zaterdag 13 januari 2024

‘Afschuwelijke’ kinderattributen gevonden in NYC Joodse tunnels – Media Blackout

  Januari 13, 2024

Foto credit: Screenshot X

We waarschuwen al jaren voor geheime tunnelsystemen waarbij prominente leden van de mondiale elite betrokken zijn. Nu duiken er bewijzen op die een verband leggen tussen het illegale tunnelsysteem onder Crown Heights in Brooklyn en Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell en de Clinton Foundation, schrijft Baxter Dmitry.

Verontrustende videobeelden uit New York City gingen eerder deze week viral, waarop te zien is hoe een klein bevlekt matrasje uit de tunnel wordt getrokken dat werd ontdekt onder een synagoge in Crown Heights, waar foto’s laten zien dat er onder andere kindermatrassen en kinderstoelen in het ondergrondse hol lagen.

Er braken rellen uit en een dozijn mannen werd gearresteerd bij de synagoge in New York City die dienst doet als hoofdkwartier van de orthodox-joodse Chabad-Lubavitch beweging, toen mannen probeerden de NYPD en een team van bouwvakkers tegen te houden bij het afsluiten van het illegale tunnelsysteem dat onder het gebouw was gegraven.

Hoewel de media verslag deden van elementen van het verhaal, lieten ze gemakshalve de delen weg die belangrijke leden van de mondiale elite in verband brengen met het rituele kindermisbruik dat plaatsvindt.

De mainstream media is vastbesloten om je ervan te overtuigen dat het tunnelsysteem puur onschuldig is en factcheckers dwingen social media sites om virale threads te verwijderen waarin de geheime tunnels aan miljoenen mensen worden onthuld.

Er is maar één probleem voor deze charlatans. De mensen worden wakker en eisen de waarheid.

Hoe is dit voor de waarheid? Het Chabad-Lubavitch hoofdkwartier waar het tunnelsysteem compleet met bebloede kleine matrassen, boeken bedekt met bloed en kinderstoeltjes, heeft nauwe banden met Jeffrey Epstein en zijn kinderlokker, Ghislaine Maxwell.

Dat klopt, de synagoge met een geheim tunnelsysteem eronder voorziet Jeffrey Epstein’s kinderseks fixer ook van speciale privileges terwijl ze in de gevangenis zit, door ervoor te zorgen dat ze het allerbeste koosjere eten krijgt, wat duurder is, en verschillende andere voordelen.

Volgens de mainstream media is dit gewoon een wild toeval.

De media willen ook niet dat je weet dat het hoofdkwartier van Chabad-Lubavitch al tientallen jaren in verband wordt gebracht met seksueel misbruik van kinderen.

Hirschel Pekkar, een senior lid die de wereldberoemde menora van de Chabad ontwierp, gaf in 1991 toe dat hij, in zijn woorden, “dingen deed die niet gedaan zouden moeten worden” met een 5-jarig meisje.

Dit is waarschijnlijk een goed moment om te vermelden dat de Chabad-Lubavitch synagoge ook verbonden is met de Clinton Foundation, waarbij de twee organisaties een geschiedenis delen van samenwerken aan zogenaamde “projecten” die in de loop der jaren op hun beider websites zijn aangekondigd.

Natuurlijk, het feit dat het hoofdkwartier van Chabad-Lubavitch verbonden is met de Clinton Foundation, die zelf weer verbonden is met veroordeelde kinderhandelaars waaronder Laura Silsby, die schuldig werd bevonden aan kinderhandel vanuit Haïti… Nou, de mainstream media willen dat je weet dat deze feiten ook niets meer zijn dan een reeks wilde toevalligheden.

Bedenk dat zowel Epstein als Maxwell officieel hebben beweerd dat ze de Clinton Foundation hebben helpen oprichten. Zie je hoe de puntjes met elkaar beginnen te verbinden?

In 2024 beginnen we de waarheid te zien. Maar om te begrijpen wat er voor onze ogen gebeurt, is het belangrijk om de geheime rituelen achter het gordijn te begrijpen.

We hebben jouw hulp nodig bij het ontmantelen van een 9000 jaar oude pedofiele cultus.

In de Verenigde Staten zijn Adrenochrome boerderijen actief die kinderen verhandelen zonder geboortebewijs of internationale documenten en die voor enorme sommen geld worden verkocht aan VIP-elites.

Deze kinderen hebben geen officiële documenten maar wel een “houdbaarheidsdatum” van 2 tot 4 jaar, door hoe vaak ze worden verkracht en misbruikt, waarna ze “ongestraft” worden gedood of ritueel vermoord, afhankelijk van de voorkeur van hun eigenaars.

In 2016 kwam het nieuws naar buiten dat er een gruwelijke snuff-film over Hillary Clinton circuleerde op het dark web. Wetsdienaren hebben bevestigd dat de tape zo misselijkmakend is dat ze het niet kunnen verdragen om er langer dan een paar seconden naar te kijken.

Maar geloof me niet op mijn woord. Dit is allemaal volgens Robert David Steele, veteraan van het Amerikaanse korps mariniers en voormalig operationeel officier van de CIA, die een van de best geplaatste klokkenluiders in de geschiedenis werd toen hij het deksel van het hele wereldwijde pedofiliecontrolesysteem opblies voor een geschokte gerechtelijke commissie.

Er is lang beweerd dat Hollywoodsterren en beroemdheden uit de entertainmentindustrie lid moeten worden van de Illuminati om de top van de industrie te bereiken, maar weinig mensen buiten de binnenste kring van de Illuminati begrijpen echt wat dit betekent.

Dat begint langzaam te veranderen nu beroemdheden die aan het Illuminati-systeem zijn onderworpen openbreken en inside informatie lekken die de ware innerlijke werking van Hollywood en de entertainmentindustrie blootlegt.

Hollywood-acteur Ricky Schroder is de nieuwste beroemdheid die doorbreekt en pedofilie en occulte rituelen in de entertainmentindustrie aan de kaak stelt. Hij onthult ziekmakende details over de verontrustende occulte rituelen waar hij als kindster in de industrie getuige van was.

Ricky Schroder is niet de enige ster die ons onlangs een blik achter het gordijn gunde.

Er is niets veranderd sinds Angelina Jolie en Ricky Schroder jong waren en probeerden door te breken in de entertainmentindustrie. Tijdens een interview met Glamour magazine liet Megan Fox zich ontvallen dat ze deelneemt aan gruwelijke Illuminati bloedrituelen met Illuminati marionet Machine Gun Kelly.

Rapportage over deze Satanische praktijken met symbolen, rituelen en offers wordt belachelijk gemaakt door de mainstream media.

Als je de Washington Post leest, naar CNN kijkt of naar factcheckers luistert, zijn de occulte praktijken van pedofielen uit de elite geen probleem, zijn geheime tunnelsystemen puur onschuldige verschijnselen en zijn degenen die het over kinderhandel hebben aluminiumfolie hoedjes dragende gekken die ‘nepnieuws’ verspreiden.

Maar het bewijs is onmiskenbaar en wordt steeds groter.

In een interview met de Sunday Times, liet Hollywood acteur Elijah Wood een bom vallen, waarin hij opmerkte hoe kinderacteurs regelmatig “werden uitgebuit” door figuren uit de industrie.

“Er is duidelijk iets groots aan de hand in Hollywood,” zei Wood. “Het is allemaal georganiseerd.”

Waar Wood het over heeft is het welig tierende seksuele misbruik van acteurs uit de kindertijd, dat al eerder aan het licht is gebracht door zowel Corey Feldman als Corey Haim.

Dit verhaal is zo gecontroleerd dat nadat Wood deze opmerkingen had gemaakt, de mainstream media hem de volgende dag aanvielen en hem dwongen om ze te bagatelliseren.

Spoel een jaar vooruit en een andere Hollywood insider had een soortgelijk verhaal – met een Satanische draai.

Maak kennis met Jon Robberson. Robberson is al 16 jaar actief in Hollywood voor speelfilms, televisie en commerciële producties en heeft achter de schermen gewerkt bij alle grote studio’s en netwerken, onder andere aan projecten voor notabelen als Spielberg, Bruckheimer, Silver en Abrams, om er maar een paar te noemen.

Robberson verliet ook die scène omdat het er volgens hem krioelt van de pedofiele roofdieren.

Er is bewijs gevonden dat de duidelijke lijn ook mondiale elites omvat, waaronder Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell en de Clintons, en je kunt er zeker van zijn dat deze namen slechts het topje van de ijsberg zijn.

Op de hoogste niveaus van de politiek, de financiële wereld en de entertainmentindustrie gebruikt een schimmige cabal van pedofielen hun macht om de misselijkmakende misdaden tegen kinderen te verbergen.

Er is een oorlog gaande en de elite en hun marionetten in de politiek en het entertainment worden met de dag wanhopiger om iedereen die hun agenda ontmaskert de kop in te drukken.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het rapporteren over de misdaden van de mondiale elite en het blootleggen van hun agenda aan zoveel mogelijk mensen. Maar we hebben jullie hulp nodig. Deel deze video wijd en zijd om de boodschap te helpen verspreiden en word lid van de People’s Voice Locals Community om het kanaal te steunen, lid te worden van de People’s Voice Locals Community  en exclusieve en ongecensureerde content te ontvangen.

Kijk:


Video Link: https://rumble.com/v46oqyu-horrific-child-adrenochrome-market-found-in-nyc-jewish-tunnels-media-blacko.html      

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...