woensdag 7 februari 2024

Amerika gaat kennis maken met Vladimir Poetin

 

 Tucker Carlson gaat Poetin interviewen Er heeft nog nooit een media outlet in ons land moeite gedaan om de Russische president Poetin te interviewen.

Ook de Amerikanen kennen Poetin niet, maar daar komt nu verandering in.


Men vindt het in ons land heel normaal dat wij nooit iets zien of horen van de Russische president Vladimir Poetin zelf.

Deze man is bij ons dagelijks in het nieuws en wordt afgeschilderd als een soort moderne Hitler die op tijd moet worden gestopt omdat hij heel Europa wil gaan veroveren.

Wat telt voor ons land telt voor alle Westerse landen, inclusief Amerika.

Niemand krijgt ooit te horen wat Poetin zelf heeft te vertellen over de gebeurtenissen van de afgelopen paar jaar. 


We worden doodgegooid met 'golddigger' Zelenski die niets ander doet dan permanent om geld bedelen bij de EU en Amerika.

Kortom, volgens onze tot op het bot corrupte mainstream media is Oekraïne goed en Rusland slecht,

Echter, het lijkt erop dat Europa en ook Amerika echt kennis gaat maken met Vladimir Poetin. De reden is dat de bekende en populaire Tucker Carlson naar Moskou is afgereisd voor een interview met de Russische president.

Tucker zegt dat de Amerikanen recht hebben om te weten wie Poetin nu eigenlijk is en wat zijn beweegredenen zijn. Hetzelfde telt voor de Europeanen want zowel de Amerikaanse als de Europese belastingbetaler betaalt voor deze oorlog.

Een totaal zinloze oorlog waarbij een hele generatie jonge mannen in Oekraïne al is gesneuveld.

Luister naar wat Tucker zelf heeft te vertellen over het komende interview. Een interview waar de Westerse WEF leiders niet blij mee zullen zijn.

De verwachting is dan ook dat na het geplande interview er bij ons een ongekend media offensief zal losbarsten om zowel Poetin als Tucker Carlson door het slijk te halen.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...