donderdag 6 juni 2024

Dankzij Ursula von der Leyen zitten er al krekels in je koekjes en brood zonder dat dit op de verpakking staat


Nadat Farmers Defence Force (FDF) een internationale boerendemonstratie had aangekondigd, werd een hetze opgestart, aangejaagd door politici en media. We werden ervan beschuldigd anti-EU, extremisten en geweldplegers te zijn, zei secretaris Sieta van Keimpema dinsdag tijdens het protest in Brussel. “Smerige leugens.”

Ze merkte op dat de Europese Commissie, Raad en het Parlement de doelen van de EU behoren na te streven, waaronder het bevorderen van economische welvaart, sociale vooruitgang, hoge werkgelegenheid en bescherming van de rechten en de belangen van de Europese burgers. Die doelen werden de afgelopen jaren overboord gegooid.

Rechtstreeks uit het ondemocratische, totalitaire WEF

Van Keimpema voegde toe dat EU-baas Ursula von der Leyen via politieke spelletjes werd opgedrongen aan de EU-burgers. “Rechtstreeks uit het ondemocratische, totalitaire World Economic Forum van Klaus Schwab – ‘we will penetrate the cabinets’.”

“Mensen werden opgesloten en uitgesloten, bedreigd en vervolgd. Alles in strijd met de waarheid, in strijd met onze mensenrechten. Daarnaast kregen we te maken met een oorlog aan de oostgrenzen, toename van de criminaliteit, een migratiecrisis die zijn weerga niet kent, de afname van de bestaanszekerheid. Allemaal onder deze Commissie. De Green Deal werd ingevoerd, die de boeren en burgers van de EU blootstelt aan krimp van de economie, armoede, het opjagen van voedsel- en brandstofprijzen en die de bestaanszekerheid ernstig bedreigt,” somde Van Keimpema op.

Persoonlijk besluit

Valse concurrentie om boerenbedrijven in de EU te elimineren en alle EU-burgers in de armen te drijven van grootmachten die bepalen of we eten, wat we eten en wanneer. Chemisch gemaakt kunstvlees, kunstmatige dranken die zuivel moeten imiteren, maar geen enkele voedingswaarde hebben, geprinte groenten en krekels, zei ze.

“Er zit al 3 procent krekelmeel in je koekjes en brood zonder dat dit op de verpakking staat. Ook een persoonlijk besluit van deze mevrouw Von der Leyen.”

De boeren waren vanuit heel Europa naar Brussel getogen om hun Europese Unie terug te claimen. “Waar we in vrijheid willen leven. Onze eigen keuzes willen maken, wat ons recht is,” besloot Van Keimpema.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...