maandag 29 januari 2024

Van Haga (Nl.) over ‘grootste medische misdaad ooit’: ‘De waarheid komt uiteindelijk altijd uit’


De vaccinatieschade-doofpot gaat steeds verder open. Bijwerkingencentrum Lareb publiceerde een rapport over duizenden meldingen van gezondheidsschade na coronavaccinatie. De oorzaak is volgens het Lareb ‘onduidelijk’.

Politiek en media buitelen over elkaar heen om het grootste medische experiment en waarschijnlijk de grootste medische misdaad ooit te verdedigen, zegt BVNL-partijleider Wybren van Haga.

De overheid heeft willens en wetens de autonomie over het leven en de lichamelijke integriteit van mensen afgenomen, zonder hen eerlijk te informeren over het risico. Drie ministeries keken eind 2021 zelfs naar een vaccinatieplicht.

Onvergeeflijk

Mensen met zorgen over en kritiek op de dwangmatige vaccinatiecampagne zijn jarenlang weggezet als ‘wappies’ en ‘staatsgevaarlijke complotdenkers’. Dat is misleiding en het verspreiden van desinformatie, benadrukt Van Haga. Als gevolg daarvan zijn vele mensen voor het leven getekend. “Onvergeeflijk.”

Zijn partij is bezig met het opzetten van een platform waarmee hij gaat proberen vaccinatieschade op de overheid te verhalen. “Natuurlijk kon de deksel niet eeuwig op de doofpot blijven. Dat is de pest met de waarheid, die komt uiteindelijk altijd uit. Helemaal in de vorm van acute hartaanvallen, hersenbloedingen en onverklaarbare turbokanker.”

Verantwoordelijkheid van de overheid

Dit is de verantwoordelijkheid van de overheid, stelt Van Haga. “We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat die genomen wordt.”

Hij wijst erop dat de desastreuze gevolgen van het medische experiment dat de Covid-19-vaccinatiecampagne was, niet eeuwig onder de pet kunnen worden gehouden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...