woensdag 26 juni 2024

Globalisten, we zien jullie nu en jullie zijn in gevaar door het publiek dat wakker wordt en zich bewust wordt van jullie plan

 juni 25, 2024    3


    Foto Credit: Expose-news.com

Tijdens een toespraak buiten het General Post Office in Dublin schetste Eddie Hobbs een beeld van hoe de langdurige Ierse strijd voor vrijheid wordt overschaduwd door moderne bedreigingen, waarbij hij de precaire situatie vergeleek met een nauwkeurig georkestreerde strategie voor wereldwijde technocratie.

Door de verbanden te leggen tussen schijnbaar onsamenhangende gebeurtenissen zoals covid, de seksualisering van kinderen, economisch beleid en een breder, bijna verraderlijk plan om persoonlijke vrijheden weg te nemen door middel van digitale ID’s, digitale valuta en digitale paspoorten, beschrijft hij het dreigende potentieel voor totalitarisme, schrijft Rhoda Wilson.

Om hun plan te verwezenlijken betrekken de plannenmakers de Wereldgezondheidsorganisatie, de hoogste echelons van supranationale organisaties zoals de Verenigde Naties en het World Economic Forum.

“We zien je nu … We zien je als een globalist. Stephen Donnelly is een globalist. Leo Varadkar was een globalist en World Economic Forum getrainde globalist … [De globalisten zijn] nu in gevaar. Ze lopen gevaar omdat het publiek overal wakker wordt en zich bewust wordt van het plan,” zei hij.

Eddie Hobbs: How the World Health Organisation is Enabling a Global Technocracy, 19 juni 2024 (18 min)

Eddie Hobbs is een Iers financieel adviseur, schrijver, campagnevoerder en voormalig televisiepresentator. Hij is waarschijnlijk het meest bekend van RTÉ’s Rip Off Republic (2005) en Show Me the Money (2004).

Op 20 mei 2024 lanceerde Hobbs de Killarney Declaration buiten de Global Economic Summit waar de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, sprak.

Op 31 mei stond hij voor het General Post Office (“GPO”), het hoofdkwartier van de Paasopstand in 1916. Op het moment dat Hobbs zijn toespraak hield, was de 77e Wereldgezondheidsvergadering aan de gang. Sindsdien hebben we vernomen dat de aangenomen amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (2005) (“IHR”) zijn afgezwakt ten opzichte van eerdere voorstellen en dat er nog maximaal 12 maanden zal worden onderhandeld over het ontwerp van de Pandemieovereenkomst (of het Pandemieverdrag). Het is belangrijk op te merken dat landen 10 maanden de tijd hebben om bepalingen in de gewijzigde IGR voor te behouden of te verwerpen.

Buiten de GPO eind mei zei Hobbs: “Terwijl we hier bijeenkomen op heilige grond voor de Ieren, is Stephen Donnelly, de minister van Volksgezondheid, in Genève bij de vergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie, op dit moment met zijn pen in de aanslag om – zonder enige consideratie met het Ierse volk, dat eeuwen ouder is dan de staat – meer soevereiniteit en vrijheid af te staan en toe te staan dat er een wereldomvattende technocratie wordt ingevoerd.

Hij verwees naar een opmerking van professor Francis Boyle, die de Pandemieovereenkomst van de Wereldgezondheidsorganisatie en de amendementen op de IGR beschreef als een totalitaire medische politiestaat.

“Het Ierse media-establishment is in het eerste kwartaal van 2020 gestorven, het is afgelopen. Er is geen journalistiek geweest. Er zijn geen vragen gesteld. De basisvragen zijn niet gesteld,” zei Hobbs.

“De Wereldgezondheidsorganisatie is een agentschap voor een veel grotere macht achter wat er gaande is … De Verenigde Naties … Laten we eens kijken naar wat er gebeurt,” zei hij.

“We zien de overspoeling van Ierland door ‘economische migranten’, het gebeurt in andere landen … We zien de aanval via onze kinderen, het verkeerd genderen en seksualiseren van kinderen – dat is VN-beleid dat op onze scholen wordt toegepast. Dan zien we haatzaaiende wetten … die ontworpen zijn om te voorkomen dat we met elkaar praten, het is om een koude rilling door de bevolking te sturen, dat is de bedoeling.”

Verder kijkend dan de WHO en de VN, komen digitale ID’s naar Ierland via de Europese Unie. “Het maakt deel uit van de digitale val die gecreëerd wordt,” zei Hobbs.

“Want in je digitale ID-paspoort gaat je vaccinpaspoort,” voegde hij eraan toe.

Hij wees erop dat Ierland het Europese hoofdkwartier is voor de Amerikaanse farmaceutische en technologische industrie.

“De Wereldgezondheidsorganisatie wil dat lidstaten PCR-tests … in diskrediet gebrachte PCR-tests, in afvalwater stoppen, de ziekteverwekkers vinden, ze met gain-of-function verbeteren in laboratoria, waaronder in Ierland, en dan deals sluiten met de farmaceutische industrie over de vaccins die gemaakt zouden worden,” zei hij.

“Met andere woorden, ze willen een kopie van het Wuhan Institute of Virology op Ierse bodem en op de bodem van alle andere lidstaten.

Deze waanzin wordt niet besproken in Ierland, zei hij. “Het wordt niet besproken omdat we niet langer een Fourth Estate hebben. En we zien ook dat de technologieplatforms de vrijheid van meningsuiting onderdrukken en de overdracht van het tegengeluid tegenhouden, inclusief rotsvaste wetenschap.”

De term “Fourth Estate” verwijst naar de pers en de nieuwsmedia, zowel in hun expliciete hoedanigheid als pleitbezorgers als in hun impliciete vermogen om politieke kwesties te framen. Het concept van de vierde macht komt voort uit het traditionele Europese concept van de drie rijken van het rijk: de geestelijkheid, de adel en het gewone volk.

Hobbs beschreef wat we nu meemaken als een “landingszone voor het plan.” Dus, wat is het plan?

Het plan werd in de vroege jaren 1950 gesignaleerd door Hannah Arendt, die haar leven besteedde aan het bestuderen van totalitarisme in de vorige eeuw, aldus Hobbs.

Arendt was een Duits-Amerikaanse filosofe die in haar boek ‘The Origins of Totalitarianism‘ uitgebreid schreef over het concept totalitarisme. Volgens Arendt is totalitarisme een unieke regeringsvorm die elementen van zowel fascisme als communisme combineert. Ze stelde dat totalitaire regimes, zoals nazi-Duitsland en stalinistisch Rusland, een gemeenschappelijk kenmerk hebben: de poging om alle vormen van individualiteit en autonomie te elimineren, waardoor burgers gereduceerd worden tot louter lichamen zonder identiteit, rechten en menselijkheid.

“Ze zei in het begin van de jaren 1950 dat het totalitarisme van de 21e eeuw niet geleid zou worden door de monsters van de vorige eeuw, maar door de banale bureaucraten van de volgende. De banale bureaucraten is precies wat we hebben,” zei Hobbs.

Het was georkestreerd met militaire precisie. “De gevangenschap van de media, de gevangenschap van de platforms, de feitelijke propaganda die doorkwam – dat waren allemaal psychologische operaties op militair niveau,” zei hij.

“[Psychologische operaties die] goed doordacht waren door tientallen jaren van bestuderen hoe je individueel iemand psychologisch afbreekt en hoe je dat doet met populaties als geheel. En toen de technologie kwam om dat te doen en ons in onze echokamers te stoppen, was dat een geschenk van de goden voor degenen die met die middelen wilden spelen,” voegde hij eraan toe.

In april gaf Hobbs een lezing van anderhalf uur in Cork waar hij het bovenstaande in meer detail uitlegde aan ongeveer 1.000 mensen. Zijn lezing schetste de historische aanloop naar covid via de biowapenssector, zette de tijdlijn van gebeurtenissen en actoren uit, beschreef de geavanceerde psychologische operaties die ons worden aangedaan en verbond de punten met het overspoelen van Ierland met asielzoekers, de mislukte poging om de definitie van familie te veranderen, de voortdurende psychologische ondermijning van kinderen, het Intergovernmental Panel on Climate Change (“IPCC”) van de VN en de plannen om geld zelf te vervangen door voorgeprogrammeerde digitale valuta. Hij verbond dit alles met een lang geplande agenda om een wereldwijde technocratie in te stellen ten koste van onze liberale democratie.

Doorbreek de Stilte: Het blootleggen van de verborgen agenda achter het WHO-verdrag, 5 mei 2024 (75 min)

Toen hij buiten de GPO sprak, beschreef hij de sfeer in de zaal tijdens zijn lezing in april. “De energie in die zaal werd me beschreven door een gedragspsycholoog … het werd beschreven als precies de energie die je krijgt als iemand die misbruikt is voor het eerst naar voren komt en zijn hand opsteekt en zegt ‘ik ben misbruikt’,” zei hij.

Hij voegde eraan toe: “Het was de eerste keer dat duizend mensen bijeenkwamen die tot dat moment eigenlijk niet hadden mogen spreken over hoe ze zich voelden over wat hen en hun families was overkomen [vanwege de reactie van de Ierse regering op covid] … Er is een zeer aanzienlijk niveau van trauma en deze keer gaan we erover praten.”

“Het sterftecijfer is erg hoog en neemt toe. De handicaps door de zogenaamde vaccins nemen toe … Ze beginnen er overal over te praten,” zei hij. Maar “in Ierland is het omertà, je mag er niet over praten. Ik weet dit omdat ik met de media te maken heb … Ook al zou [de WHO-bijeenkomst in Genève] mogelijk een dramatische impact hebben op onze vrijheid en soevereiniteit, er zou niet over geschreven of gediscussieerd worden in de Ierse media. De Ierse media zijn een schande voor de Ierse natie, dat is de waarheid.”

“We zien je nu … We zien je als een globalist. Stephen Donnelly is een globalist. Leo Varadkar was een globalist [en] World Economic Forum getrainde globalist en zo gaat het maar door … [De globalisten zijn] nu in gevaar. Ze lopen gevaar omdat het publiek overal wakker wordt.

“We staan onder druk. We worden intern aangevallen in Ierland. Op hoog ambtelijk niveau zijn er globalisten en in het hele politieke establishment zijn er globalisten. Ze vallen ons van binnenuit aan en ze vallen ons van buitenaf aan.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...