dinsdag 16 januari 2024

Arctische uitbarsting is ontworpen om maximale schade te veroorzaken aan boerderijen, wegen en infrastructuur, en onderbrekingen in de samenleving

januari 16, 2024

    Pixabay

Volgens het Weather Channel zal een golf van ijzige kou deze week recordhoge, ijskoude lucht aanvoeren in een groot deel van het land, inclusief het diepe zuiden. Gevaarlijk koude gevoelstemperaturen worden ook verwacht, vooral in de Northern Plains en Rockies. Het verslag zegt ook dat het over het algemeen koudere patroon kan aanhouden tot de laatste volle week van januari of zelfs langer, schrijft Belle Carter.

Voor geoengineering expert Dane Wigington en Brighteon oprichter Mike Adams is het al bekend dat het koude weer gemanipuleerd kan worden. De technologie bestaat en ligt al bij het Amerikaanse octrooibureau. “Ze plakken labels op deze gemanipuleerde stormen, zoals dat ze het een ‘Arctic blast’ noemen, rechtstreeks uit de recordwarme Golf van Mexico,” zegt Wigington in de recente aflevering “Health Ranger Report“, waarin hij uitlegt hoe het weerterrorisme wordt gepleegd. “Ze duwden dit vocht, manipuleerden het langs de oostkust, wikkelden het rond een tegen de klok in draaiend lagedrukgebied en nucleificeerden het de hele weg chemisch. Naarmate je verder komt in dit proces, heb je de ijsstorm overgangszone tussen de warme stroming van het vocht uit de Golf van Mexico en uiteindelijk, wat eindigt in verschillende vormen van bevroren materiaal dat uit de lucht valt en chemisch gekneed is. Dit bevroren materiaal valt bij steeds hogere temperaturen dan het vriespunt.”

Volgens hem doen weerbureaus veel moeite om het “fenomeen” te verklaren, omdat ze routinematig sneeuw laten zien die begint bij 38 graden F, soms 40 graden F of meer. Hij voegde eraan toe dat als de klimaatmanipulatoren doorgaan met de chemische ijsvormende cloud seeding operaties, de oppervlaktetemperaturen zullen dalen, soms drastisch, afhankelijk van hoeveel ze hiervan toepassen en hoe lang ze het toepassen. Dit geeft hen de mogelijkheid om alle gevaren op de grond te veroorzaken die gepaard gaan met extra ijs en extra sneeuw.

 

De twee bespreken ook hoe het gemanipuleerde koude weer op het punt staat de graanschuur van Amerika te treffen. “Het gaat om Kansas, Oklahoma, Nebraska en delen van Colorado. De voedselproductie in dit gebied is enorm. Dit is wat een groot deel van de Verenigde Staten van voedsel voorziet,” zei Adams. “Als het gaat om tarwe, maïs, gerst en al deze dingen die in het Middenwesten en het Hoger Middenwesten worden verbouwd, zijn de temperaturen hier nu verwoestend.”

Wigington wijs er ook op dat de bodems zo radicaal aangetast zijn dat ze bijna steriel zijn. “Als je het microbioom van de bodem doodt, verander je wat aarde was in drek. Dit soort flash freezes worden gebruikt om gewassen over de hele wereld te verpletteren,” onthult hij. Hij onthult ook dat de globalisten ontbladeringsmiddelen sproeien die ervoor zorgen dat bladeren voortijdig afvallen. Er zijn ook verschillende giftige elementen zoals aluminium, barium, strontium, mangaan en polymeervezels in de lucht, evenals microplastic deeltjes in flessen zogenaamd helder drinkwater.

Boerderijen zijn ook het doelwit volgens Wiginton en Adams. “Boeren in Duitsland barsten op dit moment uit in massaprotesten omdat de regering hen de subsidies voor dieselbrandstof afneemt die hen concurrerend maakte met andere Europese landen,” citeerde Adams. De Health Ranger gaf verder het voorbeeld van de zelfbenoemde vaccinatiesaar Bill Gates, die bezig is met het uitrollen van vaccins in spuitbussen. “Ze spuiten nu allerlei dingen in de lucht, zoals malathion,” zei hij verwijzend naar het door de mens gemaakte organofosfaat insecticide dat vaak wordt gebruikt om muggen en een verscheidenheid aan insecten te bestrijden.

 

Deze aanvallen op het klimaat hebben ook verstoringen op de wegen veroorzaakt, aangezien er veel verkeersongelukken gebeuren door gladde besneeuwde wegen. Ze deden laboratoriumtests en bewezen keer op keer dat er surfactanten in de sneeuw zitten, onthulde Wigington. “Voor degenen die niet weten wat dat is, het is wat zeep zeepachtig maakt. Het verandert de moleculaire spanning van watermoleculen,” legde hij uit. “Dus je eindigt met wat in essentie: met zeep doordrenkte sneeuw is.”

Wigington: de schade van klimaatengineering is niet terug te draaien
Elders in de uitzending brengt Adams de rol van de mainstream media naar voren in het verspreiden van het nieuws en het bewust maken van mensen dat we in paniek moeten raken omdat we het komende decennium misschien niet zullen overleven. Volgens Wigington moeten mensen begrijpen dat het een exponentiële vergelijking is. Het is onvoorstelbaar niet-lineair. “Dat is wat mensen moeten begrijpen om zich te realiseren en te accepteren dat ze niet achterom kunnen kijken naar een grafiek over hoe lang het heeft geduurd voordat we op deze donkere plek kwamen en denken dat we evenveel tijd hebben om vooruit te gaan, want dat hebben we niet,” waarschuwde hij. “Dit is een vergelijking die wild aan het versnellen is en klimaatengineering wakkert dat proces verder aan tot een onvoorstelbare graad.”

Hij wijst er ook op dat we al veel erger zijn dan slecht, omdat we dit al meer dan 75 jaar doen. “We gaan niet alleen de zesde grote massa-extinctie in, we zitten er nek-diep in, wat exponentieel erger is dan elke vorige bekende massa-extinctie in de lange geschiedenis van de aarde,” voegt hij eraan toe.

 

De auteur noemt ook zijn website GeoEngineeringWatch.org, waar ze proberen hulpmiddelen te bieden om het gesprek over dit onderwerp op gang te brengen, evenals merchandise en gedrukt materiaal om bewustwordingsvuurtjes te starten en branden samen te smelten tot een vuur dat niet geblust kan worden.

Bekijk de volledige aflevering van het “Health Ranger Report” met Mike Adams en Dane Wigington hieronder.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/arctische-uitbarsting-is-ontworpen-om-maximale-schade-te-veroorzaken-aan-boerderijen-wegen-en-infrastructuur-en-onderbrekingen-in-de-samenleving/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...