zaterdag 24 februari 2024

Dr. Robert Malone waarschuwt dat de Franse wet om anti-vaxxers gevangen te zetten zich verspreidt naar andere landen

 februari 24, 2024   23  

 

   Screenshot video il Presidento's rumble channel

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, waarschuwt dat de tirannieke nieuwe Franse wet tegen anti-vaxxers zich verspreidt naar andere landen.

Zoals Slay News meldde, heeft de Franse regering nieuwe wetten aangenomen om critici van experimentele vaccins, zoals de mRNA-vaccinaties van Covid, gevangen te zetten, schrijft Frank Bergman.

Op woensdag 14 februari werd een zeer controversiële wet door het Franse parlement gejaagd.

De nieuwe wet zou critici van mRNA gentherapie behandelingen mogelijk tot misdadigers kunnen maken.

De draconische wet werd stilletjes aangenomen met vrijwel geen debat.

Het zou iedereen die adviseert tegen het gebruik van therapeutische of profylactische behandelingen (inclusief experimentele mRNA gentherapie) in de gevangenis kunnen gooien voor maximaal 3 jaar.

De zogenaamde “anti-vaxxers” zouden ook een fikse boete van 45.000 euro (48.500 dollar) moeten betalen.

De stap is echter niet alleen beperkt tot de extreem-linkse globalistische regering van Frankrijk.

In andere westerse landen is men al bezig om soortgelijke wetten in te voeren.

In een bericht op X onthulde Dr. Malone dat er een soortgelijke wet is doorgedrukt in de meest westelijke provincie van Canada, British Columbia.

Net als Frankrijk is ook de extreem-linkse regering van Canada geïnfiltreerd door het World Economic Forum, zoals Slay News eerder meldde.

Malone deelde een rapport over de nieuwe Franse wet op X met anderen:

“Er is nu een soortgelijke wet in British Columbia.”

Volgens de wet, die afgelopen woensdag stilletjes en in het geheim door het Franse parlement werd goedgekeurd, kan het afraden van mRNA of andere behandelingen die “geschikt” worden geacht op basis van de huidige “medische kennis” leiden tot een gevangenisstraf van 3 jaar en een boete van maximaal 48.400 dollar.

 

Artikel 4 van de nieuwe wet, of “Artikel Pfizer” zoals het wordt genoemd door tegenstanders in de wetgevende macht, is een veroordeling van “alternatieve geneeswijzen” en een bedreiging voor klokkenluiders.

Tijdens het weinige debat dat werd gevoerd voor de aanname van deze fascistische wet die geïnformeerde toestemming overbodig maakt, werd onheilspellend genoeg gewaarschuwd dat “de volgende pandemie eraan komt.”

Volgens de globalistische elites die deze nieuwe wetten doordrukken, is de mRNA-technologie de enige oplossing om de zogenaamde “Ziekte X” te verslaan.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-robert-malone-waarschuwt-dat-de-franse-wet-om-anti-vaxxers-gevangen-te-zetten-zich-verspreidt-naar-andere-landen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...