woensdag 22 mei 2024

Tegen het einde van de maand wil de WHO een Orwelliaans pandemieverdrag aannemen om wereldwijd algoritmische bewakings- en controlesystemen te implementeren

mei 22, 2024   0 

   Syaibatulhamdi / Pixabay

De groep experts van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) komt van 27 mei tot 1 juni 2024 bijeen in Genève, Zwitserland, voor hun 77e Wereldgezondheidsvergadering. Tijdens deze vergadering zullen de lidstaten van de WHO hun stem uitbrengen over de definitieve versie van de “pandemieovereenkomst” van het agentschap, schrijft Lance D Johnson.

Deze overeenkomst zal het agentschap meer macht geven over soevereine naties, inclusief de bevoegdheid om gerichte lockdowns en beperkende maatregelen te bevelen. De overeenkomst zal een wereldwijd orgaan van experts in staat stellen om surveillance-instrumenten te gebruiken en bredere mandaten te implementeren voor PCR-testen, maskers, zogenaamde vaccins en andere tegenmaatregelen. Op dit moment is de WHO bezig met het ontwikkelen van een gestandaardiseerd algoritme om het risico op overdracht via de lucht te kwantificeren.

WHO’s psychotische ARIA-tool verdubbelt de kiemfobie, analyseert aerosolen en micromanagement menselijke activiteiten

De WHO werkt momenteel samen met de Europese Organisatie voor Nucleair Onderzoek (CERN) aan de ontwikkeling van een online tool [PDF] die de risico’s van toekomstige virusoverdracht via de lucht in verschillende openbare en privéomgevingen zal evalueren en voorspellen. Dit surveillance-instrument, ARIA genaamd, zal de hypothetische verspreiding van ziekteverwekkers via de lucht in binnenomgevingen modelleren, zodat de WHO precieze richtlijnen kan opstellen voor risicobeperkende maatregelen voor bedrijfseigenaren, huishoudens, gezondheidscentra en andere binnenomgevingen.

Volgens de WHO werd ARIA ontwikkeld door “een wereldwijde groep van experts” die een “uitgebreide beoordeling van de wetenschappelijke literatuur” hebben uitgevoerd. Keer op keer wordt ons verteld dat we “op de experts moeten vertrouwen” – ook al heeft het advies van de WHO wereldwijd aanzienlijke schade toegebracht aan gezinnen, economieën en bestaansmiddelen.

 

Het ARIA-instrument is een psychotische verdubbeling van de kiemfobie, sociale afstand, menselijk isolement en gedragstraining voor de onwetenden die plaatsvonden tijdens het covid-19 schandaal. In hun formules ontleden de WHO-experts de “expiratoire activiteit” van praten, spreken, zingen en schreeuwen en analyseren ze de invloed ervan op de verspreiding van virussen. De experts bespreken zaken als de “volumetrische deeltjesemissieconcentratie” en de “gravitatie” van aerosoldeeltjes van mensen die zitten en/of staan. Volgens de tool is het belangrijk om de grootte van huishoudens te controleren en ervoor te zorgen dat de samenleving zich houdt aan de maskermandaten om verspreiding te bepalen.

Uit ARIA: “Als er geen maskermandaten zijn, is de naleving van gelaatsbedekkende kleding een belangrijke parameter. Daarom is de exacte kwantificering van de risicovermindering door het gebruik van gelaatsbedekkende kleding sterk afhankelijk van de mate van naleving.”

De tool is duidelijk ontworpen door mensen die hun paranoïde leven beter geïsoleerd in een gewatteerde kamer kunnen doorbrengen. De tool gaat dieper in op het concept van “deeltjesdepositie” waarvan ze beweren dat het “voornamelijk wordt bepaald door de mechanismen van inertiële impactie, gravitationele sedimentatie, Brownse diffusie en, in mindere mate, door turbulentie, elektrostatische neerslag en onderschepping”.

WHO plant meer pandemieën, bewapent wetenschap en propaganda om mensen onder controle te houden en de aarde te ontvolken

De WHO “experts” hebben een formule opgesteld om te begrijpen hoe ongeziene deeltjes in de lucht worden beïnvloed door verschillende factoren die zij hebben verzonnen. In hun krankzinnige poging om de deeltjes in de lucht te beheersen – en in hun wilde waanidee dat ze op de een of andere manier virussen kunnen beheersen – proberen de WHO-experts gegevens over mensen te verzamelen, elke menselijke activiteit in de gaten te houden en te controleren. Terwijl ze deze gegevens verzamelen, zullen ze alleen maar proberen om elk deeltje in de lucht te micromanagen en te dicteren hoe mensen met die deeltjes omgaan voor het collectieve “welzijn van iedereen.”

 

De ARIA tool van de WHO is meer dan Orwelliaans. Achter alle formules en “wetenschap” gaat een wereldwijde technocratie schuil die mensen wil controleren, individuen hun autonomie wil ontnemen en hun leven bij elke stap wil bedreigen.

Jeremy Farrar, hoofdwetenschapper van de WHO, is er zeker van dat dit instrument duidelijkheid zal brengen in de aanpak van toekomstige pandemieën:

Samen met een zeer divers aantal vooraanstaande volksgezondheidsinstanties en experts uit verschillende disciplines, zijn we blij dat we deze complexe en tijdige kwestie hebben kunnen aanpakken en tot een consensus zijn gekomen. De overeengekomen terminologie voor ziekteverwekkers die zich via de lucht verspreiden, zal helpen een nieuw pad uit te stippelen voor onderzoeksagenda’s en de implementatie van volksgezondheidsinterventies om bestaande en nieuwe ziekteverwekkers te identificeren, te communiceren en erop te reageren.

De WHO heeft bewezen een totalitaire nachtmerrie van een bureaucratie te zijn. Zonder verantwoording te hoeven afleggen en zonder een volledige afwijzing van hun tactieken, zullen we in de nabije toekomst meer pandemische propaganda en maatschappelijke controle zien, gekoppeld aan meer roofzuchtige “vaccinatie” ontvolkingspogingen. We zijn allemaal betrokken bij deze oorlog, of we dat nu leuk vinden of niet, dus we moeten eraan wennen om “anti-wetenschap” en “anti-vaxxer” genoemd te worden. We moeten bereid zijn om NEE te zeggen tegen alle inbreuken op de vrijheid en het gezonde verstand en bereid zijn om onze levens en onze families ten koste van alles te verdedigen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/tegen-het-einde-van-de-maand-wil-de-who-een-orwelliaans-pandemieverdrag-aannemen-om-wereldwijd-algoritmische-bewakings-en-controlesystemen-te-implementeren/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...