maandag 24 juni 2024

Oeps: de machthebbers wilden de mensheid tot slaaf maken, maar veroorzaakten een Grote Ontwaking


Je krijgt een digital ID, je krijgt central bank digital currencies, je zult in 15-minutensteden wonen, wij bepalen wat je eet, wij hebben de controle over alles wat je doet en alles wat je wilt doen.

De machthebbers nemen hiermee een enorme gok, zei Neil Oliver, een ‘trotse complotdenker’, in gesprek met Tucker Carlson. Immers: zij zijn met weinigen, wij zijn met miljarden. Er wordt van alles doorgedrukt en de mensen krijgen er niets voor terug.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoopvol

Oliver denkt dat ze hun hand hebben overspeeld. Dat is hoopvol, want de geschiedenis heeft laten zien dat je niet 51 procent, maar 5 tot 10 procent van de mensen nodig hebt om er iets tegen te doen en het verschil te maken.

Terwijl ze aanstuurden op dit neofeodalisme, hebben ze hun ware aard laten zien, zei Oliver tegen Carlson. “Ze hebben te vroeg de eindsprint ingezet naar de finishlijn, op de verkeerde manier, en te veel mensen hebben dat gezien.”

Video Link: https://twitter.com/i/status/1803835200922640410 

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...