dinsdag 16 januari 2024

En dit zou geen nepnieuws zijn?

 dinsdag, 16 januari 2024 19:01 Hits: 1276

  nu.nl nepnieuws Wanneer duizenden mensen sterven kort na een ‘coronavaccin’, dan houden de MSM de kaken stijf op elkaar.

Als echter de WHO een propagandabericht de wereld instuurt, dan is dat groot nieuws.


Het enige dat nog niet duidelijk is aan de experimentele gentherapie die werd verkocht als ‘coronavaccin’ is het uiteindelijk aantal slachtoffers.

Niet alleen wordt er oversterfte geconstateerd na een 'vaccinatieronde' in alle landen waar men heeft ‘gevaccineerd’, deze oversterfte wordt ook vakkundig in de doofpot gehouden.

Nu wordt er zelfs geclaimd dat de Russische roulette prikken meer dan een miljoen mensenlevens gered zouden hebben.
Er is uiteraard geen enkele onderbouwing van de ‘redding van 1,4 miljoen mensen’.

Wel is er een gedegen cijfermatige onderbouwing van al die (veel te jonge) mensen die regelmatig neervallen met serieuze hartproblemen.

Dit is de rol van de MSM in onze huidige maatschappij. Het uitspuwen van propaganda en men doet zelfs geen enkele moeite om ook maar iets te onderbouwen.

De WHO zegt het, dus brengen wij dat zonder onderbouwing als een vaststaand feit.

Ook interessant zijn de reacties onder aan het bewuste artikel.

De redactie van nu.nl heeft de volgende reactie bestempeld als ‘uitgelicht’.

Niet alleen hebben de vaccins levens gered, ze hebben ook maatregelen als lockdowns verkort en hebben daarmee miljarden economische schade voorkomen.Vaccins zijn de goedkoopste en meest effectieve middelen geweest in de coronaperiode.

Niet uitgelicht zijn kritische reacties zoals de volgende:

Dat is nogal een statement dat zoveel mensen gered zijn. Het is wetenschappelijk gewoon niet meetbaar. Dat iedereen zijn eigen keuzes heeft gemaakt en daar ‘vrijheid’ (afhankelijk van hoe je dat persoonlijk hebt ervaren) in heeft gehad zou voldoende moeten zijn. Dit artikel neigt weer naar eenduidige berichtgeving, een steun in de rug voor iedereen die koos voor vaccineren. Maar de meesten vergeten dat overal in de wereld officiële verzoeken om eventuele (ja eventuele) vaccinatie schade te onderzoeken systematisch wordt geweigerd, óók in Nederland. Jammer. Ter info, ik heb in de jaren in de zorg gewerkt en ik heb menig arts gesproken die spijt heeft van deze vaccinatie.

Diep triest dat er nog altijd mensen zijn die dure abonnementen nemen op MSM kanalen terwijl het echte nieuws gelukkig nog steeds gratis is.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...