woensdag 3 januari 2024

New Hampshire wordt de tweede Amerikaanse staat die chemtrails verbiedt

 januari 3, 2024   1620   7 

New Hampshire is de tweede Amerikaanse staat die het sproeien van aerosolvormige deeltjes in de lucht mogelijk gaat verbieden – een fenomeen dat gewoonlijk “chemtrails” wordt genoemd.

Texas schreef vorig jaar geschiedenis toen vertegenwoordigers van de staat overwogen om de wet te wijzigen om het sproeien van gevaarlijke atmosferische aerosolen te verbieden zonder voorafgaande goedkeuring en testen van de chemicaliën die worden gesproeid, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Dit wetsvoorstel stelt een regelgevend proces in om de opzettelijke uitstoot van verontreinigende stoffen in de atmosfeer van New Hampshire en op grondniveau te voorkomen en voorziet in sancties voor overtredingen. Dit wetsvoorstel schrijft voor dat overheidsfunctionarissen en het publiek dergelijke overtredingen moeten melden bij de afdeling voor naleving van luchtverontreinigende stoffen van het departement van milieudiensten en dat de sheriffs van de county’s van New Hampshire de bepalingen moeten handhaven.

Granitegrok.com doet verslag: Welke uitstoot? De opzettelijke uitstoot van vervuilende emissies, waaronder cloud seeding, weermodificatie, overmatige elektromagnetische radiofrequentie en microgolfstraling.

De rechtbank is van mening dat veel atmosferische activiteiten zoals weermodificatie, injectie van stratosferische aërosolen (SAI), modificatie van zonnestraling (SRM) en andere vormen van geoengineering, waarbij opzettelijk vervuilende emissies vrijkomen, schade toebrengen aan de menselijke gezondheid en veiligheid, het milieu, de landbouw, de natuur, de luchtvaart, de staatsveiligheid en de economie van de staat New Hampshire.

Zonder het woord chemtrails te gebruiken, dat mensen kan triggeren, richt het wetsvoorstel zich op een echte reeks omstandigheden. Van publieke figuren tot vooraanstaande universiteiten wordt er gepraat over het aerosoliseren van de atmosfeer met materiaal om de zon te blokkeren. We hebben minder informatie over wat dat betekent dan over de COVID-vaccins en we kunnen aannemen dat het veilig noch effectief is.

Studie vindt 5G-technologie een "significante factor" in hogere COVID-gevallen en sterftecijfers

 

Zonder de kennis of het begrip, wetende dat de agenten of instanties die zoiets waarschijnlijk zullen voorstellen of proberen erover zullen liegen. Aangezien onze elites, in het beste geval, een steeds lagere dunk hebben van het menselijk leven en, in het slechtste geval, vastbesloten zijn om het te beëindigen in hun streven naar ontvolking, is dit geen belachelijk stuk wetgeving.

Een van de sponsors is een vriend, dus ik verwacht dat hij of zij wel wat follow-up zal bieden, maar als ik eerlijk ben, weet ik niet hoe ver dit wetsvoorstel waarschijnlijk zal gaan. Ik hoop dat we een stevig debat krijgen in de commentaren, maar de huidige samenstelling van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat doet me niet vermoeden dat je succes zult hebben met dien verstande dat je gegarandeerd 100% van de schoten mist die je nooit neemt.

Er zijn facties die van plan zijn om dingen in de lucht boven ons te verspreiden. Ze zijn er niet verlegen mee en als we geen gevoel hebben voor transparantie, grenzen of regulering, kunnen we te maken krijgen met door de mens veroorzaakte atmosferische effecten zonder dat we weten waar we iets aan kunnen doen.

Dit is een discussie waard.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/new-hampshire-wordt-de-tweede-amerikaanse-staat-die-chemtrails-verbiedt/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...