maandag 3 juni 2024

Donderspeech tijdens WHO-protest: ‘We staan voor het hoofdkwartier van één van de meest kwaadaardige organisaties’


Tijdens de algemene vergadering van de WHO vond bij het hoofdkwartier van het VN-agentschap een groot protest plaats. Vanuit de hele wereld waren mensen afgereisd naar Genève om hun onvrede te uiten.

Eén van de sprekers was schrijver James Lindsay. Hij zei dat ‘we voor het hoofdkwartier van één van de meest kwaadaardige organisaties’ op deze planeet staan en dat ze ‘de wereld willen beheersen’. Hoe? Door middel van tirannie en een wereldreligie genaamd duurzaamheid en inclusie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Kwaadaardige, demonische visie’

Deze visie werd voor het eerst tentoongespreid door Robert Müller, voormalig assistent van de VN-secretaris-generaal. Hij beweerde dat de wereld een metaorganisme is en de ecosystemen organen van het lichaam. De mensen, planten en dieren zag hij als cellen en de VN als het centrale zenuwstelsel en het brein.

Lindsay merkte op dat we onze soevereiniteit moeten opofferen om deze ‘kwaadaardige, demonische’ visie te realiseren. “We moeten ‘nee’ zeggen. We zijn naar Genève gekomen om ‘nee’ te zeggen. We staan dit niet toe. Absoluut niet.”

Waarschuwing

De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn een voortvloeisel uit deze visie.

Er volgde nog een waarschuwing aan het adres van de VN: “Dat is geen gebouw van glas en staal en beton, dat is Babel en zij zullen geoordeeld worden.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...