woensdag 7 februari 2024

Alles gaat nog steeds volgens planning

 


 politiek is een show  Pieter Omzigt heeft het voor elkaar gekregen om een aanstaand rechts kabinet te torperderen.

Iets dat velen al verwacht hadden, maar wat nu is de grote vraag?


We zijn aanbeland in februari en nog steeds is er geen zicht op een nieuwe regering. Tenminste niet op een rechtse meerderheidsregering zoals de kiezer dat wilde.

De uitslag van die verkiezingen was meer dan duidelijk, maar dat is in onze hedendaagse maatschappij niet meer belangrijk.

Wat belangrijk is voor degenen die achter de schermen aan de touwtjes trekken is dat de grotere agenda doorgang vindt.


Een agenda die van ons slaven gaat maken op basis van de grootste zwendel aller tijden, het klimaat.

In dat kader verwateren de tegenstellingen tussen links en rechts steeds verder. De clou is dat beiden geloven dat het klimaat verandert door wat de mens doet en dat er op die basis ‘maatregelen’ genomen moeten worden.

Welke regering er ook uiteindelijk uit de bus gaat komen, één ding zal straks blijken en dat is dat ook die regering zich bezig zal houden met ‘klimaatmaatregelen’.

Alle retoriek daar omheen is show, vermaak voor het grote publiek.

Zo kregen we gisteren al een voorproefje van hoe het straks zal gaan.

Grootschalige veehouderijen dienen ’uitgefaseerd’ te worden en er moet ’zo snel mogelijk’ een plan komen waardoor de stikstofuitstoot ’substantieel’ wordt teruggedrongen, onder meer door snel het mes te zetten in de veestapel. Een meerderheid van de Tweede Kamer stemde in met plannen van D66 en NSC die hiertoe moeten leiden. Het plan om de stikstofuitstoot fors te beperken leidde eerder tot een felle botsing tussen formerende partijen NSC en BBB.

Eén van de drijvende krachten achter dit plan is NSC’er Harm Holman. (Niet te verwarren met NSB’er).

Holman denkt evenwel dat het onoverkomelijk is dat het mes snel in de veestapel gaat. „Degenen die nog steeds het idee hebben dat een verkleining van de veestapel niet nodig is, overzien niet goed wat er nodig is. Ik heb de afgelopen maand veel gesprekken gehad met bedrijven, ook met veehouders. Zij zeggen: politiek, Tweede Kamer, kies alsjeblieft zo snel mogelijk, maak keuzes op korte termijn, want anders komt het echt niet goed”, aldus Holman, die uitgebreid geprezen werd door ministers Van der Wal (Stikstof) en Adema (Landbouw), maar ook bijval kreeg van PvdA/GL en D66. Formatiepartner VVD schaart zich achter Holmans plan, evenals PvdA/GL, D66, SP, CU, Denk, PvdD en Volt.

Zo zie je dat ook partijen die tot ‘rechts’ worden gerekend zoals NSC en VVD vrolijk doorgaan met het slopen van boerenbedrijven.

Dat ze allemaal op basis van de klimaatzwendel ‘noodzakelijke maatregelen’ steunen.

Maatregelen die uiteindelijk bij ons de bekende Hunger Games maatschappij zullen veroorzaken.

Ondertussen gaat het formatiecircus vrolijk verder en al die tijd zit het land nog steeds opgescheept met de vrijmetselaar, tevens WEF sloper, Mark Rutte.

Ongeacht welke poppetjes uiteindelijk wel een regering zullen vormen, je kunt er zeker van zijn dat ze de grote agenda van de sekte in de achtergrond trouw zullen blijven uitvoeren.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...