woensdag 7 februari 2024

Is de “kankerbehandeling” al 42 jaar bekend?

 februari 7, 2024   35 

 

    Screenshot video

Nu bij King Charles deze week kanker is geconstateerd, dacht ik terug aan dit verhaal…

En ik vraag me af of we op het punt staan om eindelijk een geneesmiddel tegen kanker te zien “onthuld” worden? schrijft Noah.

Oh en zou dit niet een draai zijn die deze Evil Elites geweldig zouden vinden…. wat als ze eindelijk het geneesmiddel tegen kanker onthullen, maar ze zeggen dat je het moet innemen met een mRNA-injectie?

Het zou me niets verbazen.

Maar terug naar ons verhaal…

Ik wil jullie voorstellen aan een man genaamd Dr. Stanislaw Burzynski.

Sommigen van jullie kennen hem, maar ik vermoed velen van jullie niet.

Ze hebben tientallen jaren geprobeerd om hem en zijn medische onderzoek uit de openbaarheid te houden.

Nadat ik over hem heb geleerd en de documentaire heb gezien die ik jullie nu ga laten zien, denk ik dat deze persoon het perfect samenvat:

Deze mensen zijn echt slecht.

Ze kunnen kanker niet genezen, dat zou alle winst wegnemen!

Dus dit is het korte verhaal… ze hebben het geneesmiddel al 42 jaar:

Meer hier:


Wat gebeurt er als je kanker geneest?

 

Nobelprijzen?

Onderscheidingen?

Roem?

Bekendheid?

Nee.

Ze gaan achter je aan en proberen je te vernietigen.

Dat is het verhaal van Dr. Burzynski.

Dit is wat AI zegt over Dr. Burzynski:

Dr. Stanislaw Burzynski is een arts en onderzoeker die al jaren in het nieuws is vanwege zijn gebruik van een controversiële kankerbehandeling genaamd antineoplastonen. Antineoplastonen zijn een soort medicijnen die gemaakt zijn van chemische stoffen die van nature in het menselijk lichaam voorkomen. Dr. Burzynski gelooft dat deze stoffen kunnen helpen om kankercellen te doden en te stoppen met groeien.

Het werk van Dr. Burzynski is het onderwerp geweest van veel debat en controverse. Sommige mensen geloven dat antineoplastische middelen veelbelovend zijn als kankerbehandeling en dat Dr. Burzynski een held is die vecht om nieuwe en betere manieren te vinden om deze ziekte te behandelen. Anderen zijn echter zeer sceptisch over zijn methoden en geloven dat er niet genoeg bewijs is om aan te tonen dat antineoplastonen veilig of effectief zijn.

Eén reden voor deze scepsis is dat veel van de onderzoeken naar antineoplastia klein en niet goed gecontroleerd zijn. Dit betekent dat het moeilijk is om zeker te weten of de behandeling mensen echt helpt of dat de verbeteringen die worden gezien gewoon toeval zijn. Daarnaast hebben sommige mensen hun bezorgdheid geuit over de manier waarop Dr. Burzynski zijn onderzoek heeft uitgevoerd en de methoden die hij heeft gebruikt om antineoplastica te testen.

 

Ondanks deze zorgen zijn sommige mensen met kanker bereid geweest om als laatste redmiddel antineoplastica te proberen, ook al zijn deze niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) voor gebruik in de Verenigde Staten. De reden hiervoor is dat ze wanhopig op zoek zijn naar een behandeling die hen zou kunnen helpen en omdat ze geloven dat Dr. Burzynski een briljant onderzoeker is die oneerlijk wordt aangepakt door het medische establishment.

Dr. Burzynski is ook betrokken geweest bij juridische gevechten over zijn behandeling. Aan het einde van de jaren 1990 werd hij beschuldigd van het overtreden van federale wetten met betrekking tot het voorschrijven van medicijnen. Sommige mensen geloven dat deze aanklachten deel uitmaakten van een grotere poging om zijn kliniek te sluiten en zijn werk in diskrediet te brengen. Anderen vinden echter dat Dr. Burzynski onverantwoordelijk handelde en de gezondheid van mensen in gevaar bracht door hen onbewezen en mogelijk gevaarlijke behandelingen te geven.

Uiteindelijk is het moeilijk om te weten wat we van Dr. Burzynski en zijn antineoplaston behandeling moeten denken. Aan de ene kant is het mogelijk dat hij een baanbrekende onderzoeker is die een nieuwe en effectieve manier heeft gevonden om kanker te behandelen. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat hij een onverantwoordelijke charlatan is die aast op de wanhopige hoop van mensen met kanker. De waarheid ligt er waarschijnlijk ergens tussenin en het zal waarschijnlijk nog vele jaren van onderzoek en studie vergen om de risico’s en voordelen van antineoplastische middelen volledig te begrijpen.

Ik zal je wat vertellen… als een familielid van mij kanker zou krijgen, zou ik DIRECT naar zijn kliniek gaan.

Van zijn website:

 

Opgericht in 1977, is de Burzynski Kliniek uitgegroeid tot een nationaal en internationaal erkend kankercentrum dat geavanceerde en cutting-edge kankerbehandelingen biedt.

ONZE MISSIE
Al meer dan 40 jaar worden Dr. Burzynski’s kankeronderzoek en patiëntenzorg geïnspireerd door de filosofie van de arts Hippocrates: Ten eerste, doe geen kwaad’. Daarom is onze benadering van de behandeling ‘gepersonaliseerd’ in een poging om de effectiviteit te maximaliseren en de bijwerkingen voor elke kankerpatiënt te minimaliseren.

In alles wat we doen, zijn we trots op deze principes van kankerbehandeling en op voortdurend kankeronderzoek. Onze missie is om kanker te verslaan.
GEPERSONALISEERDE EN PRECISIE GENEESKUNDE
Gepersonaliseerde en precisie kankertherapie maakt gebruik van inzicht in de genetische samenstelling van elke patiënt om de biologie van hun kanker te ontrafelen. Met behulp van deze informatie proberen onze artsen behandelingsstrategieën te identificeren die mogelijk effectiever zijn en minder bijwerkingen veroorzaken dan verwacht zou worden bij standaardbehandelingen. Door het uitvoeren van genomische tests en analyses passen onze artsen de behandeling aan de behoeften van elke patiënt aan.

Personalized medicine kan de combinatie van doelgerichte therapieën en immuuntherapieën met conventionele therapie omvatten. Het kan ook het gebruik van onderzoeksgeneesmiddelen (antineoplastica) omvatten, zoals goedgekeurd door de wet. Patiënten en/of hun verzorgers krijgen training om alle therapieën thuis toe te dienen, evenals voedingsadviezen.

MEERTALIGE ASSISTENTIE
Door het internationale karakter van onze kliniek kunnen we onze patiënten in verschillende talen helpen.

Bekijk de VOLLEDIGE documentaire hier op Rumble:

Meer hier op YouTube, maar hij wordt waarschijnlijk verwijderd:



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/is-de-kankerbehandeling-al-42-jaar-bekend/     


Covid-19: Hoe de grootste misdaad in de geschiedenis zich ontvouwde

De opzettelijk ontworpen neppandemie begon midden februari 2020. Een wiskundig modelleur genaamd Ferguson, werkzaam aan het Imperial College in Londen, joeg miljoenen mensen de stuipen op het lijf door te voorspellen dat alleen al in het Verenigd Koninkrijk 600.000 mensen zouden sterven. Er werd gesproken over miljoenen zieken in Groot-Brittannië en ziekenhuizen over de hele … Meer lezen overCovid-19: Hoe de grootste misdaad in de geschiedenis zich ontvouwde

https://www.frontnieuws.com/covid-19-hoe-de-grootste-misdaad-in-de-geschiedenis-zich-ontvouwde/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...