maandag 29 januari 2024

Arts doet verontrustende ontdekking bij onderzoek naar overlijdensberichten


Arts Pierre Kory heeft een verontrustende trend ontwaard. Hij verwees in de show van Jimmy Dore naar een onderzoek van een legerveteraan die vermoedde dat sommige vrienden waren overleden door de coronaprikken en besloot overlijdensberichten met daarin de woorden ‘plotseling’ en ‘onverwachts’ van de afgelopen zeven jaar te analyseren.

Hij deed een alarmerende ontdekking: het aantal berichten met de woorden ‘plotseling’ en ‘onverwachts’ is sinds de uitrol van de coronavaccins bijna verdubbeld.

Tussen 2016 en 2020 waren er ongeveer evenveel overlijdensberichten met die woorden, in 2020 daalde het aantal zelfs, onthulde Kory. In 2021 en 2022 schoot het aantal omhoog.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tot het tegendeel bewezen is

Als een jong iemand onverwachts overlijdt, komt dat door het vaccin, tot het tegendeel bewezen is, zei hij.

Hij schreef in een opiniestuk voor website The Hill dat er in de eerste negen maanden van 2023 158.000 meer Amerikanen zijn gestorven in vergelijking met dezelfde periode in 2019.

Deze cijfers hebben we nog nooit eerder gezien

“Dat is meer dan het totale aantal slachtoffers in alle oorlogen sinds Vietnam bij elkaar,” zei Laura Ingraham daarover in haar tv-programma The Ingraham Angle. Vooral jonge mensen worden getroffen. Onder verzekerden in de leeftijdsgroep 35 tot 44 jaar was de sterfte 26 procent hoger en 19 procent voor 25- tot 35-jarigen.

“Waarom sterven de gezondste mensen sinds 2021 plotseling massaal? Wat gebeurde er in 2021 dat heeft geleid tot deze ongekende sterfte? Deze cijfers hebben we nog nooit eerder gezien,” zei Kory in het programma. Volgens hem draagt het coronavaccin bij aan de sterftepieken.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...