woensdag 26 juni 2024

Klaus Schwab (WEF) wil mensen verbieden hun broek meer dan één keer per maand te wassen

32


Screenshot video

Het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab heeft richtlijnen uitgevaardigd over hoe vaak het publiek hun kleren zou mogen wassen, inclusief ondergoed en gymkleren.

Het WEF heeft regeringen die zich aan de richtlijnen houden al opgedragen om naar een toekomst toe te werken waarin burgers niet meer dan een klein aantal nieuwe kledingstukken per jaar mogen kopen, schrijft Baxter Dmitry.

Volgens Schwab betekent de dreiging van klimaatverandering nu dat mensen niet langer het recht hebben om gewassen en schone kleren te dragen.

Onder verwijzing naar een nieuw onderzoek dringt het World Economic Forum (WEF) van Schwab er bij regeringen op aan om mensen die hun jeans en broeken meer dan één keer per maand wassen en hun truien meer dan één keer per twee weken, aan banden te leggen.

Volgens het WEF genereert de wereldwijde mode-industrie naar schatting 92 miljoen ton textielafval per jaar en moet het publiek de hoeveelheid verminderen door vuile kleren te dragen in plaats van ze na gebruik te wassen.

“Veel van deze verspilling zou voorkomen kunnen worden als we onze kleding langer zouden dragen,” aldus het WEF. “Er is geen manier om ervoor te zorgen dat je kleding eeuwig meegaat, en hun duurzaamheid hangt tot op zekere hoogte af van de kwaliteit van de stof en hoe goed ze gemaakt zijn.”

“Uit een onderzoek bleek bijvoorbeeld dat je met de juiste verzorging [je trui veertien dagen dragen voordat je hem wast] de levensduur van een trui kunt verdubbelen van gemiddeld zeven jaar naar bijna vijftien jaar.”

In een acute ironie, gebruiken globalistische miljardairs en neoliberale politici routinematig privéjets om naar de jaarlijkse Davos conferentie van de organisatie te vliegen, waarbij ze meer koolstof in het milieu uitstoten dan het gemiddelde gezin in een heel leven aan wasgoed doet.

Het World Economic Forum heeft zich consequent verzet tegen plannen die onder andere het terugdringen van extraatjes en privileges voor miljardairs en elites inhielden, in de hoop het milieubeleid uitsluitend te kunnen richten op het ontnemen van de fundamentele rechten van de burgers die zij als beneden hun stand beschouwen.

Ondertussen heeft Schwab de aftrap gegeven voor de jaarlijkse bijeenkomst van de New Champions, ook wel “Zomer Davos” genoemd, in Dalian, China.

Tijdens de openingszitting prees Schwab China voor zijn economisch beleid en feliciteerde hij alle deelnemers aan het evenement omdat ze “de meest opmerkelijke talenten uit het bedrijfsleven, de overheid, de academische wereld en het maatschappelijk middenveld” vertegenwoordigen.

In zijn korte openingsverklaring zei de ongekozen globalistische oprichter van het WEF dat de deelnemers “samenwerking moeten bevorderen” om economische groei te stimuleren en een meer veerkrachtige toekomst te creëren.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

Verbazing om WATERSLOT in Nederland: ‘Volstrekt belachelijk’

Nederland gaat op een ‘waterslot’ nu op steeds minder plekken voldoende schoon drinkwater beschikbaar is, bericht De Telegraaf. Door korter te douchen, wc’s voortaan door te spoelen met regen- of douchewater en mogelijk hogere drinkwaterrekeningen moet ‘bewustwording’ worden bijgebracht, aldus het Nationaal Plan van Aanpak Drinkwaterbesparing.

Er zou minder drinkwater beschikbaar zijn door ‘droogte’ en ‘verzilting’. En die ‘droogte’ wordt dan weer veroorzaakt door ‘klimaatverandering’.

Het bericht wekt alom verbazing. “Tien maanden vrijwel dagelijks enorme stortbuien over ons heen gehad, twee dagen droog en nu al een waterprobleem. Er gaat iets niet goed,” merkt oud-politicus Geert Dales op.

Communistische planeconomie

Oud-Eerste Kamerlid René Dercksen reageert: “De overheid weigert waterputten te slaan. Verhoogt de rekening en wil bepalen hoelang we douchen. Welkom in de communistische planeconomie.”

Tweede Kamerlid Hidde Heutink (PVV) vindt het waterslot ‘volstrekt belachelijk’. “Dus terwijl de Nederlander korter moet douchen, meer moet gaan betalen voor drinkwater en een waterbesparende douchekop mag aanschaffen, voelt de overheid geen enkele urgentie om meer drinkwaterbronnen te slaan.”

Te gek voor woorden

“Nederland, waar het altijd regent, op een ‘waterslot’. Te gek voor woorden,” vindt ook rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. “Trap er niet in, dit is niet veroorzaakt door ‘droogte’ of ‘klimaatverandering’, maar door actief mismanagement – dat natuurlijk weer wel mooi bijdraagt aan de uit te rollen agenda.”

FVD-fractievoorzitter in Zoetermeer Marco van den Boomgaard vult aan: “De geesten worden rijp gemaakt voor nog meer hogere prijzen! Nu voor het drinkwater! Absurde realiteit waarin we leven.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Bron: https://www.ninefornews.nl/verbazing-om-waterslot-in-nederland-volstrekt-belachelijk/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...