zaterdag 13 januari 2024

WEF beweert dat “samenzweringstheoretici” die “deskundigen” in twijfel trekken “gevaarlijker zijn dan terroristen”

januari 13, 2024

    Financial Times / McKinsey / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Het World Economic Forum heeft verklaard dat iedereen die een “andere perceptie van de werkelijkheid” propageert en het gezag van “deskundigen” in twijfel trekt, beschouwd moet worden als “gevaarlijker” dan een terrorist in 2024.

Het World Economic Forum heeft zijn Global Risk Report voor 2024 gepubliceerd in de aanloop naar de WEF-top in Davos later deze maand en volgens directeur Saadia Zahidi moeten zogenaamde samenzweringstheoretici worden verpletterd zodat de mondiale elite “de eigenaar van de waarheid” kan blijven, schrijft Thepeoplesvoice.

“Misinformatie en desinformatie is het grootste risico. We hebben de meningen van vijftienhonderd deskundigen samengebracht en dat is waar ze zich het meest zorgen over maken,” verklaarde Zahidi, die samenzweringstheorieën gevaarlijker achtte dan terroristen, economische ineenstorting en de mogelijke uitbraak van de Derde Wereldoorlog.

Volgens Zahidi zijn zogenaamde “samenzweringstheorieën” die verspreid worden door “desinformatie” bijzonder gevaarlijk in 2024 omdat mensen in de Verenigde Staten en andere grote economieën op weg zijn naar verkiezingen wanneer mensen beslissen wie de touwtjes in handen zal hebben.

“Afhankelijk van hoe je het telt, gaan grote economieën met een grote bevolking, India en de VS, verkiezingen tegemoet. Wat we hebben gevonden is dat op elk landniveau, naast het wereldwijde risico van misinformatie en desinformatie, dit risico meestal erg hoog staat, in de top vijf van risico’s over de hele wereld, net als risico’s op een economische neergang,” aldus Zahidi.

Het gevaar voor de mondiale elite ligt volgens Zahidi in het feit dat niet-geautoriseerde meningen “andere percepties van de werkelijkheid” kunnen aanmoedigen, waardoor mensen zich gaan afvragen of de mainstream media en de mondiale elite wel de waarheid vertellen.

“Als sommige van die standpunten beginnen uit te monden in heel andere percepties van de werkelijkheid, als het gaat om gezondheid, als het gaat om wat mensen denken over onderwijs, wat mensen denken over specifieke mensen, wie wordt dan de eigenaar van de waarheid?

De autoritaire toon die het WEF aanslaat over wie de waarheid in pacht heeft, komt niet als een verrassing.

In april vorig jaar kondigde het WEF aan dat het honderdduizenden “informatiestrijders” had gerekruteerd om het internet te controleren en social media en forums te controleren op “desinformatie” en samenzweringsinhoud die dan systematisch zal worden afgesloten.

Volgens het WEF van Klaus Schwab is desinformatie op het internet een “infodemie” die “potentieel dodelijk” is en een “remedie” vereist. De definitie van desinformatie is volgens het WEF elke inhoud op het internet waar ze het niet mee eens zijn.

Dit betekent dat de honderdduizenden informatiestrijders van het WEF bezig zullen zijn om afwijkende meningen tegen de globalistische elite de mond te snoeren.

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-beweert-dat-samenzweringstheoretici-die-deskundigen-in-twijfel-trekken-gevaarlijker-zijn-dan-terroristen/


Dr. Coleman: Waarom ZIJ een Derde Wereldoorlog nodig hebben

Ik maak mij steeds meer zorgen dat wat er in Oekraïne gebeurt, gebruikt wordt als een excuus om enthousiasme op te bouwen voor een Derde Wereldoorlog. De samenzweerders zijn hard bezig om het collaborerende publiek (hersenen die door te veel maanden maskerdragen en te veel giftige injecties zijn verweekt) aan te zetten tot het eisen … Meer lezen overDr. Coleman: Waarom ZIJ een Derde Wereldoorlog nodig hebben


Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-waarom-zij-een-derde-wereldoorlog-nodig-hebben/

 

 

Tijd om aan deze waanzin een eind te maken 

december 17, 2021

De realiteit is duidelijk voor iedereen met ogen. Alles wat de regering, de wetenschappers en de media zeggen is een leugen. Er is geen pandemie en die is er ook nooit geweest. Er is, of er was, een matig gevaarlijke ziekte die bijna uitsluitend de zeer ouden en de reeds zeer zieken treft, vergelijkbaar met een matig zware griep. Deze ziekte is behandelbaar met goedkope generieke geneesmiddelen en vormt, mits goed behandeld, geen enkele bedreiging voor de volksgezondheid, schrijft Daniel Miller.

https://www.frontnieuws.com/tijd-om-aan-deze-waanzin-een-eind-te-maken/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...