maandag 3 juni 2024

Weer een coronacomplot aan diggelen: ‘Dit is gigantisch’

Uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS blijkt dat zich in 2021 een grote sterftepiek heeft voorgedaan. Er zouden dat jaar veel ongevaccineerden zijn gestorven. Wat blijkt nu? Hun vaccinatiestatus is aangepast.


Op het eerste gezicht lijkt het alsof de sterfte onder gevaccineerde ouderen lager is dan die onder ongevaccineerden. Onderzoek van onder meer professoren Norman Fenton en Martin Neil, patholoog Clare Craig en moleculair bioloog Jessica Rose laat echter zien dat de onderliggende data zowel onbetrouwbaar als misleidend zijn. “We hadden gelijk!” schrijven ze op Substack.

Dit is gigantisch

Mensen die een coronaprik hadden gekregen en vervolgens stierven, werden meegeteld als ‘ongevaccineerd’. En dat is waarom de sterfte onder ‘ongevaccineerden’ piekte na de uitrol van de vaccins. Dat is hoe ze sterfte onder gevaccineerden wegmoffelden, aldus dr. Toby Rogers op X. “Dit is gigantisch.”

Het belangrijkste probleem is dat mensen die voor april 2021 stierven, na vaccinatie niet per definitie werden meegeteld als gevaccineerd, reageerde Craig.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...