maandag 24 juni 2024

Pfizer CEO zegt dat COVID slechts een test was… “een repetitie” voor iets groters dat nog moet komen

 juni 24, 2024   4

   © britni scott op Unsplash

Toen Albert Bourla, CEO van Pfizer, zei dat COVID-19 slechts een test was, vloog dit nogal onder de radar, maar de geschiedenis leert ons dat deze opmerking meer een waarschuwing zou kunnen zijn dan een uit de lucht gegrepen opmerking, schrijft Cassie B.

“Ik denk echt dat de beste dagen van Pfizer nog voor ons liggen, want Covid was voor mij een soort repetitie, een prove generali, hoe je een organisatie kunt mobiliseren en het onmogelijke kunt doen tegen een hoofdziekte,” zei Bourla.

Het is een behoorlijk onheilspellende verklaring als je erover nadenkt, aangezien we, als we terugkijken, vaak gevallen kunnen vinden waarin iemand ons waarschuwde, direct of op een subtielere manier, dat er iets ergs op komst was, maar niemand acht sloeg op de waarschuwing.

Alex Jones wees er bijvoorbeeld op dat hij al in 2010 waarschuwde dat zoiets als de COVID-19 pandemie zou gebeuren. Hij zei dat dit niet zomaar een willekeurige voorspelling was die uitkwam; hij las de Rockefeller Foundation Operation Lock Step, waarin specifiek het gebruik van een virus werd beschreven om een wereldregering in te stellen en controle uit te oefenen over mensen met verplichte quarantaines, maskering, controleposten en andere schendingen van de persoonlijke vrijheid.

Net als enkele van zijn andere voorspellingen die zijn uitgekomen, zei hij dat er vaak veel waarschuwingen zijn, maar dat mensen niet opletten.

“Als je eenmaal genoeg technologische ontwikkeling hebt, genoeg wetenschap, alles wat we ons kunnen voorstellen, kunnen we het doen,” zei Jones.

Het zal dan ook geen verrassing zijn als COVID-19 inderdaad slechts een generale repetitie blijkt te zijn voor de echte catastrofe; zoals Jones zei: “Het grote werk komt eraan.”

 

Pandemie was enorm winstgevend voor Pfizer

Het is duidelijk waarom Bourla en Pfizer hopen dat dit alles slechts een “test” was. In 2021 verdiende Pfizer bijna $37 miljard aan de verkoop van de prik, waarmee het een van de meest lucratieve producten aller tijden werd. Dit zag hun totale inkomsten voor het jaar verdubbelen tot meer dan $81 miljard, wat meer was dan het BBP van de meeste landen.

Dit leidde er niet verrassend toe dat velen concludeerden dat de grote farmaceutische bedrijven zich bezighielden met “pandemische woekerwinsten” en ze kwamen ook onder vuur te liggen omdat ze niet bereid waren om de samenstelling van hun vaccins te delen met medicijnproducenten in armere landen zodat meer mensen een prik zouden krijgen.

De groep Global Justice Now verklaarde: “Maar we hebben Pfizer deze essentiële medische innovatie voor een groot deel van de wereld laten achterhouden, terwijl ze de openbare gezondheidszorgsystemen oplichtten met een gigantische winstmarge.”

In 2022 vestigden ze nog een record met het binnenharken van $100 miljard aan inkomsten dankzij zowel hun COVID-19 vaccin als de COVID-19 behandelingspil Paxlovid, die alleen al bijna $19 miljard opbrachten. In totaal kwam bijna 57 miljard dollar van de inkomsten in 2022 van de vaccins en pillen samen.

WEF, WHO, Bill Gates waarschuwen al voor volgende pandemie

Andere machtige individuen hebben echter ook voorspellingen gedaan over nog grotere pandemieën, en die moeten ook niet worden genegeerd. Bill Gates waarschuwde vorig jaar bijvoorbeeld dat de volgende pandemie “door mensenhanden” zal worden veroorzaakt en “veel wreder” zal zijn dan COVID-19. Hij zei ook wat we kunnen verwachten wanneer de pandemie uitbreekt.

 

Hij zei ook wat we kunnen verwachten als dit gebeurt: “Wat we de volgende keer zullen hebben, zijn fabrieken die veel sneller [vaccins] kunnen produceren, zodat je binnen een paar maanden genoeg voor de wereld zou moeten kunnen maken. Dus we zullen genoeg voorraad hebben zodat prioritering er niet toe doet omdat we iedereen zullen dekken.”

Hij heeft ook gezegd dat de volgende pandemie niet een “kwestie van of maar wanneer” is, waarbij hij het vooruitzicht gebruikte om op te roepen tot wereldwijde surveillance, agressieve ontwikkeling van vaccins en censuur.

Ondertussen hebben het World Economic Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie zich openlijk voorbereid op een mogelijke “Ziekte X” die 20 keer dodelijker zou zijn dan COVID-19 en tot 50 miljoen mensen zou kunnen doden. Ze hebben zelfs gewerkt aan een proactief plan om ermee om te gaan – en het zou geen verrassing moeten zijn dat het veel vaccinontwikkeling, een pandemiefonds en veel beperkingen en censuur omvat.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/pfizer-ceo-zegt-dat-covid-slechts-een-test-was-een-repetitie-voor-iets-groters-dat-nog-moet-komen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...