woensdag 3 januari 2024

Nederlandse verloskundige over prik als oorzaak van de uitzonderlijk vele miskramen: ‘Gigantische misdaad’


De afgelopen drie jaar zijn van de 20 dat ik in de kraamzorg heb gewerkt beroepshalve de meest enerverende geweest, vanwege het groeiende besef dat op dit gebied, dat natuurlijk met geboorte heeft te maken, de frauduleuze vaccinaties erop gericht zijn om menselijke voortplanting te dwarsbomen en dramatisch te reduceren. Dat schrijft Imgard van Salingen voor het blad Gezond Verstand.

Het werd voor Van Salingen steeds onbegrijpelijker dat verloskundigen geen blijk gaven op dit gebied een geweten te koesteren.

De feiten over de prik als oorzaak van de uitzonderlijk vele miskramen zijn overdonderend, deze feiten worden niet officieel openbaar gemaakt, maar zijn gebaseerd op onze eigen ervaring. Wij krijgen in deze zorgtak nogal vaak een telefoontje dat kraamzorg niet meer nodig is omdat de zwangerschap is afgebroken – het kindje is er niet meer.”

Gigantisch taboe

De gevaren van de injecties voor de zwangere moeder en baby zijn geen zaken die Van Salingen met collega’s in de kraamzorg kan bespreken. “Het is eenvoudigweg een gigantisch taboe.

“Vanzelfsprekend gaan bij zo’n gigantische misdaad en verleiding tot wat neerkomt op moord op de ongeborenen, de gedachten ook naar de collega’s met wie men niet over zulk een enorm gegeven van gedachten kan wisselen.”

Gespannen stilte

Het kan volgens Van Salingen bijna niet anders dan dat ook zij tot vergelijkbare gevolgtrekkingen zijn gekomen. “Maar ik heb er nog geen ontmoet.” Mocht het toch even zijdelings aan bod komen, is het gevolg een plotselinge gespannen stilte.

Het RIVM adviseert zwangere vrouwen ondertussen nog steeds om zich te laten vaccineren tegen corona. Dat is volgens het instituut ‘veilig en effectief’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...