woensdag 3 april 2024

Dit is de werkelijke reden dat prinses Diana werd vermoord


prinses Diana vermoordEr is veel gespeculeerd over de werkelijke reden waarom prinses Diana zou zijn vermoord.

Het antwoord komt van een voormalig Britse geheim agent en heeft ook alles te maken wat er op dit moment gebeurt.



De meeste mensen die niet klakkeloos alle MSM verhalen geloven zijn er wel van overtuigd dat de Britse prinses Diana is vermoord, maar duidelijkheid omtrent het motief is er eigenlijk nooit geweest.

De dood van Diana was een rituele offering volgens mensen die daar uitgebreid onderzoek naar hebben gedaan zoals David Icke.

Is zij vermoord door de Britse koninklijke familie omdat zij een te grote bedreiging zou zijn en wellicht allerlei zaken naar buiten zou kunnen brengen die men liever geheim wil houden?

Of zijn hier andere krachten aan het werk?

 diana vermoord door Mossad

Diana was heel erg begaan met het lot van mensen die zwaar te lijden hadden en dan in het bijzonder dat van de Palestijnen.

De prinses had toevallig ook een relatie met een Arabische moslimman, Dodi Al-Fayed, een relatie die waarschijnlijk tot een huwelijk zou leiden. Haar verloofde stierf toevallig samen met haar in het auto-ongeluk.

Wat zou er gebeurd zijn als Diana zich later publiekelijk zou hebben uitgesproken voor een onafhankelijke Palestijnse staat? Hoe zou de wereld reageren als zij zich zou vertonen bij allerlei pro Palestijnse demonstraties?

Dat was iets dat Israël heel erg zou beperken in het slopen van alles wat met Palestijnen te maken heeft en zou daardoor onacceptabel zijn geweest.

Dit werd dan ook al in 2005 genoemd door een Britse krant als reden voor haar moord.

De man in het volgende bericht stelt dat de Joden haar hebben vermoord. Dat is niet waar, maar ze is waarschijnlijk wel door (Mossad) agenten van de staat Israël in samenwerking met Britse collega's vermoord.
Helaas blijven mensen keer op keer dezelfde fout maken door Joden te noemen waar ze of de staat Israël bedoelen of de geheime sekte in de achtergrond die verantwoordelijk is voor het ontstaan van deze staat.

Iemand die er ook heilig van overtuigd is dat Diana is vermoord vanwege haar steun voor de Palestijnen is Annie Machon, de voormalig Britse geheim agent van MI5.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...