donderdag 6 juni 2024

COVID-nonsens hielp het bewustzijn te vergroten van de echte agenda van de vaccinindustrie

 juni 3, 2024   6 

     ColiN00B / Pixabay

In 2019 noemde de Wereldgezondheidsorganisatie “vaccin-aarzeling” als een van de tien grootste bedreigingen voor de wereldgezondheid.

“De onwil of weigering om te vaccineren ondanks de beschikbaarheid van vaccins,” legde deze miljardenorganisatie uit, “dreigt de vooruitgang die is geboekt in de aanpak van door vaccins te voorkomen ziekten terug te draaien,” schrijft Jennefir Margulis.

Volgens de WHO: “Vaccinatie is een van de meest kosteneffectieve manieren om ziekten te voorkomen het voorkomt momenteel 2-3 miljoen sterfgevallen per jaar, en nog eens 1,5 miljoen zouden kunnen worden vermeden als de wereldwijde dekking van vaccinaties zou verbeteren.”

In 2019 geloofden veel mensen dat dit waar was en schudden ze ontzet hun hoofd over “die gekke antivaxxers.”

Vijf jaar later vindt er een verschuiving plaats.

Meer mensen dan ooit tevoren – vooral mensen in de gezondheidszorg – beginnen hun eigen onderzoek te doen, hun eigen menselijke brein te gebruiken om na te denken over dingen die ze altijd voor waar aannamen, en hun mening over vaccins te veranderen.

“Velen van ons hebben geleerd over de vaccinindustrie”

Volgens een peer-reviewed artikel dat vorige week in Nature’s Scientific Reports is gepubliceerd, is er een “wereldwijde toename van vaccin aarzeling.”

Een van mijn lezers, Beth, is het daar waarschijnlijk mee eens.

“Ja, het beste wat er is gebeurd in al deze covid-nonsens is dat velen van ons meer hebben geleerd over de vaccinindustrie,” schreef Beth in een reactie op een artikel dat ik schreef over hoe mensen werden omgekocht om COVID-19 vaccins te nemen. “Ik ben verpleegster en neem niet nog een vaccin.”

Een collega van mij die zijn hele carrière voor vaccins is geweest, is van gedachten veranderd over vaccins.

De reden?

Hij brengt het grootste deel van elke dag in zijn klinische praktijk door met het behandelen van reguliere patiënten die lijden aan ernstige bijwerkingen van de vaccins die ze zo graag wilden krijgen.

Nadat hij de bijwerkingen met eigen ogen had gezien, deed hij iets wat hij als drukbezette clinicus in een privépraktijk nooit deed: hij begon verder te kijken dan de aanbevelingen van het CDC en begon zelf wetenschappelijke studies te lezen.

Verschillende onderzoeken die hij las, en alternatieve nieuwsartikelen erover, lieten hem achter met zoveel cognitieve dissonantie dat hij bijna besloot om voorgoed te stoppen met geneeskunde.

Vaccinonderzoeken die je aan het denken moeten zetten

Drie van deze peer-reviewde wetenschappelijke studies over de veiligheid van het COVID-19 vaccin trokken zijn aandacht:

 

1) Een studie uit 2022 door Italiaanse wetenschappers die aantoonde dat 94 procent van de gevaccineerde patiënten die naar de dokter gingen met latere gezondheidsproblemen, abnormaal bloed hadden. De drie Italiaanse wetenschappers die het vers afgenomen bloed van meer dan duizend patiënten onderzochten, merkten op dat hoewel ze geen duidelijke verklaring hadden voor hun bevindingen, deze zo ongewoon waren dat ze het nodig vonden om de medische gemeenschap te waarschuwen.

2) Een studie uit 2022, gepubliceerd in het tijdschrift Food and Chemical Toxicology door een internationaal team van onderzoekers waaronder een senior wetenschapper van het MIT en een van ’s werelds meest vooraanstaande en gerespecteerde cardiologen, presenteerde bewijs dat de mRNA-vaccins de type 1 interferonsignalering verstoorden, wat diverse – en soms verwoestende – gevolgen heeft voor de menselijke gezondheid, waaronder een “oorzakelijk verband” met neurodegeneratieve ziekten, myocarditis, immuuntrombocytopenie en kanker.

3) Een uitgebreide analyse uitgevoerd door een team van negen experts van Harvard, Johns Hopkins en verschillende andere topuniversiteiten die ontdekten dat COVID-19 boostervaccins voor jonge mensen in feite veel meer ernstige bijwerkingen veroorzaakten voor elke (1) theoretische COVID-19 infectie-gerelateerde ziekenhuisopname die ze voorkwamen. Onder het team van wetenschappers dat dit artikel publiceerde was Dr. Salmaan Keshavjee, M.D./Ph.D., de directeur van het Harvard Medical School Center for Global Health Delivery. De paper concludeerde dat, gezien de bezorgdheid over de werkzaamheid en veiligheid, het verplicht stellen van COVID-19 vaccins voor studenten onethisch was.

Deze arts had eerder getuigd voor het toestaan aan overheidsfunctionarissen om ongevaccineerde of gedeeltelijk gevaccineerde kinderen te verbieden naar openbare scholen, privéscholen en kinderdagverblijven te gaan. Het wetsvoorstel dat hij steunde werd gelukkig niet aangenomen.

Waarom zou hij het wegnemen van medische vrijheid en vaccinatiekeuzes van ouders hebben gesteund?

Ik kies ervoor om te geloven dat bijna alle artsen de menselijke gezondheid en het welzijn van hun patiënten voorop stellen.

Ja, artsen houden van het respect dat ze krijgen omdat ze arts zijn.

Natuurlijk houden ze van het geld en de huizen die ze ermee kunnen kopen, de vakanties die ze kunnen nemen en de elitescholen die ze zich kunnen veroorloven om hun kinderen naartoe te sturen.

Maar de meeste artsen geven ook veel om de mensen die bij hen komen voor hulp.

Deze arts geloofde ooit dat hij, door te protesteren tegen het toelaten van ongevaccineerde en gedeeltelijk gevaccineerde kinderen op school, Amerika gezonder en gelukkiger maakte.

 

In zijn gedachten – geprogrammeerd door vier jaar medische opleiding, een co-assistentschap, voortgezette opleidingen, de meeste, zo niet al zijn collega’s, de reclameborden die hij elke dag op weg naar kantoor op de snelweg passeerde, de reclame die hij op tv zag en de nieuwszenders waarop hij meerdere keren per dag afstemde – waren vaccins synoniem met gezondheid.

En hoe meer een kind gevaccineerd was, hoe gezonder.

Je weet niet wat je niet weet.


Screenshot van educatief materiaal over overvaccinatie geproduceerd door het National Vaccine Information Center, een non-profit organisatie gevestigd in Washington, D.C., opgericht door een ouder wiens kind ernstig en onomkeerbaar vaccinatieletsel opliep.

Niet aansprakelijk voor hun producten

Hij wist niet dat, als gevolg van de federale wetgeving, vaccinfabrikanten in Amerika niet aansprakelijk zijn voor vaccin-gerelateerde bijwerkingen die veroorzaakt worden door de producten die zij maken.

En hij gaf toe, op een biechtende toon, dat het hem vóór COVID waarschijnlijk toch niets had uitgemaakt.

De meeste artsen dienden vóór COVID nooit een VAERS-rapport in

Hij geloofde niet in bijwerkingen van vaccins, had nog nooit een VAERS-rapport ingediend en had de bezorgdheid van patiënten dat het probleem dat hun kind vlak na de vaccinatie ondervond altijd afgedaan als een “ongelukkige samenloop van omstandigheden.” In zijn ogen bestonden slechte vaccinbijwerkingen gewoon niet.

Hij had nooit de moeite genomen om ook maar één peer-reviewed artikel over vaccinveiligheid door te nemen, een vaccin-kritisch boek te lezen of een holistische gezondheidsconferentie bij te wonen.

Waarom zou hij?

Waarom zou hij een boek lezen over de veiligheid van broccoli?

Het lezen van een boek over de veiligheid, werkzaamheid en noodzaak van vaccins zou hetzelfde zijn geweest als het lezen van een boek over de veiligheid van broccoli of de werkzaamheid van het drinken van water om het lichaam te hydrateren.

Maar nu is deze arts van gedachten veranderd.

Honderden bijwerkingen gezien

Hij verzorgt honderden patiënten die proberen te genezen van bijwerkingen van de COVID-vaccins. Hij heeft al meer dan twintig jaar een praktijk, maar momenteel ziet hij turbokankershartproblemenneurologische problemenbloedstolsels en immuundisfunctie die hij nog nooit eerder heeft gezien.

De meeste van deze patiënten hebben zowel COVID-infecties als minstens twee – soms wel vijf of zes – COVID-vaccins gehad.

Het is moeilijk om de precieze oorzaak van deze problemen en de mechanismen waardoor ze ontstaan te achterhalen.

Kan het komen door de COVID-infecties? De vaccins? De boosters? De conventionele behandelingen, waaronder Paxlovid? Of een combinatie van dit alles?

 

Hoewel hij het niet weet, heeft hij nu meer dan een dozijn VAERS-rapporten ingediend om het CDC te waarschuwen. Tot op heden heeft niemand bij het CDC gereageerd op een van zijn rapporten.

In de kast blijven

Deze arts heeft meer dan duizend gezinnen in zijn praktijk. Hij heeft nog een arts, een verpleegster en eerstelijns personeel in dienst.

De afgelopen ruim drie jaar heeft hij ervoor gekozen om stilletjes achter de schermen te werken, in een poging om zijn mainstream allopathische patiënten voorzichtig te informeren over zijn nieuwe zorgen over de veiligheid van vaccins zonder ze van zich te vervreemden.

Terwijl de wereld meer artsen nodig heeft die in het openbaar spreken over de zorgen over de veiligheid van vaccins en de bijwerkingen die ze uit de eerste hand zien, is deze arts bang om uit de kast te komen. Hij accepteert verzekeringen, heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie en wil zijn vergunning niet verliezen.

Hij doet ook zijn best om te voorkomen dat hij het slachtoffer wordt van heksenjacht, zoals zoveel kritische COVID-artsen, waaronder mijn co-auteur Dr. Paul Thomas, arts; mijn collega Dr. Steven LaTulippe, arts; en mijn vriendin en collega Dr. Meryl Nass, arts; al hebben ondervonden.

Dus wat is de echte agenda van de vaccinindustrie?

Geneeskunde is big business.

Deze mRNA-vaccins hebben hun waarde bewezen als geldmakers, waardoor farmaceutische managers luxe onroerend goed kunnen kopen en hun nieuw verdiende miljarden op buitenlandse bankrekeningen kunnen zetten.

Hoe meer mensen gevaccineerd worden, hoe meer geld iedereen in de industrie verdient.

Er is niets mis met geld verdienen.

Maar rijk worden ten koste van de gezondheid van onze kinderen en doorgaan met het promoten van een giftig zogenaamd preventief middel, ondanks duidelijk bewijs dat de schade groter is dan de voordelen, is tegenstrijdig met het uitoefenen van de geneeskunde.

Toch, zoals Beth zo welsprekend aangaf, is het goede nieuws van deze COVID-nonsens dat meer Amerikanen dan ooit tevoren zich bewust worden van medisch wangedrag. We staan misschien aan de vooravond van een collectieve verschuiving: een nieuw nationaal bewustzijn over het belang van het vermijden van giftige stoffen, het individualiseren van de geneeskunde en zelf nadenken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/covid-nonsens-hielp-het-bewustzijn-te-vergroten-van-de-echte-agenda-van-de-vaccinindustrie/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...