advertenties zwarteman blankevrouwJe ziet steeds meer dat mensen op een aantal gebieden wel de vinger op de zere plek weten te leggen, maar daar blijft het dan ook bij.

Ze vragen zich dan af hoe die dingen mogelijk zijn, terwijl het voor ons onbegrijpelijk is dat ze het antwoord niet zien.

Lezers van deze website hebben over het algemeen wel een aardig idee hoe het systeem in elkaar zit.

Wie er in de achtergrond aan de touwtjes trekken en wat het uiteindelijke doel is van dat alles.

Mensen die in mainstreamland wonen en daar hun informatie halen, hebben vaak geen flauw benul waarom iets gebeurt.

Wel worden bepaalde dingen opgemerkt, maar ze hebben geen antwoord op de vraag waarom dit gebeurt.

Als je hen dan toch die vraag zou stellen, dan zal er ongetwijfeld een antwoord komen zoals: Het zijn de linksen.

Zoals in het volgende geval: 
De man van het bericht, de journalist Joost Niemöller constateert iets, maar draagt verder niets aan wat mensen verder helpt.

Als hij wel echt een antwoord op die vraag zou willen geven, dan heeft hij een enorm probleem.

Dit, omdat de man een grote fan is van Israël en van mening is dat dit land geen genocide pleegt met betrekking tot de Palestijnen, maar dat Hamas degene is die genocide pleegt.

Als je dan verder begrijpt dat de staat Israël een creatie is van de beruchte sekte in de achtergrond en dat je bij diezelfde sekte ook het antwoord moet zoeken op hetgeen Niemöller constateert, dan wordt duidelijk dat deze man nooit het echte antwoord zal willen weten.

Het antwoord dat luidt dat de aanval op de blanke man onderdeel vormt van de doctrine van de Creatieve Verwoesting.

Een plan dat behelst dat onze maatschappij zoals wij die kennen op alle fronten zal worden vernietigd om zo de door de sekte gewenste New World Order maatschappij te kunnen creëren.

Er staat geen ras meer onder vuur dan het blanke Europese ras. Alles wat slecht en verrot is in deze wereld is tegenwoordig terug te leiden naar een blanke. Zo zie je personeelsadvertenties verschijnen waar ze liever wat dan ook hebben, als het maar geen blanke man is.

Men heeft liever iemand met een beperking, een transgender, een donkergekleurde lesbische bodybuilder of wat dan ook, zolang het maar geen blanke man is.

Alle bovengenoemde factoren en nog een aantal meer, spelen op dit moment allemaal tegelijk. Alles gaat in sneltreinvaart en net als je denkt dat je je gedachten weer een beetje op een rij hebt, gebeurt er weer iets onverwachts.

Dat dit allemaal zo gebeurd is geen toeval, want zo goed als alle grote advertentiebureau's die bepalen wat er gebeurt op het gebied van reclame zijn uiteraard in handen van de sekte. Zo ook de vier grootste.

De namen van deze bedrijven zijn: The Omnicom Group of New York, WWP uit London, Publics of Paris en Interpublic uit New York.

Omdat alle bedrijven willen deugen doen ze steeds gekkere dingen in opdracht van hun reclamebureaus. Allemaal willen ze deugen en dingen doen zoals het hoort.

Het gaat zelfs nog een stap verder, want als grote bedrijven niet meewerken, dan worden ze keihard aangepakt door de sekte.

Dat is het antwoord op hetgeen Niemöller constateert, maar of hij dat graag zal horen lijkt niet erg waarschijnlijk.