woensdag 7 februari 2024

Rusland begint met de bouw van 15-MINUTEN STEDEN in gevangenisstijl

 02/06/2024 // Ava Grace // 2,9K Weergaven

Tags: 


Rusland is begonnen met de bouw van een 15-minutenstad (FMC) in gevangenisstijl, en er zullen er nog meer volgen.

De Daily Expose berichtte over deze ontwikkeling, daarbij verwijzend naar de nieuwe stad Dobrograd in de Russische oblast Vladimir (provincie). Volgens de krant zijn de bouwwerkzaamheden in de stad ten oosten van de hoofdstad Moskou al een jaar aan de gang.

Maar Dobrograd is niet het enige FMC dat in Rusland wordt gebouwd. De website van het staatsbedrijf Sberbank biedt een gedetailleerde presentatie van een andere "slimme stad" - met de titel die verwijst naar hetzelfde FMC-model dat wordt onderschreven door het globalistische World Economic Forum (WEF). (Gerelateerd: De globalistische visie: "15 minuten" gevangenissteden en het einde van privé-eigendom).

In augustus 2021 werd het 15 minuten durende driehoeksproject van het stadsplan van Moskou opgenomen in de Top 30 van de FMC internationale "Urban Design Competition"."Deze driehoekige FMC, die drie bij drie kilometer meet, heeft de vorm van een polycentrisch stedenbouwkundig systeem.

De belangrijkste transportnetwerken bevinden zich ondergronds, met alleen fiets- en voetgangersroutes op oppervlakteniveau. Ondertussen worden de gebouwen op steunen opgetrokken. Veel details gaan over energie-efficiëntie, waarbij het FMC voornemens is hernieuwbare bronnen zoals zon, water en wind te gebruiken.

Edward Slavsquat legde deze driehoekige FMC uit, genaamd "SberCity".'Hij merkte op dat dit gebied' op een dag de thuisbasis zal zijn van meer dan 65.000 gelukkige inwoners."

"De 'slimme stad' was aanvankelijk gereserveerd voor [Sberbank] -medewerkers. Maar nu is iedereen die gek genoeg is om in de mierenboerderij van [Sberbank Chairman en CEO] te willen wonen, welkom om dat te doen."

FMC's zijn GEVANGENIS STEDEN om mensen op te pakken

Het idee van een FMC, waarin bewoners binnen een korte wandeling of fietstocht van al hun dagelijkse behoeften leven, is door veel burgemeesters over de hele wereld omarmd tijdens de Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemie als centraal planningsonderdeel. Maar het is niet zonder nadelen

Volgens Bloomberg waarschuwen stedelijke experts dat een populair post-pandemisch ontwerpprincipe zich mogelijk niet goed van Europa naar Noord-Amerika vertaalt en de ongelijkheid zou kunnen verergeren. De in Toronto gevestigde stedenbouwkundige Jay Pitter is daar een van. Tijdens de CityLab 2021-conferentie waarschuwde hij dat het transplanteren van de FMC-sjabloon over de Atlantische Oceaan "vermoedelijk en koloniaal zou kunnen zijn."

De Britse premier Rishi Sunak, lid van de Conservatieve (Tory) Partij, sloeg toe op het FMC-concept. Volgens hem was er een "meedogenloze aanval" op automobilisten die "afhankelijk zijn van hun auto om aan het werk te gaan, hun kinderen naar school te brengen, boodschappen te doen [en] naar de dokter te gaan."

De Britse transportsecretaris Mark Harper, een mede-Tory, was het met Sunak eens. Hij vervolgde met te zeggen dat het FMC-concept een beweging was die werd gesteund door de Britse Labour-partij 'om je vrijheid om van A naar B te komen te verwijderen zoals je wilt."

'Wat sinister is - en wat we niet mogen tolereren - is het idee dat gemeenten kunnen beslissen hoe vaak je naar de winkels gaat, en ze kunnen rantsoeneren wie de wegen gebruikt en wanneer. Ze controleren het allemaal met cameratoezicht ', zei Harper. Hij voegde eraan toe dat de regering manieren zou onderzoeken om te voorkomen dat "overijverige" raden het weggebruik beperken "als ze zich niet aan de regels houden."

Ga naar Enslaved.news voor meer verhalen over FMC's.

Bekijk deze video die bespreekt waarom FMC's "gevangenissteden" en "doodsteden zijn."

Deze video is van de High Hopes-kanaal aan Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen :

Worden Canadezen door geplande ARSON gedwongen tot dystopische "15 minuten durende steden" door Trudeau the Tyrant?

Rosemount, Minnesota probeert met behulp van Zuckerberg's Meta een stad van 15 minuten te vestigen.

Toekomstige Amerikanen zullen ‘gevangenen van de staat’ zijn die in ‘openluchtgevangenissen’ leven, volledige controle van de overheid over alles, geen privacy of bewegingsvrijheid, en worden letterlijk techno-zombies!

Hoe het leven er echt uitziet in de helse binnensteden van Amerika.

Angst voor de wandelende doden: de Amerikaanse politiestaat richt zich.

Bronnen zijn onder meer:

Expose-News.com

Brighteon.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-02-06-russia-begins-building-15-minute-cities.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...