woensdag 10 april 2024

Zodra Canadezen zich realiseren hoe blut ze eigenlijk zijn, is een revolte waarschijnlijk, waarschuwt een overheidsrapport

 Een rapport van de Royal Canadian Mounted Police waarschuwt voor een groeiend wantrouwen van de bevolking in de autoriteiten, gevoed door economische achteruitgang en 'samenzweringstheorieën'.

april 10, 2024   1

 

    Pixabay

Een informatieverzoek van Matt Malone heeft een geheim rapport van de Royal Canadian Mounted Police (RCMP) aan het licht gebracht, waarin wordt gewaarschuwd dat zodra Canadezen zich realiseren hoe blut ze zijn, er een massale opstand zal uitbreken.

Het lijkt misschien alsof de zaken financieel en economisch nog een beetje hobbelen door politieke trucjes, maar zodra die illusie vervaagt, zullen de zaken “waarschijnlijk verder verslechteren” volgens de RCMP, die waarschuwt dat dit alles “in de komende vijf jaar” tot een hoogtepunt zal komen, bericht Ethan Huff.

De RCMP heeft de Canadese federale regering gewaarschuwd voor de grote kans op burgerlijke onrust zodra de Canadezen zich realiseren wat hen is aangedaan door de machthebbers. Het betekent een ramp voor het leven en het levensonderhoud van hun gezinnen.

De Whole-of-Government Five-Year Trends for Canada studie legt uit dat “de komende periode van recessie … de daling van de levensstandaard zal versnellen die de jongere generaties al hebben meegemaakt in vergelijking met eerdere generaties.”

Met andere woorden, zelfs de ouderen in Noord-Amerika zullen binnenkort ervaren waar hun kinderen en kleinkinderen al een tijdje onder lijden – dat is hoe slecht de dingen snel zullen worden zodra het economische rubber de weg ontmoet.

“Veel Canadezen onder de 35 zullen waarschijnlijk nooit een woning kunnen kopen,” legt het onderzoek uit.

Regeringen overal bereiden zich voor op maatschappelijke ineenstorting

Het rapport van de RCMP kreeg de codenaam “geheim” en was alleen bedoeld om gedeeld te worden met “besluitvormers” op de hoogste regeringsniveaus – dus nooit met het publiek. De informatie zou “speciaal operationeel” zijn, legt het rapport verder uit.

 

Malone is trouwens een expert in overheidsgeheimen. Hij werkt ook als assistent professor in de rechten aan de Thompson Rivers University in British Columbia.

De versie van het geheime rapport dat Malone ontving via zijn informatieverzoek is zwaar geredigeerd. Tegelijkertijd is het op zichzelf al onthullend over de mate waarin de RCMP zich voorbereidt op een massale burgerlijke ineenstorting in de komende dagen.

Het rapport beschrijft zichzelf als een “scanoefening” met als doel zowel Canadese als wereldwijde trends te identificeren “die een belangrijk effect zouden kunnen hebben op de Canadese overheid en de RCMP.”

Het rapport van de RCMP waarschuwt ook voor onvoorspelbaar weer, meer seizoensgebonden rampen zoals bosbranden en overstromingen, en een ernstige verslechtering van de levensomstandigheden voor de meesten.

Er is ook een groeiende bezorgdheid dat Canada onder zware en toenemende druk staat om de controle over zijn Arctische grondgebied op te geven.

De Canadezen in het algemeen zijn rechteloos tegenover hun regering, vervolgt het rapport. En de Canadese regering zelf maakt zich zorgen dat te veel mensen vallen voor “verkeerde informatie” en “samenzweringstheorieën”, wat leidt tot “paranoia.”

“Wetshandhavers moeten rekening houden met een voortdurende sociale en politieke polarisatie die gevoed wordt door misinformatiecampagnes en een toenemend wantrouwen tegenover alle democratische instellingen,” stelt het rapport verder.

De afgelopen zeven jaar”, zo staat te lezen in een ander deel van het rapport, “Erosie van vertrouwen,” “hebben een duidelijke sociale en politieke polarisatie in de Westerse wereld laten zien …” De rest van die zin is gecensureerd in de versie van het rapport die Malone ontving.

 

Het rapport gaat in op andere problemen zoals “paranoïde populisme”, maar dat gedeelte is ook zwaar geredigeerd. In Malone’s versie staat echter wel dat “populisten die bereid zijn hun berichtgeving aan te passen om extremistische bewegingen aan te spreken, hebben geprofiteerd van de opkomst van politieke polarisatie en samenzweringstheorieën.

De hele wereld, niet alleen Canada, staat op het punt om in opstand te komen tegen het corrupte establishment.


 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/zodra-canadezen-zich-realiseren-hoe-blut-ze-eigenlijk-zijn-is-een-revolte-waarschijnlijk-waarschuwt-een-overheidsrapport/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...