vrijdag 19 januari 2024

Klaus Schwab geeft toe dat ‘politieke revolutie’ tegen de ‘Grote Reset’ zijn agenda verwoest

januari 19, 2024   15

    Foundations World Economic Forum / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, heeft toegegeven dat de wereldbevolking zijn “Great Reset” plan voor de mensheid heeft verworpen en in opstand is gekomen tegen de gevestigde orde, bericht Thepeoplesvoice.

Maar in plaats van toe te geven dat zijn anti-mensheid agenda, die gebaseerd is op verouderde marxistische principes, een mislukking is, verdubbelt Schwab zijn plannen en dreigt hij zijn agenda met geweld op te leggen.

Volgens Schwab moet de toekomst van verkiezingen bestaan uit AI-besluitvorming omdat het volk zichzelf onwaardig heeft bewezen om zelf keuzes te maken, …

De nieuwe retoriek van Schwab tegen het recht van mensen om hun eigen leiders en politiek te kiezen komt niet als een verrassing.

Bill Gates is van plan om AI te gebruiken om zich te mengen in verkiezingen en om World Economic Forum Young Global Leaders in 2024 in machtsposities te plaatsen over de hele wereld in een wanhopige poging om zijn globalistische visie te implementeren en gerechtigheid te ontlopen voor zijn misdaden tegen de mensheid.

Hoe weten we wat Gates van plan is? Omdat hij ons, zoals gewoonlijk, van tevoren alles over zijn plannen heeft verteld. Gates heeft een griezelige staat van dienst als het gaat om het voorspellen van toekomstige black swan gebeurtenissen en toevallig de perfecte positie om ervan te profiteren als ze gebeuren.

Zoals Robert F. Kennedy Jr zegt, doet Gates niets liever dan voor God spelen met de levens van mensen die hij als “mindere mensen” beschouwt en het is hoog tijd dat we hem op heterdaad betrappen en ervoor zorgen dat hij berecht wordt voor zijn reeks misdaden. Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v44ynuq-leaked-bill-gates-ai-plot-to-install-wef-leaders-worldwide-in-2024.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/klaus-schwab-geeft-toe-dat-politieke-revolutie-tegen-de-grote-reset-zijn-agenda-verwoest/

 

Klaus Schwab’s dochter: Covid was voorbode van komende “klimaatlockdowns”

De dochter van Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), heeft verklaard dat de tirannieke beperkingen tijdens de Covid-pandemie een voorbode waren van de komende “klimaatlockdowns”. Volgens Nicole Schwab was Covid een “geweldige gelegenheid” om te testen hoe het publiek zich zou schikken naar autoritaire maatregelen die gebruikt zouden kunnen worden om de … Meer lezen overKlaus Schwab’s dochter: Covid was voorbode van komende “klimaatlockdowns”

https://www.frontnieuws.com/klaus-schwabs-dochter-covid-was-voorbode-van-komende-klimaatlockdowns/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...