woensdag 3 januari 2024

EU gewaarschuwd voor economische mokerslag, vergeet “wild optimistische” plannen om Russisch gas te vervangen

 juni 30, 2022   3263  4 


© freedomnaruk / Freepik

Economen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan hebben onlangs hun respectieve publiek aangespoord om zich voor te bereiden op een recessie, en mogelijk een stagflatoire crisis, te midden van een snel stijgende inflatie en stijgende energiekosten, nog verergerd door de maatregelen van Washington en Brussel om de afhankelijkheid van Russische olie en gas drastisch te verminderen, bericht Alethonews.com.

Het plan van de Europese Unie om Russisch gas voor het eind van het lopende jaar te vervangen is niet alleen “wild optimistisch”, maar zal de economische problemen waarmee het blok nu al te kampen heeft nog verergeren, zo heeft het in Londen gevestigde adviesbureau voor macro-economische prognoses TS Lombard voorspeld……..

De rest v/h artikel op https://www.frontnieuws.com/eu-gewaarschuwd-voor-economische-mokerslag-vergeet-wild-optimistische-plannen-om-russisch-gas-te-vervangen/

REACTIES :

Dit is nu het “ bestuur” van de Europese unie,: een stelletje kleuters die primair reageren op een groot probleem van een “ tegenslag”
Van der Leyen is net een groot kind wat “ ophitserig” Europa in de kortste keren naar de afgrond voert! In plaats van hun fouten te erkennen en te corrigeren!
Dit artikel geeft een goede analyse van de toekomst van Europa KOUDE WINTERS VOEDSEL TEKORTEN INSTORTING VAN DE ECONOMIE ZIEKTEN. HONGER STERKE BEPERKING VAN DE MOBILITEIT ENZ.
MET ALS GEVOLG CENSUUR OP SPREKEN EN HANDELEN!

Het was na WO 2 opgaan blinken en nu verzinken!

o   

het zijn geen kleuters het zijn psychopaten

Europa pleegt zelfmoord. Het gezonde verstand van samenwerking heeft plaatsgemaakt voor wilde onbezonnen haat. De bende in Brussel zal geen boterham minder eten en niet in de kou zitten.
Het is het gewone volk dat weer zal lijden onder het wanbeleid van dat ongekozen zootje.
De USA zal blij als Europa naar de donder gaat. Dat is een potentiële concurrent minder.
Ooit heeft de denktank Statford onder Obama geschreven: een alliantie tussen Duitsland (machinebouw) en Rusland (grondstoffen) moet ten allen tijde voorkomen worden.
De WEF marionetten in Brussel voeren hun opdracht exact uit. Dag Europa, dag pl-euro.

 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...