woensdag 26 juni 2024

VIDEO: Bill Gates’ Apeel-behandeling verandert fruit in rubberen zombies

 juni 25, 2024

Foto Credit: Infowars.com

Een door Bill Gates gefinancierde beschermende coating op basis van planten verandert fruit in rubberachtige Frankenfruits.

Alex Jones onderzoekt claims van consumenten dat bepaalde producten in grote supermarkten veranderen in rubberachtige Frankenfruits nadat ze zijn behandeld met een door Bill Gates gefinancierde, op planten gebaseerde beschermende coating.

VIDEO: Bill Gates’ Apeel Treatment Turns Fruit Into Rubber Zombies

Via Infowars.com.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 


De kans is groot dat je in Amerikaanse supermarkten een Apeel-sticker aantreft op groenten en fruit. Als je zo’n sticker ziet, loop er dan met een grote boog omheen.

Apeel is een door het World Economic Forum en Bill Gates gefinancierd product dat op groenten en fruit wordt gesproeid zodat de producten er goed uit blijven zien, ook al zijn ze niet meer vers. Het goedje mag ook op biologische producten gesproeid worden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kankerverwekkend

Apeel bestaat voornamelijk uit mono- en diglyceriden die worden gewonnen uit druivenpitolie. Die wordt bewerkt met ethylacetaat en heptaan, chemicaliën die bij herhaalde blootstelling ernstige schade kunnen veroorzaken aan organen. Dit beschermende laagje kun je niet van de producten wassen.

Mono- en diglyceriden bestaan uit glycerol, volgens het internationale agentschap voor kankeronderzoek IARC ‘waarschijnlijk kankerverwekkend voor mensen’.

Letterlijk gif

“Waarom sproeien ze letterlijk gif op ons voedsel?” vraagt Alison Steinberg van One America News.

Apeel maakt fruit naar verluidt rubberachtig. Video’s daarover worden veel bekeken op sociale media.

De tirannieke globalisten doen er alles aan om ons ervan te weerhouden een gezond leven te leiden, benadrukt Steinberg. “We mogen ze niet laten winnen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...