maandag 24 juni 2024

Schokkende studie ooit binnen 24 uur verwijderd door Lancet, nu peer-reviewed en openbaar: Onthult 74% van sterfgevallen direct gelinkt aan COVID-19 prik

 juni 24, 2024   1

    Navy Medicine from Washington, DC, USA / Wikimedia / (Public Domain)

Een eerder gecensureerd artikel van The Lancet is nu peer-reviewed beoordeeld en online beschikbaar.

De studie, getiteld “A Systematic Review of Autopsy Findings in Deaths After COVID-19 Vaccination“, analyseerde 325 autopsiegevallen en ontdekte dat maar liefst 73,9% van de sterfgevallen ofwel direct te wijten was aan, ofwel significant bijgedragen werd door de COVID-19 vaccinatie, schrijft Jim Hoft.

De hoofdauteur van de paper, Dr. Nicolas Hulscher, ondervond aanzienlijke tegenstand bij het aan het licht brengen van deze bevindingen. Nadat studie aanvankelijk meer dan 100.000 keer was gedownload, verwijderde The Lancet het volgens Dr. William Makis binnen 24 uur.

Volgens The Daily Sceptic was de reden die toen werd gegeven: “Deze preprint is verwijderd door Preprints with the Lancet omdat de conclusies van de studie niet worden ondersteund door de methodologie van de studie.”

The Daily voegde eraan toe:

“Zonder verdere details van de medewerkers van Preprints with the Lancet die het artikel hebben verwijderd, is het moeilijk om te weten welke inhoud de bewering dat de conclusies niet worden ondersteund door de methodologie echt heeft. Een aantal van de auteurs van het artikel behoren tot de top van hun vakgebied, dus het is moeilijk voor te stellen dat de methodologie van hun onderzoek echt zo slecht was dat het verwijdering bij de eerste screening rechtvaardigde in plaats van te worden onderworpen aan een volledige kritische beoordeling. Het riekt eerder naar censuur van een artikel dat niet de officiële lijn volgt. Vergeet niet dat het CDC nog geen enkel sterfgeval heeft erkend dat veroorzaakt is door de Covid mRNA-vaccins. Autopsie-bewijs dat het tegendeel aantoont is duidelijk niet wat het Amerikaanse volksgezondheidsinstituut wil horen.”

 

In een bericht op X vrijdag deelde Dr. William Makis het spannende nieuws.

“BREAKING NEWS: Onze LANCET GECENSUREERDE Paper is nu peer-reviewed en online beschikbaar!” schreef Makis op X.

“Ongelooflijk doorzettingsvermogen van eerste auteur Nicolas Hulscher die niet opgaf nadat LANCET onze paper binnen 24 uur terugtrok na 100.000 downloads zonder legitieme reden. Big pharma heeft The Lancet onder druk gezet, maar is er niet in geslaagd om ons tegen te houden.”

“Onze paper werd met een jaar vertraagd en deze acties van CENSUUR en ANNULERING hebben geleid tot vele sterfgevallen die voorkomen hadden kunnen worden. Deze paper zou een game changer kunnen zijn,” voegde Makis eraan toe.

Volgens de studie:

Methoden

We doorzochten PubMed en ScienceDirect voor alle gepubliceerde autopsie- en necropsierapporten met betrekking tot COVID-19 vaccinatie tot 18 mei 2023. Alle autopsie- en necropsiestudies waarin COVID-19-vaccinatie als antecedente blootstelling was opgenomen, werden geïncludeerd.

Omdat de kennis sinds de tijd van de oorspronkelijke publicaties vooruit is gegaan, beoordeelden drie artsen onafhankelijk van elkaar elk geval en beoordeelden of COVID-19 vaccinatie al dan niet de directe oorzaak was of in belangrijke mate bijdroeg aan de dood.

Resultaten

In eerste instantie identificeerden we 678 onderzoeken en na screening op onze inclusiecriteria werden 44 artikelen geïncludeerd die 325 gevallen van autopsie en één geval van necropsie bevatten. De gemiddelde leeftijd van overlijden was 70,4 jaar.

Het meest betrokken orgaansysteem bij de gevallen was cardiovasculair (49%), gevolgd door hematologisch (17%), respiratoir (11%) en meerdere orgaansystemen (7%). In 21 gevallen waren drie of meer orgaansystemen betrokken.

 

De gemiddelde tijd tussen vaccinatie en overlijden was 14,3 dagen. De meeste sterfgevallen deden zich voor binnen een week na de laatste vaccinatietoediening.

In totaal werden 240 sterfgevallen (73,9%) onafhankelijk beoordeeld als rechtstreeks te wijten aan of significant bijgedragen door COVID-19 vaccinatie, waarvan de primaire doodsoorzaken plotselinge hartdood (35%), longembolie (12,5%), myocardinfarct (12%), VITT (7,9%), myocarditis (7,1%), multisysteem inflammatoir syndroom (4,6%) en hersenbloeding (3,8%) omvatten.

Volgens de VAERS COVID Adverse Event Reports die alle COVID-gerapporteerde sterfgevallen en complicaties van vaccins bijhouden, zijn er 37.647 mensen overleden aan het COVID-19 vaccin – vanaf 31 mei 2024.

Dit zijn de vaccin-gerelateerde sterfgevallen die zijn gemeld.



Bron: VAERS COVID Adverse Event Reports

En nog steeds pushen artsen het vaccin aan hun patiënten! Het geld moet wel heel erg goed zijn!

Vigilant Fox deelde deze clip van Jimmy Dore in dit explosieve verslag:

Een andere COVID “samenzweringstheorie” wordt werkelijkheid nu een schokkende studie die door The Lancet werd GECENSUREERD, nu peer-reviewed is.

Wat probeerden ze te verbergen, vraag je je af?

Heel veel vaccinsterfgevallen.

Na 325 autopsiegevallen van COVID-vaccins te hebben geanalyseerd, ontdekte de nu aan peer-reviewed onderzoek onderworpen studie dat “in totaal 240 sterfgevallen, dat is 73,9%, onafhankelijk werden beoordeeld als DIRECT VEROORZAAKT door of significant bijgedragen aan COVID-19 vaccinatie.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/schokkende-studie-ooit-binnen-24-uur-verwijderd-door-lancet-nu-peer-reviewed-en-openbaar-onthult-74-van-sterfgevallen-direct-gelinkt-aan-covid-19-prik/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...