woensdag 3 april 2024

Duitse regering geeft toe dat er geen pandemie was

 april 3, 2024   28


Een sticker die gezichtsmaskers en vaccins tijdens de SARS-CoV-2 pandemie vergelijkt met de Jodenvervolging door de Duitsers op een lantaarnpaal in het Groningse Winschoten, Oldambt. / Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Groot nieuws uit Duitsland nu de federale regering gedwongen is om toe te geven dat zogenaamde “samenzweringstheoretici” gelijk hadden over alles tijdens de Covid pandemie.

In feite was er volgens de gegevens van de Duitse overheid helemaal geen pandemie, alleen maar een strak gechoreografeerde psy-op van militaire aard om de massa te hersenspoelen zodat ze een experimenteel vaccin accepteerden met desastreuze gevolgen.

Deze geheime Duitse overheidsdocumenten, verkregen via een verzoek om vrijheid van informatie en een daaropvolgende rechtszaak, hebben het deksel van de Covid-leugens van de wereldelite opgeblazen en het is van vitaal belang dat zoveel mogelijk mensen zich bewust worden van de waarheid, bericht Thepeoplesvoice.

Meer en meer mensen over de hele wereld worden wakker en zien de globale elite voor wat ze altijd al geweest is: gestoorde psychopaten die uit zijn op vernietiging en overheersing.

Duitsland is niet anders. De Duitse bevolking leed onder een van de meest brute lockdowns en vaccinatie-mandaten in heel Europa en nu staan de mensen op en eisen verantwoording.

Paul Schreyer en Multipolar magazine hebben een verzoek om vrijheid van informatie ingediend en vervolgens een rechtszaak aangespannen tegen de Duitse regering, die alle mogelijke trucs heeft geprobeerd om de geheime documenten achter slot en grendel te houden.

Zoals professor Steven Homburg uitlegt, zijn de resultaten verbluffend en vormen ze een totale rechtvaardiging voor iedereen die het narratief van lockdowns en maskers en vaccin-mandaten in twijfel durfde te trekken.

De geheime overheidsdocumenten – alle 2000 pagina’s – onthullen dat we over bijna alles gelijk hadden en dat de zogenaamde “pandemie” allemaal bedrog was.

 

Deze feiten zijn vernietigend en bewijzen dat het officiële narratief over Covid, dat door wereldregeringen en mainstream media wordt gepusht, compleet nep is.

Dat maakt de tirannie die we ervoeren tijdens de zogenaamde pandemie nog moeilijker te slikken, zoals professor Homburg uitlegt.

Uit de gegevens blijkt ook dat Zweden, het enige Europese land zonder maskers en lockdowns, het veel beter deed dan Duitsland. Wat de vraag oproept waar de tirannieke lockdowns en mandaten eigenlijk over gingen?

Professor Homburg heeft het antwoord – en het blijkt dat we al die tijd gelijk hadden.

Het doel van de mondiale elite is altijd geweest om de aarzelende houding ten opzichte van vaccins af te breken door middel van brute lockdowns. Helaas zijn de gevolgen voor de gezondheid van degenen die de psyche destijds niet doorzagen, verschrikkelijk. Er moeten serieuze vragen worden gesteld.

Helaas voor de gevaccineerde mensen houdt het slechte nieuws hier niet op. Japanse onderzoekers hebben Covid-vaccins in verband gebracht met honderden ziekten.

Uit een nieuw onderzoek in de VS blijkt dat degenen die gevaccineerd en geboosterd zijn, veel eerder dan verwacht hun dood tegemoet kunnen zien.

Een verontrustend nieuw onderzoek heeft onthuld dat mensen die “volledig gevaccineerd” zijn met Covid mRNA-injecties maar liefst 25 jaar van hun levensverwachting kunnen verliezen.

Onderzoekers analyseerden gegevens van het CDC, Cleveland Clinic Data en risicobeoordelingsgegevens van verzekeringsmaatschappijen en ontdekten een verontrustende trend van dalende levensverwachtingen bij mensen die meerdere doses mRNA hadden gehad.

 

Helaas wordt het nieuws nog slechter voor degenen die gevaccineerd zijn. De chronische gezondheidsschade veroorzaakt door elke dosis mRNA vermindert niet na verloop van tijd, zoals eerder werd gedacht.

In werkelijkheid lijken de negatieve gezondheidseffecten voor onbepaalde tijd door te gaan.

Volgens de onderzoekers onthullen CDC alle-oorzaken sterftecijfers dat elke injectie het sterftecijfer met 7% deed stijgen in het jaar 2022 in vergelijking met het sterftecijfer in 2021.

Dit betekent dat mensen die 5 doses hebben gehad – dat zijn twee doses en drie boosters – 35% meer kans hadden om in 2022 te sterven dan in 2021.

In overeenstemming met de Duitse informatie bevestigde het onderzoek ook dat mensen die niet gevaccineerd zijn niet meer kans hadden om in 2022 te sterven dan in 2021.

Deze cijfers zijn vernietigend. Maar iedereen die goed oplet kan zien dat er iets goed mis is met de gevaccineerden. Ze vallen als vliegen met hartproblemen en turbokanker over de hele wereld.

Professionele atleten worden verondersteld tot de gezondste mensen op aarde te behoren, maar de afgelopen jaren zijn er duizenden ingestort met plotselinge en onverklaarbare hartaandoeningen.

Volledig gevaccineerde professionele atleten blijven vallen als vliegen. Alleen al in de afgelopen week zijn vier professionele voetballers plotseling ingestort terwijl ze hun hart grepen.

De Egyptische ster Ahmed Refeat werd de derde professionele voetballer die een hartstilstand kreeg voor live tv-camera’s. Dokters gaven later toe dat ze “zoiets nog niet eerder hadden gezien.”

Orlando Pirates middenvelder Makhelene Makhaula was de tweede voetbalster die deze week instortte op het veld, terwijl medisch personeel wanhopig probeerde de Zuid-Afrikaanse ster te reanimeren.

 

Luister hoe de verbijsterde omroeper in zijn eigen woorden toegeeft dat voetballers over de hele wereld als vliegen neervallen sinds het vaccin is uitgerold.

Op zondag in de Argentijnse topklasse kreeg Javier Altamirano van Estudiantes een beroerte en zakte plotseling in elkaar in de belangrijke wedstrijd tegen Boca Juniors, een van de grootste clubs in Zuid-Amerika.

Niet alleen professionele atleten vallen als vliegen. Mensen uit alle lagen van de bevolking, inclusief populaire influencers op social media, worden in een ongekend tempo getroffen door hartaandoeningen en zeldzame vormen van kanker.

Een ethisch verantwoorde media zou deze incidenten op de voorpagina’s uitlichten en middelen inzetten om te onderzoeken waarom zoveel jonge en gezonde mensen lijden aan hartstilstanden, beroertes en zeldzame vormen van kanker.

In plaats daarvan probeert de media het fenomeen te normaliseren en u ervan te overtuigen dat professionele atleten en jonge mensen die een hartaanval krijgen, normaal zijn.

Maar iedereen die in staat is om onafhankelijk na te denken begrijpt dat deze situatie verre van normaal is.

Kijk:

Video Link: 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/duitse-regering-geeft-toe-dat-er-geen-pandemie-was/


  Ja, u wordt gemanipuleerd

Pubmed is een verzamelsite van de overheid voor peer-reviewed onderzoek. Onlangs onthulde een zoekopdracht op Pubmed met de zoekterm “COVID-19 vaccins” een schokkende trend. Wat heb ik gevonden? schrijft Dr. Robert Malone. Er zijn letterlijk duizenden peer-reviewde studies over vaccinweigering en hoe de overheid deze kan overwinnen. In totaal staan er meer dan 6.000 van … Meer lezen overJa, u wordt gemanipuleerd

https://www.frontnieuws.com/ja-u-wordt-gemanipuleerd/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...