zaterdag 13 januari 2024

Top professor waarschuwt dat spike-eiwit sperma vervangt bij gevaccineerde mannen

 januari 13, 2024

    Foto credit: Twitter screenshot

Spermacellen bij mannen die het mRNA-vaccin hebben gekregen worden vervangen door spike-eiwitten, volgens een Duitse toparts.

Tijdens een lezing vertelde wijlen patholoog Prof. Dr. Arne Burkhardt hoe hij na onderzoek van weefselmonsters van zowel jonge als oude mannen die stierven na COVID vaccinatie, ontdekte dat spike-eiwitten de sperma producerende organen en het sperma zelf hadden overgenomen, bericht Adan Salazar.

“Hier zie je het geval waar we de testikels laten zien,” zei Burkhardt terwijl hij naar een dia wees, “en je kunt zien dat bij deze 28-jarige man die een gezonde zoon had en die 140 dagen na de injectie stierf, het spike-eiwit sterk tot expressie komt in het spermatogene orgaan in de testikels, en je kunt zien dat er hier bijna geen spermatozoïden zijn, maar het is sterk expressie van het spike-eiwit in het spermatoconische weefsel.”

Dr. Burkhardt beschreef vervolgens hetzelfde probleem bij de oudere patiënt en zei: “Dus ook bij de oudere persoon, dit is een oude man, en je ziet hier ook een sterke expressie in de spermatogonia, er zit niet één spermatozoön in, en een sterke expressie van het spike-eiwit.”

Zwaar gecensureerde Pfizer-documenten tonen aan dat COVID-"vaccinatie" begonnen is met een vijfjarige massale ontvolkingsagenda die in 2025 voltooid zal zijn

 

De forensisch patholoog waarschuwde vrouwen verder om geen nageslacht te produceren met gevaccineerde mannen en zei: “Als ik een vrouw in de vruchtbare leeftijd was, zou ik geen moederschap plannen van een persoon, van een man die gevaccineerd is.”

Het onderzoek valt samen met andere gegevens die aantonen dat vrouwelijke eierstokken ook vernietigd worden door het spike-eiwit dat aanwezig is in de mRNA-prikken, wat suggereert dat de prikken een complete revisie van het menselijke voortplantingssysteem teweegbrengen.

De waarnemingen van Dr. Burkhardt laten zien hoe Covid-vaccins een verwoestende invloed hebben op de mensheid en de voortplanting van onze soort. Zijn ontdekkingen rechtvaardigen op zijn minst verder onderzoek naar dit onderwerp.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/top-professor-waarschuwt-dat-spike-eiwit-sperma-vervangt-bij-gevaccineerde-mannen/

 

Een andere balsemer openbaart schokkende na-vaccinatie vezelachtige bloedklonters aan Dr. Jane Ruby

Een ervaren anonieme balsemer is naar voren gestapt en heeft contact opgenomen met Dr. Jane Ruby om haar foto’s te laten zien van afschuwelijke witte vezelige klonters die uit lichamen getrokken worden als onderdeel van de voorbereidingen voor het balsemen, bericht Belle Carter. “Enkele dagen geleden werd ik gecontacteerd door een andere balsemer die deze … Meer lezen overEen andere balsemer openbaart schokkende na-vaccinatie vezelachtige bloedklonters aan Dr. Jane Ruby

https://www.frontnieuws.com/een-andere-balsemer-openbaart-schokkende-na-vaccinatie-vezelachtige-bloedklonters-aan-dr-jane-ruby/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...