woensdag 3 januari 2024

Volgende studie waarschuwt: Herhaalde Covid-vaccinaties verstoren het immuunsysteem en verhogen de mortaliteit

januari 3, 2024   408   0  

   Foto: freepik / chokniti

Het establishment heeft de neveneffecten en schade van vaccinaties altijd willen negeren door te beweren dat vaccins alleen “immuniteit” opbouwen tegen een specifieke ziekteverwekker. Een studie die op 29 december werd gepubliceerd in het vaktijdschrift “Vaccine” analyseert onderzoek van de afgelopen decennia en komt tot een andere conclusie. Er wordt met name gewezen op de negatieve effecten van herhaalde Covid mRNA-vaccinaties, die de mortaliteit als gevolg van andere ziekten kunnen verhogen, bericht Report24.

De auteurs van de studie “Do vaccines increase or decrease susceptibility to diseases other than those they protect against?” maken onderscheid tussen levende vaccins en niet levende vaccins en stellen dat het vooral de laatste zijn die “schadelijke niet-specifieke effecten” veroorzaken – d.w.z. effecten die andere ziekten bevorderen dan die waartegen gevaccineerd wordt. Hoewel ze niet zover durven te gaan om deze vaccins niet langer aan te bevelen (omdat de effectiviteit van vaccins die in veel onderzoeken wordt benadrukt blijkbaar kritiekloos wordt geaccepteerd), raden ze wel langdurige vaccinaties af, die de standaard zijn geworden tijdens de zogenaamde pandemie.

In feite worden in deze context de schadelijke effecten van voortdurende “boosters” met Covid mRNA-vaccins bekritiseerd en wordt de vraag gesteld of deze verantwoordelijk zijn voor oversterfte in landen met een hoge vaccinatiegraad. Ze verwijzen naar verschillende onderzoeken die ongewoon hoge concentraties IgG4-antilichamen hebben gevonden bij mensen die meerdere keren zijn gevaccineerd. Dit heeft geen beschermend effect, maar wordt wel in verband gebracht met een verminderde afweer tegen infecties in het geval van andere vaccins (bijvoorbeeld tegen HIV of malaria).

Zelfmoord van vaccinatiedokter: Vacinzeloten instrumentaliseren haar dood

 

Aangenomen wordt dat de hoge IgG4 antilichaamspiegels een immuuntolerantiemechanisme tegen het spikeiwit zouden kunnen vertegenwoordigen. Deze onderdrukking van het immuunsysteem is niet alleen cruciaal voor de verdediging tegen Covid-ziekten, maar ook voor de bescherming tegen andere infecties. De auteurs roepen daarom op tot diepgaand onderzoek naar deze kwestie.

Hieronder kun je de samenvatting van de studie lezen (vertaald in het Nederlands, nadruk toegevoegd door de redactie):

In tegenstelling tot de lang gehuldigde opvatting dat de effecten van vaccins specifiek zijn voor de ziekte waarvoor ze zijn ontwikkeld, is er overtuigend bewijs dat vaccins gunstige of schadelijke niet-specifieke effecten (NSE’s) kunnen hebben. In dit overzicht hebben we onderzoeksrapporten van de afgelopen 40 jaar verzameld die gevonden zijn op basis van PubMed-zoekopdrachten naar epidemiologische en immunologische studies naar de niet-specifieke effecten (NSE’s) van de meest voorkomende menselijke vaccins. Analyse van de informatie toonde aan dat levende vaccins positieve NSE’s veroorzaken, terwijl nietlevende vaccins verschillende negatieve NSE’s veroorzaken, waaronder verhoogde sterfte onder vrouwen geassocieerd met verhoogde vatbaarheid voor andere infectieziekten, vooral in ontwikkelingslanden. Deze negatieve NSE’s worden bepaald door de volgorde van vaccinatie, de antigeenconcentratie in de vaccins, het type vaccin dat wordt gebruikt (levend vs. nietlevend vaccin) en ook door herhaalde vaccinaties. We raden niet aan om te stoppen met het gebruik van nietlevende vaccins, omdat is aangetoond dat ze beschermen tegen de doelziekte. Daarom wordt aangenomen dat hun schadelijke NSE’s geminimaliseerd kunnen worden door simpelweg de huidige vaccinatievolgorde te veranderen. Hoge IgG4-antilichaamniveaus die worden geproduceerd als reactie op herhaalde immunisatie met mRNA COVID-19-vaccins kunnen in verband worden gebracht met hogere sterftecijfers door niet-verwante ziekten en infecties als gevolg van immuunsuppressie. Aangezien de meeste landen die vaccineren tegen COVID-19 een hoog percentage van oversterfte rapporteren dat niet direct is toe te schrijven aan sterfte door deze ziekte, moeten de NSE’s van mRNA-vaccins op de totale sterfte in detail worden onderzocht.

Cardioloog Dr. Thomas Binder gedwongen opgenomen in Zwitsers psychiatrisch ziekenhuis omdat hij publiekelijk waarschuwde tegen covid lockdowns

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/volgende-studie-waarschuwt-herhaalde-covid-vaccinaties-verstoren-het-immuunsysteem-en-verhogen-de-mortaliteit/


Origineel:  https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0264410X23015062 





Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...