woensdag 26 juni 2024

Top professor in de rechten: Vaccin-pushers begaan ‘misdaden tegen de mensheid’

 juni 25, 2024    18

Links: Screenshot video / Rechts: Administración del Principado de Asturias / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Een van de meest vooraanstaande professoren in de rechten ter wereld heeft zojuist verklaard dat “iedereen die betrokken was” bij het opdringen van Covid mRNA-injecties aan het publiek “misdaden tegen de mensheid” heeft begaan.

Tijdens een nieuw interview verklaarde professor Francis Boyle dat de “frankenshots” deel uitmaakten van een plan om “medische experimenten” uit te voeren op de mensheid, schrijft Frank Bergman.

Boyle, een biowapendeskundige, schreef in 1989 de Biological Weapons Anti-Terrorism Act die door het Congres werd aangenomen en in 1990 door President H.W. Bush werd ondertekend.

Hij waarschuwt dat COVID-19 in een laboratorium werd ontwikkeld als “een offensief biologisch wapen” en stelt dat degenen die de mRNA-injecties hebben gepushed “duidelijk de Neurenberg Code hebben geschonden.”

Tijdens een interview met Maria Zeee van Media Blackout, verklaarde Boyle dat vaccin-pushers schuldig zijn aan “moord” voor het veroorzaken van sterfgevallen door vaccinaties.

“Iedereen die betrokken was bij de ontwikkeling van COVID-19 als een offensief biologisch oorlogswapen en ook iedereen die betrokken was bij de productie van deze COVID-19 ‘frankenshots’ overtraden duidelijk de Neurenberg Code over medische experimenten,” zei Boyle.

“Het was een Neurenberg misdaad en een misdaad tegen de mensheid.”

Boyle reageerde ook op de rechtszaak in Kansas tegen Pfizer.

Hij beschreef de zaak als “veelbelovend.”

Hij betreurt echter dat de zaak een civiele rechtszaak is en geen strafzaak.

Boyle gelooft dat de daders schuldig zijn aan “moord en samenzwering om moord te plegen.”

Hij benadrukt dat volgens de Anglo-Amerikaanse beginselen van het gewoonterecht van het strafrecht, die hij acht jaar lang heeft gedoceerd, de betrokkenen ongetwijfeld schuldig zijn.

 

Andere misdaden zijn “niet alleen moord, maar ook chaos en geweldpleging,” zegt hij.

Kijk:

Elders tijdens het interview verdubbelde Boyle zijn bewering dat Covid mRNA-injecties “massavernietigingswapens” zijn.

“Het is mijn deskundige mening dat ‘COVID-19 nanodeeltjesinjecties’ of ‘mRNA nanodeeltjesinjecties’ of ‘COVID-19 injecties voldoen aan de criteria van biologische wapens en massavernietigingswapens volgens Biologische Wapens 18 USC § 175; Wapens en Vuurwapens § 790.166 Fla.Stat. (2023),” legde Boyle uit.

Hij vervolgde met de waarschuwing dat “mRNA zeer krachtig spul is om in je lichaam te injecteren”.

De professor merkt op dat de injecties “je hele genetische systeem in de war kunnen sturen.”

“Nou, dat is wat er nu gebeurt,” betreurde hij.

Boyle voegde eraan toe dat dit nu al blijkt uit “een explosie van plotselinge sterfgevallen en handicaps.”

Kijk:

Boyle komt nadat hij onlangs een beëdigde verklaring heeft ondertekend om te verklaren dat Covid-injecties “massavernietigingswapens” zijn.

Zoals Slay News meldde, stelt Boyle’s beëdigde verklaring dat Covid mRNA injecties geen vaccins zijn en dat ze in strijd zijn met de wet die hij schreef over biowapens – de Biological Weapons Anti-Terrorism Act uit 1989.

 

Dr. Boyle gaf deze beëdigde verklaring in een zaak in Florida over een “noodaanvraag voor een Schrift van Mandamus”.

De zaak probeert gouverneur Ron DeSantis te dwingen om de distributie van Covid mRNA-injecties in de staat Florida te verbieden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/top-professor-in-de-rechten-vaccin-pushers-begaan-misdaden-tegen-de-mensheid/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...