zaterdag 24 februari 2024

Ze wilden deze informatie over de prik verborgen houden, maar dat is niet gelukt


Ze probeerden informatie over de prik verborgen te houden, maar advocaat Aaron Siri spande een rechtszaak aan en won.

Nu zijn 390.000 meldingen uit het monitoringsysteem V-safe van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC openbaar.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het echte veiligheidsprofiel

Daaruit blijkt dat: 1 op de 1300 mensen in de dagen na vaccinatie melding maakte van aangezichtsverlamming van Bell, 1 op de 906 mensen melding maakte van menstruatiestoornissen, 1 op de 450 mensen na vaccinatie melding maakte van gordelroos, 1 op de 160 mensen melding maakte van oorsuizen en 1 op de 143 mensen na vaccinatie melding maakte van hartkloppingen.

“Veilig en effectief?” vroeg Siri. De reden waarom de CDC zo hard gevochten heeft, is dat dit waarschijnlijk de beste weerspiegeling van het echte veiligheidsprofiel is, zei hij.

Eerste zes weken

Merk op dat deze meldingen alleen betrekking hebben op de eerste dagen na vaccinatie. Siri wil nu ook alle meldingen die in de eerste zes weken zijn gedaan boven water halen.

V-safe werd opgezet door de CDC zodat mensen na hun COVID-19-vaccin bijwerkingen konden melden. Vervolgens werd per dag, week en maand bijgehouden hoe de klachten hun gezondheid beïnvloedden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...