maandag 3 juni 2024

WHO-directeur-generaal bedreigt vaccintegenstanders

 juni 3, 2024   12

   Screenshot video

WHO-directeur-generaal Tedros heeft een glashelder dreigement geuit aan het adres van zogenoemde “vaccintegenstanders.”

Duidelijke woorden van het controversiële hoofd van de controversiële WHO-organisatie. Hij roept op tot een agressiever optreden tegen “vaccintegenstanders,” omdat deze groep “Covid heeft gebruikt als een kans,” aldus Tedros. Ze creëren opzettelijk chaos en veroorzaken een ravage, wat nu om een reactie vraagt, schrijft Thomas Oysmüller.

“Agressiever”

Het hele citaat, dat door de meesten is geïnterpreteerd als een duidelijk dreigement, richtte de directeur-generaal van de WHO aan het publiek tijdens de WHO-vergadering in Genève:

“De vaccintegenstanders vormen een serieuze uitdaging en ik denk dat we een strategie moeten ontwikkelen om echt terug te vechten, want vaccins werken, vaccins werken bij volwassenen, en we hebben de wetenschap en het bewijs aan onze kant. Ik denk dat het tijd is om agressiever op te treden tegen de vaccintegenstanders. Ik denk dat ze Covid gebruiken als een kans, en je weet wat een puinhoop ze ervan maken.”

De Ethiopiër legde niet precies uit wat hij bedoelde met “agressiever tegen de vaccintegenstanders.”

Maar het is onwaarschijnlijk dat hij iemand echt geïntimideerd heeft. Kat Lindley, een tegenstander van de WHO, bekeek het dreigement anders: “Zo klinkt angst,” reageerde ze op de verklaring van de technocraten.

David Bell, verwijzend naar de WHO-hervormingsonderhandelingen, zei: “Als de leiders van gezondheidsorganisaties hun toevlucht nemen tot goedkope etiketten en domme generalisaties om een rationeel debat uit de weg te gaan, zou het dwaas zijn om hen meer verantwoordelijkheid te geven.”

Mollie James, ook een arts, vraagt zich af: “Wat betekent ‘agressiever’? In veel regio’s van de wereld hebben ze werk, reizen, het betreden van supermarkten en deelname aan het leven verhinderd.” Het valt dus nog te bezien wat hij precies bedoelde met “agressiever.” Maar de uitspraak heeft wereldwijd al een golf van verbolgenheid en verontwaardiging teweeggebracht.

 

Hier is de originele bron:

https://www.youtube.com/watch?v=aa6qo1bpwx8&t=1s


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/who-directeur-generaal-bedreigt-vaccintegenstanders/


Ontmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO

In een handeling die nog steeds verbijsterend en tergend is voor ouders over de hele wereld, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie de richtlijnen van 3 juni 2021, waarin stond dat kinderen niet “gevaccineerd” moesten worden voor Covid-19, herroepen, schrijft dailyexpose.co.uk. Volgens hun oorspronkelijke bulletin, dat nog steeds hier kan worden bekeken, adviseerde de WHO dat: “Kinderen moeten … Meer lezen overOntmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...