vrijdag 19 januari 2024

Zonder vaccinatie mag je niet langer naar je eigen huis

 vrijdag, 19 januari 2024 13:17   Hits: 3451

 china in de praktijk   De voor ons geplande toekomst wordt angstaanjagend en wij onderschatten hoe ver ze wel niet zijn.

De psychopaten die hun niet bestaande ziel aan de duivel hebben verkocht laten in Davos zien hoever ze bereid zijn om te gaan.


De wereld begint aardig op een grote corrupte beerput te lijken. Een wereld waar leden van een satanische sekte ingehuurde of gechanteerde psychopaten naar hun pijpen laten dansen en deze het vuile werk laten opknappen.

Deze psychopaten doen zich voor als politici die het beste voorhebben met het volk, terwijl ze ondertussen volop werken aan de agenda van hun opdrachtgevers.


Zo zijn ze al jaren bezig om ook bij ons straks de CBDC in te voeren. Het is geen kwestie van misschien, maar alleen nog van wanneer.

In eerste instantie zal het worden verkocht als iets heel onschuldigs en dat het eigenlijk alleen maar het gemak van de mens dient.

Als het volk eenmaal is gewend aan de CBDC, dan volgt een volgende fase, waarbij dit nieuwe geld wel degelijk wordt geprogrammeerd.
Zoals vaker gesteld zijn de uitvoerende psychopaten waarschijnlijk gevaarlijker dan hun opdrachtgevers in de coulissen.

Het zijn vaak geweldige verkopers, goed van de tongriem gesneden en kunnen liegen alsof het gedrukt staat zonder een spier te vertrekken.

Stap voor stap zullen ze ons in naam van de klimaatzwendel of een volgende nep pandemie richting een maatschappij sturen zoals die in China.

In China heb je al wijken zoals de Districten in de Hunger Games. Nog maar je daar je eigen wijk verlaten, maar om er weer binnen te komen om naar huis te kunnen gaan, moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen.

Zo moet je je gezicht bij de ingang van de wijk laten scannen en je vaccinatiepaspoort gereed houden.

En zo kan het gebeuren dat je de toegang tot je wijk en je eigen huis zomaar wordt geweigerd als er iets niet in orde is.

Wordt in hemelsnaam wakker als je dat nog niet bent. Kijk naar de arrogante koppen van de psychopaten in Davos en je weet dat ze alles zullen doen wat hun meesters verlangen en dat ze bereid zijn om hun eigen moeder te verkopen als het nodig mocht zijn.

Volgens een Chinees:

Shenzhen-stad. Deze mensen staan ​​in de rij om hun gezicht en vaccinpaspoort te laten scannen, zodat ze terug kunnen naar hun buurt, naar huis. Bent u niet gevaccineerd, dan mag u niet meer naar huis!

   

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...