woensdag 26 juni 2024

CEO Pfizer bedreigt de mensheid: Covid was elite’s ‘repetitie’ voor wat hierna komt

 juni 22, 2024   11

 

    Tim Reckmann CC BY 2.0

Albert Bourla, CEO van Pfizer, heeft toegegeven dat de uitrol van de Covid-pandemie en mRNA-prik slechts een “repetitie” was voor iets veel groters.

Bourla gaf deze bekentenis terwijl hij zich verkneukelde over de toekomst van Pfizer als vaccinmaker, schrijft Frank Bergman.

De farmaceutische leider verdedigde zijn bedrijf naar aanleiding van berichten dat de “beste dagen” van Pfizer voorbij zijn sinds de Covid pandemie voorbij was.

“Ik denk echt dat de beste dagen van Pfizer voor ons liggen, want Covid was voor mij als een repetitie.”

Hij ging toen verder met opscheppen dat Pfizer nu snel mRNA-injecties kan uitrollen als reactie op de volgende “hoofdziekte”.

Bourla suggereerde toen dat Covid onbelangrijk lijkt omdat Pfizer nu “achter kanker en vele andere dingen aanzit in de komende jaren.”

Kijk:

Dit is echter niet de eerste keer dat Bourla het heeft over nieuwe inkomsten “mogelijkheden” voor Pfizer uit kanker.

Zoals Slay News vorige maand meldde, onthulde Bourla dat zijn farmaceutisch bedrijf “blockbuster” winsten verwacht uit de behandeling van de wereldwijde toename van turbokanker onder de Covid-gevaccineerden.

Sinds de mRNA-prikken van Covid begin 2021 aan het publiek werden aangeboden, zijn de gevallen van zich snel ontwikkelende kankers bij jonge, gezonde mensen explosief gestegen.

 

Oncologen en vooraanstaande artsen over de hele wereld hebben alarm geslagen over deze kwestie.

Velen melden dat patiënten die gezond lijken, vaak binnen een week na de diagnose al dood zijn.

Het snelle begin van de ziekte heeft ertoe geleid dat deskundigen het fenomeen “turbokanker” hebben genoemd.

Er is steeds meer bewijs dat suggereert dat de wereldwijde turbokanker epidemie direct verband houdt met Covid mRNA-imjecties.

Veel wetenschappers hebben de vervuiling met DNA-fragmenten in de injecties aangewezen als de oorzaak van de kankers.

Maar de verwoestende gevolgen zijn blijkbaar niet voor iedereen slecht nieuws.

Volgens Albert Bourla, CEO van Pfizer, bieden de explosief stijgende kankergevallen een kans om “blockbuster” winsten te maken.

Om deze nieuwe mogelijkheden te vieren, glunderde Bourla dat kanker “onze nieuwe Covid” is.

Ondertussen is Bourla niet de enige machtige globalist die de Covid pandemie beschrijft als een test.

De dochter van Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), heeft verklaard dat de tirannieke beperkingen tijdens de Covid pandemie een voorbode waren van de komende “klimaatlockdowns.”

Volgens Nicole Schwab was Covid een “geweldige gelegenheid” om te testen hoe het publiek zich zou schikken naar autoritaire maatregelen die gebruikt zouden kunnen worden om de “Grote Reset” agenda van het WEF in te luiden.

Het WEF promoot het verhaal van de “klimaatcrisis” om “een verandering te creëren die niet stapsgewijs is… om de natuur centraal te stellen in de economie,” aldus de jongere Schwab.

Nicole Schwab maakte de opmerkingen in een onlangs vrijgegeven video die werd opgenomen tijdens een WEF paneldiscussie in 2020.

 

“Deze [COVID] crisis heeft ons laten zien dat ten eerste dingen heel snel kunnen veranderen als we er onze gedachten op zetten en als we de onmiddellijke nood voelen voor onze middelen van bestaan,” zegt Nicole Schwab.

“En ten tweede dat het systeem, ik bedoel, je noemde het al eerder, dat we eerst hadden niet duurzaam is.

“Dus ik zie het als een geweldige kans om echt deze Grote Reset te hebben en om deze enorme geldstromen te gebruiken – om de toegenomen hefbomen te gebruiken die beleidsmakers vandaag hebben – op een manier die voorheen niet mogelijk was om een verandering te creëren die niet incrementeel is, maar waarop we kunnen terugkijken en we kunnen zeggen dat dit het moment is waarop we echt zijn begonnen om de natuur in het hart van de economie te plaatsen.”

Daarnaast stelde het WEF van Klaus Schwab eerder dat de pandemie diende als een massaal wereldwijd experiment dat kan worden gebruikt om toekomstige beperkingen op te leggen.

Zoals Slay News in september 2022 meldde, verklaarde het WEF dat de Covid pandemie-gerelateerde lockdowns hebben bewezen dat “miljarden burgers over de hele wereld” zich zouden schikken naar wereldwijde vrijheidsbeperkingen omwille van de “klimaatverandering.”

In een artikel dat gepubliceerd werd door het WEF, prijst de organisatie hoe “miljarden” mensen gehoorzaamden aan de “beperkingen” van Covid, met het argument dat ze hetzelfde zouden doen onder het mom van het verminderen van koolstofuitstoot.

Getiteld “Mijn Carbon: Een aanpak voor inclusieve en duurzame steden,” suggereert het artikel dat dezelfde angsttactieken gebruikt zouden kunnen worden om het grote publiek nog meer “beperkingen” op te leggen.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/ceo-pfizer-bedreigt-de-mensheid-covid-was-elites-repetitie-voor-wat-hierna-komt/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...