woensdag 3 april 2024

Edgar Cayce voorspelde dat 2024 een ‘scharnierjaar’ van ‘ontwaken en transformatie’ zal zijn

 april 3, 2024   27

    Foto Credit: thepeoplesvoice.tv

Amerika’s wereldberoemde “slapende profeet” Edgar Cayce had enkele gedurfde voorspellingen voor 2024. Hij voorspelde dat dit een “jaar van transformatie” zou worden in “de strijd tussen wereldwijde tirannen en mensen van liefde en vrijheid.”

Cayce, de bijna doofstomme mysticus uit Kentucky, gaf meer dan 14.000 gedocumenteerde lezingen aan een groot aantal mensen, waaronder beroemdheden als Harry Houdini, Thomas Edison, Woodrow Wilson en Marilyn Monroe. Hij voorspelde ook gebeurtenissen, van de herontdekking van Atlantis en het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog tot de Covid-pandemie en de opkomst van Poetin, schrijft Baxter Dmitry.

Zijn uiteenlopende en griezelig nauwkeurige voorspellingen intrigeren velen al tientallen jaren.

Volgens Cayce markeert het jaar 2024 een scharniermoment in de menselijke geschiedenis, wanneer een collectief ontwaken zal plaatsvinden, waardoor ons begrip van de realiteit en onze plaats daarin zal verschuiven. Cayce’s visie suggereert dat dit ontwaken zal leiden tot een meer verlichte benadering van het leven, waar mededogen, begrip en een zoektocht naar diepere kennis centraal komen te staan in ons bestaan.

Hier is een samenvatting van wat 2024 volgens de slapende profeet zal brengen:

Een wereldwijd ontwaken. Cayce voorspelde dat in het jaar 2024 de krachten van het licht eindelijk de duisternis zullen overwinnen die de mensheid al tientallen jaren achtervolgt. Een tijdperk van collectief begrip van onze realiteit en onze plaats daarin zal geboren worden.

Een verlichte benadering met liefde en mededogen zal de doctrine van “globalistische tirannen” vervangen.

Overblijfselen van oude beschavingen zullen aan het licht gebracht worden, waardoor ons begrip van de menselijke geschiedenis op aarde zal veranderen. Cayce had ook een waarschuwing over AI en het snode gebruik ervan door mensen in machtsposities.

Authentieke milieuvriendelijke leefpraktijken in harmonie met de natuur zullen opkomen ter vervanging van de globalistische agenda van CO2-belastingen, elektrische voertuigen en wereldwijde 15-minutensteden die worden gepusht door degenen die de controle over de wereldbevolking willen grijpen.

De wereldwijde klimaatsverandering zal doorgaan, maar het zal niet zo gaan als de globalisten beweren. Cayce voorspelde dat de verschuiving van de Atlantische oceaan mogelijk zal plaatsvinden tegen 2025 en dat het klimaat van Europa een nieuwe ijstijd zal ingaan. Let wel, de Atlantische verschuiving is NIET door de mens veroorzaakt zoals de studie die het aankondigde beweert.

Spirituele en medische vooruitgang zullen plaatsvinden, “zodanig dat de twee met elkaar verweven zijn”. Merk op dat de wereldwijde vaccinatie-“vooruitgang” van Gates een methode is om te controleren, niet om te genezen.

Er zal een wereldwijde leiderschapsverschuiving plaatsvinden, waarbij de oude garde door het volk uit de macht wordt gezet en er nieuwe leiders zullen opstaan die gebaseerd zijn op traditionele waarden, waaronder spiritualiteit, en eenheid – die de “gecompromitteerde” globalisten zoals Biden, Trudeau en Macron, die momenteel de wereldgebeurtenissen vormgeven, zullen vervangen.

Er zullen ook nieuwe energiebronnen ontdekt worden, of energiebronnen die al lang onderdrukt worden door degenen die de touwtjes in handen hebben, zullen opnieuw opduiken.

                Video Link: https://youtu.be/-oTfuMTS7Lo

Wie is Edgar Cayce?

Edgar Cayce werd geboren op 18 maart 1877 op een boerderij in het zuiden van Christian County, Kentucky als zoon van Leslie en Carrie Cayce.

Als kind vertoonde hij ongewone gaven, zoals het zien van geesten en het kunnen slapen op een boek om zich de volledige inhoud te herinneren.

 

   Edgar Cayce met zijn vader en moeder Leslie en Carrie Cayce.

 

Deze gaven zouden zich uiteindelijk ontwikkelen tot zijn wereldberoemde gave van griezelig nauwkeurige helderziendheid.

Cayce ontdekte dat hij zichzelf in trance kon brengen en een universele kennis of bewustzijn kon aanboren waardoor hij een diagnose kon stellen en behandelingen kon aanbieden voor ingewikkelde ziektes, specificaties kon geven voor geavanceerde technologie en zelfs het verslag van iemands ziel over verschillende incarnaties kon bestuderen.

Tijdens zijn leven gaf hij meer dan 14.000 gedocumenteerde lezingen. Het inzicht en de expertise die hij daarin vond, bieden nog steeds begeleiding en hulp aan mensen over de hele wereld.

Hij kreeg bijnamen als de “slapende profeet” en “de vader van de holistische gezondheid” en zijn werk wordt algemeen beschouwd als een invloed in de New Age beweging van de jaren 1970 en 1980.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/edgar-cayce-voorspelde-dat-2024-een-scharnierjaar-van-ontwaken-en-transformatie-zal-zijn/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...