dinsdag 16 januari 2024

Lareb verbergt bijwerkingen coronavaccinaties op website: ‘Dat hebben ze goed weggestopt’


Op de website van bijwerkingencentrum Lareb staat heel groot in beeld: ‘Bijwerkingen van vaccins, zoek hier’.

Het Lareb verbergt de bijwerkingen van de coronavaccinaties op haar eigen website, ontdekte Magdalena Dzambo, zelf slachtoffer van vaccinatieschade.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hebben ze heel sneaky gedaan

Als je op het icoontje ‘Bijwerkingen van vaccins’ klikt, kun je kiezen voor bijwerkingen van coronavaccins en krijg je wat algemene informatie over eventuele bijwerkingen, waaronder hoofdpijn, spierpijn of de ‘zeldzame aandoening’ Guillain-Barré. Niks over het aantal meldingen.

Wat je eigenlijk moet doen, is níet op het icoontje klikken, aldus Dzambo. Je moet juist verder naar beneden gaan op de website – ‘hebben ze heel sneaky gedaan’ – tot je de zin ‘klik hier voor een overzicht van alle vaccins’ tegenkomt.

lareb
Beeld: Lareb
256 spontane miskramen

Als je daarop klikt, zie je het aantal gevallen van bijwerkingen van mRNA-vaccins, uitgesplitst per aandoening. Je kunt dan bijvoorbeeld zien dat er 256 spontane miskramen zijn gemeld na coronavaccinatie.

“Dat hebben ze goed weggestopt,” zegt Dzambo.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...