donderdag 6 juni 2024

Internationaal verzet nu het WEF overheden oproept om nepvlees en alternatieve eiwitten te promoten

 


De niet-gekozen globalisten van het World Economic Forum (WEF) roepen regeringen op om nepvlees en andere alternatieve eiwitten te promoten in een gecoördineerde poging om ‘verandering van consumentengedrag’ te bewerkstelligen, schrijft Tim Hinchcliffe.

In een witboek getiteld ‘Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem: How Israel Is Advancing Alternative Proteins Across Sectors’ beweren de auteurs dat de drang naar alternatieve eiwitten een mondiale inspanning vereist van overheden en bedrijven die samenwerken om menselijk gedrag te manipuleren.

“Overheidsleiderschap is nodig om alternatieve eiwitten te ontwikkelen en te promoten en een van de grootste mondiale uitdagingen van dit tijdperk aan te pakken”

World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Volgens het rapport zal het bereiken van universeel toegankelijke eiwitten meerdere transitiepaden vereisen:

  1. Versnelde eiwitdiversificatie
  2. Duurzame productiesystemen bevorderen
  3. Het stimuleren van gedragsverandering bij consumenten

Wat is de reden achter de drang om het consumentengedrag te veranderen in de richting van nepvlees en andere alternatieve eiwitten?

“De wetenschap is duidelijk: het zal voor regeringen en anderen, inclusief boeren, de particuliere sector en consumenten, onmogelijk zijn om aan hun verplichtingen onder de Overeenkomst van Parijs te voldoen en de wereldeconomie koolstofvrij te maken zonder te investeren in duurzame eiwitdiversificatietrajecten en het algehele voedselsysteem”

Wereld Economisch Forum, Een levendig voedselinnovatie-ecosysteem creëren, 22 mei 2024

“Landen over de hele wereld worden zich bewust van de voordelen van het geven van prioriteit aan alternatieve eiwitten om hun doelstellingen op het gebied van klimaat, biodiversiteit, voedselzekerheid en volksgezondheid te bereiken”, aldus het rapport.

Echter, vanwege de ‘hightech aard’ van alternatieve eiwitten en hun ‘hoge kapitaaluitgaven (CAPEX)-vereiste en langere rendementen op investeringen’, zeggen de auteurs dat ze ‘voor sommige delen van de particuliere sector investeringsuitdagingen kunnen opleveren’.

Dit is waar de niet-gekozen globalisten willen dat regeringen tussenbeide komen om menselijk gedrag te stimuleren, af te dwingen, te wijzigen of anderszins te manipuleren, ‘binnen de huidige kaders’, zoals de kaders die ons COVID-lockdowns en vaccinpaspoorten hebben gegeven.

“Binnen de huidige kaders kunnen overheden duidelijke, ondersteunende, flexibele en efficiënte regelgevingsprocessen creëren om veilige en transparante trajecten te garanderen die vertrouwen wekken bij zowel consumenten als spelers in de industrie, waardoor een robuuste alternatieve eiwitmarkt wordt bevorderd in een verschuiving naar voedselsystemen die duurzamer, veilig en rechtvaardig zijn”, beweren de auteurs.

Aan de andere kant heeft Italië vlees van laboratoriumteelt al verboden, en Wired meldt dat “Staten in de rij staan ​​om vlees van laboratoriumteelt te verbieden”, met wetgeving voorgesteld in Florida, Alabama, Arizona, Kentucky en Tennessee.

“Overheden moeten overwegen om te investeren in open-access onderzoek en het creëren van prikkels voor de particuliere sector om de volledige economische en maatschappelijke voordelen van plantaardig en gecultiveerd vlees te realiseren en deze opties voor iedereen toegankelijk te maken.”

World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Opvallend afwezig in het laatste WEF-rapport is elke vermelding van het gebruik van insecten als alternatief eiwit, iets waar de niet-gekozen globalisten al jaren op aandringen.

Het huidige rapport zegt dat alternatieve eiwitten bestaan ​​uit plantaardig vlees, kweekvlees en gefermenteerde producten. In het Witboek over Alternatieve Eiwitten van het WEF, gepubliceerd in januari 2019, wordt echter gesteld dat alternatieve eiwitten “puur plantaardige alternatieven, producten op basis van insecten en andere nieuwe eiwitbronnen, en de toepassing van geavanceerde biotechnologie om kweekvlees te ontwikkelen” inhouden. Het lijkt er dus op dat het WEF afstand probeert te nemen van de spot die het de laatste tijd te horen krijgt over de ‘je insecten zult eten’.

“Alternatieve eiwitten zijn baanbrekende landbouwinnovaties die, met de juiste ondersteuning, de planetaire en volksgezondheid kunnen helpen ondersteunen”

World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Het officiële verhaal om nepvoedsel aan de bevolking op te dringen is dat het zal helpen de uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, voedselzekerheid en planetaire gezondheid aan te pakken.

Het laatste rapport stelt: In het licht van de escalerende uitdagingen die de klimaatverandering met zich meebrengt en de noodzaak om de voedselzekerheid te garanderen, worden landen opgeroepen een collectieve inspanning te ondernemen om alternatieve eiwitten als oplossing naar voren te brengen.”

Maar waar de alternatieve eiwitagenda in werkelijkheid over gaat is het vernietigen van onafhankelijke boeren, het afpakken van hun land en het controleren van wat mensen kunnen eten.

Controle over het voedsel, controle over de mensen.

Hetzelfde kan gezegd worden over geld en energie, en de niet-gekozen globalisten proberen ze beslist allemaal onder controle te houden via individuele trackers voor de CO2-voetafdrukdigitale valuta van de centrale bank en alternatieve eiwitten.

“Landen die zich strategisch aanpassen aan de evoluerende mondiale voedselsystemen en hun voedselwaardeketens diversifiëren, zullen profiteren van de positieve effecten van het integreren van alternatieve eiwitten in hun nationale beleid”

World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Tegelijkertijd zegt het WEF-rapport dat een mogelijke verschuiving naar alternatieve eiwitten boeren daadwerkelijk zou helpen:

“Er wordt steeds meer erkend dat, ondanks dat de industrie nog in de kinderschoenen staat, alternatieve eiwitten (vlees gemaakt van planten, gekweekt uit dierlijke cellen of vlees afkomstig van fermentatie) een transformerend potentieel hebben, vooral voor boeren, die kunnen profiteren van de transitie en deze kunnen leiden. naar een bloeiende alt-eiwiteconomie.”

Zeiden ze echt net dat vlees van planten wordt gemaakt?

En hoe kunnen boeren mogelijk profiteren van de productie van nepvoedsel dat in laboratoria wordt geteeld?

Volgens de auteurs “duiden projecties op een substantieel overschot aan agrarische zijstromen, vooral uit maïs, soja, tarwe, suikerriet, gerst, rijst, koolzaad en tomaten. Het gebruik hiervan voor alternatieve eiwitproductie biedt een belangrijke kans om de duurzaamheid en circulariteit binnen de voedselvoorzieningsketen te vergroten, het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren en een veerkrachtiger landbouwsector te creëren.”

Met andere woorden: boeren zullen worden gedwongen, gestimuleerd of anderszins gemanipuleerd om alleen datgene te verbouwen wat hen wordt opgedragen te verbouwen, zodat hun gewassen kunnen worden gebruikt om nepvoedsel te produceren.

Tegelijkertijd,

“Plantaardig en gecultiveerd vlees vergt een klein deel van het land en veroorzaakt veel minder uitstoot dan de industriële veehouderij. Vrijgekomen land kan worden herbestemd voor het behoud van de biodiversiteit, herbebossing en milieuvriendelijkere en regeneratievere methoden voor de veehouderij.”

[of om ruimte te maken voor Tristate City om negers en Indiase straatpoepers in te huisvesten]

Het idee hier is om de hoeveelheid land die nodig is voor het verbouwen van echt voedsel te verkleinen, om plaats te maken voor nepvoedsel dat synthetisch kan worden vervaardigd met ‘veel minder uitstoot’.

Het beleid inzake klimaatverandering is veranderd in een beleid voor de volksgezondheid en de mondiale gezondheidszorg, en de niet-gekozen globalistische oplossingen zijn altijd dezelfde: het samenvoegen van bedrijven en de staat om menselijk gedrag te monitoren, manipuleren en controleren.


Bron: https://dissident.one/internationaal-verzet-nu-het-wef-overheden-oproept-om-nepvlees-en-alternatieve-eiwitten-te-promoten 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...