De acties die in het rapport worden beschreven zijn uitdagend en zullen voor velen confronterend zijn, maar we denken dat ze noodzakelijk zijn … Stadsburgemeesters kunnen een visie bepalen en actoren bijeenbrengen om de veranderingen die we beschrijven tot stand te brengen … Het werk waarvan hier verslag wordt gedaan dwingt ons te focussen op hoe een duurzame stedelijke toekomst eruit zou kunnen zien en helpt ons te overwegen welk beleid, welke regelgeving, welke stimulansen en welke gedragsveranderingen nodig zullen zijn voor de overgang naar een koolstofvrije wereld.” – Gregory Hodkinson, voormalig voorzitter van  ArupThe Future of Urban Consumption in a 1.5°C World, 2019

C40 is een wereldwijd netwerk van burgemeesters die een kwart van de wereldeconomie vertegenwoordigen.

Het omvat bijna 100 steden plus 1.143 steden en lokale overheden die zich hebben aangesloten bij C40’s ‘Cities Race to Zero’.

De steden die zich aanmelden voor de ‘Cities Race to Zero’ verbinden zich er onder andere toe om de opwarming van de aarde onder de 1,5°C-doelstelling van het Akkoord van Parijs te houden.

Zonder de vele rapporten en aanbevelingen te lezen die de ondertekenaars van de ‘Cities Race to Zero’ krijgen toegeworpen, is het niet mogelijk om vast te stellen of de acties die zijn beschreven in het rapport The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World specifiek zijn opgenomen in het actieplan. Waarom is dat belangrijk? Als dat zo is, zijn het niet alleen de ongeveer 100 C40-steden, maar meer dan 1000 steden die zich committeren aan de reducties in consumentenemissies uit het rapport. Bovendien kunnen we ervan uitgaan dat het netwerk van Arup hetzelfde doet.

Arup werkt als een wereldwijd netwerk van “deskundigen” en gaat er prat op dat het “steden op duizend manieren vormgeeft“. Arup heeft meer dan 17.000 leden en kantoren in 46 van de 97 steden die deel uitmaken van het wereldwijde netwerk van C40. C40 en Arup werken sinds 2009 samen aan dystopische publicaties zoals Deadline 2020, Green and Thriving Neighbourhoods en een gids voor het creëren van netto-nul-wijken. Maar deze samenwerkingen zijn niet tot stand gekomen zonder dat er geld van hand is gewisseld.

Het eerste C40/Arup-rapport getiteld ‘Powering Climate Action: Cities as Global Changemakers’ werd in 2015 gepubliceerd. In datzelfde jaar beloofde Arup om 1 miljoen dollar over een periode van drie jaar te investeren in een onderzoekspartnerschap met C40.

 

In 2019, het jaar waarin het consumentenemissierapport The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World van C40/Arup werd gepubliceerd, verdrievoudigde Arup haar adviessteun aan C40 tot 3 miljoen dollar over een periode van drie jaar.

In 2023 zette Arup haar investering in C40 voort met maximaal 300.000 US dollar per jaar om C40 te helpen veerkracht en decarbonisatie te stimuleren in steden over de hele wereld.

Het zal niemand verbazen dat C40 Cities in maart 2023 in een artikel met de titel ‘A spotlight on consumption-based emissions‘ opnieuw de aandacht vestigde op het 2019 C40/Arup rapport over emissies door consumenten.

“Sinds de publicatie van ons rapport zijn steden over de hele wereld begonnen met het in kaart brengen van emissies op basis van consumptie en het onderzoeken van manieren om deze te verminderen”, aldus C40.

Dus, wat staat er in het rapport van 2019 waar Arup zo zwaar in heeft geïnvesteerd?

Hieronder hebben we een paar hoogtepunten uitgelicht.

Je kunt het volledige rapport HIER downloaden en lezen.

Omdat het vernietigend bewijs levert tegen zijn medewerkers, hebben we hieronder ook een kopie bijgevoegd voor het geval het in de toekomst uit de openbaarheid verdwijnt.

Vanaf pagina 66 vat het rapport samen wat ze ons hopen op te leggen.

Hieronder staan afbeeldingen van hun “ambities” die geen verder commentaar behoeven, behalve om te zeggen dat al deze plannen worden gemaakt en overeengekomen buiten het democratische proces om en op een klassieke dictatoriale manier onder valse voorwendselen.



De activiteiten van C40 en Arup moeten onmiddellijk worden stopgezet en hun activiteiten moeten permanent worden stilgelegd.

Daarnaast moet iedereen die actief heeft bijgedragen aan/deelgenomen aan het bedenken, overwegen of uitvoeren van deze plannen worden ondervraagd, onderzocht en ter verantwoording worden geroepen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-alle-mensen-zullen-een-uniform-dragen-tegen-2030/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...