woensdag 28 februari 2024

En daar gaat nog eens 76 miljard euro door de plee

 woensdag, 28 februari 2024 18:36  Hits: 1375

  natuurherstel 76 miljard euro Nederland zal tot 2050 zo'n 76 miljard euro moeten investeren om de aangepaste natuurgebieden te herstellen.

Het recept is iedere keer hetzelfde en een goedgelovige bevolking blijft erin trappen.



Eén van de redenen dat de Europese Unie in het leven is geroepen is dat nationale overheden dingen kunnen afschuiven op 'de hogere autoriteit'.

Zoals met betrekking tot het volgende:

Het Europees Parlement heeft vandaag ingestemd met de natuurherstelwet van voormalig Eurocommissaris Frans Timmermans. De aangenomen wet is op een aantal punten een afzwakking van het oorspronkelijke wetsvoorstel. Officieel moet de wet nog worden bekrachtigd door de Europese Raad van ministers, maar dit lijkt een formaliteit.

Onze overheid wordt alleen geconfronteerd met de gevolgen van wat Europa besluit en ook al zouden ze nog zo graag willen, ze kunnen er echt niets aan doen. Dat Minister Van der Wal een rapport heeft achtergehouden dat van invloed zou zijn geweest op het stemmen in het Europese parlement is bijzaak en daar dient verder niet over gesproken te worden.

Wel dient er gesproken te worden over de financiële gevolgen van dit alles en die zijn, zoals gewoonlijk, niet misselijk.

Wederom kunnen wij in het kader van de grootste zwendel aller tijden onze portemonnee trekken en niet zo'n klein beetje ook. Natuurlijk wordt dit zoals gewoonlijk verkocht met mooie gebakken lucht praatjes zoals : 'Niets doen is geen optie' en 'Uiteindelijk zullen we er veel meer voor terug krijgen'.
Keer op keer laat de bevolking zich kaal plukken omdat lakeien van de machthebbers in de achtergrond beweren dat er een probleem is.

Een probleem dat veel later niet een probleem blijkt te zijn, maar tegen die tijd hebben ze alweer een nieuw probleem bedacht waarvoor de goedgelovige burger dan mag betalen om het op te lossen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...