fauci verzon covid maatregelenDe wereldbevolking maakte een traumatische ervaring mee als gevolg van de ‘corona maatregelen’.

En dan te bedenken dat Dr. Fauci zegt dat hij geen flauw idee heeft waar ‘de anderhalve meter’ regel vandaan komt.

Tijdens de nep coronapandemie werd de bevolking doodsbang gemaakt door de mainstream media.

Iedere dag opnieuw kwamen er angstaanjagende verhalen en werden er allerlei maatregelen afgekondigd die zouden moeten helpen om het coronavirus te beteugelen.

Niemand had ook maar de minste twijfel of een dergelijk virus wel bestond en hadden ze dat wel gedaan, dan zou het misschien heel anders zijn gelopen.

Feit is dat er nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat er zoiets als een sars-vov-2 virus bestaat of welk virus dan ook.

Ook kan je een ander niet besmetten, ook al zou je nog zou graag willen. Wel zijn er dingen die mensen ziek kunnen maken, maar die hebben niets met een virus te maken.

Voor verdere achtergrond aangaande deze materie verwijzen naar dit artikel,  maar ook deze en tenslotte dit artikel.

Een complete samenvatting waarin duidelijk wordt gemaakt dat virussen niet bestaan, is hier te vinden.

En omdat niemand vragen stelde en de MSM de bevolking steeds banger wisten te maken, kregen mensen zoals de beruchte Amerikaanse Dr. Anthony alle ruimte om dan zelf maar van alles te verzinnen.
Wat duidelijk werd tijdens het verhoor van Dr. Fauci was dat hij geen flauw benul had waar die anderhalve meter regel eigenlijk vandaan kwam. Deze verscheen volgens hem ‘zo maar’.

Een zelfde soort verklaring geeft hij ook voor het advies dat kinderen maskers zouden moeten dragen. Hij heeft daar naar eigen zeggen misschien onderzoek naar gedaan, maar heeft daar geen actieve herinnering meer aan.

Dit, terwijl beiden maatregelen ontzettend negatieve gevolgen hebben veroorzaakt voor de maatschappij.

Er zijn wel diverse wetenschappelijke onderzoeken geweest volgens de Daily Mail die hebben aangetoond dat beide maatregelen hele negatieve gevolgen hebben gehad voor de ontwikkeling van kinderen.

Ook voor de volwassen bevolking hebben die maatregelen gezorgd voor angst, spanning en isolatie

‘Weet je, ik kan het me niet herinneren. Het was er opeens,’ zei hij volgens de transcripties van de commissie toen hij werd ondervraagd over hoe de regel tot stand kwam.

Hij voegde eraan toe dat hij 'niet op de hoogte was van onderzoeken' die de anderhalve meter regel ondersteunden en gaf toe dat zulke onderzoeken 'erg moeilijk' zouden zijn om te doen.

Fauci herinnerde zich niet alleen geen bewijs ter ondersteuning van afstand houden, maar vertelde de raadsman van de commissie ook dat hij zich niet kon herinneren iets gelezen te hebben ter ondersteuning van de stelling dat het dragen van een masker bij kinderen COVID zou voorkomen. “Herinnert u zich dat u onderzoeken of gegevens heeft bekeken die het dragen van maskers bij kinderen ondersteunen?” werd hem gevraagd.

Ik kan het me niet herinneren', zei Dr. Anthony Fauci tegen de commissie toen hij werd ondervraagd over waar de regel van een sociale afstand van anderhalve meter vandaan kwam.

Bovenstaande laat zien dat de complete wereld erin is getrapt en heel goed om te weten als ze met een volgende nep pandemie weer met allerlei maatregelen op de proppen komen.