dinsdag 9 juli 2024

Wat voeren Bill Gates en de WHO in hun schild? Ze hebben weer een pandemie gesimuleerd


Bill Gates en de WHO hebben weer een pandemie gesimuleerd. Enkele maanden voordat de corona-uitbraak werd uitgeroepen tot pandemie vond Event 201 plaats, waarbij de uitbraak van een coronavirus werd gesimuleerd. Die simulatie werd gefinancierd door onder meer Gates en het World Economic Forum.

Dit is geen complottheorie, benadrukte Clayton Morris van Redacted.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Catastrophic Contagion

De Bill & Melinda Gates Foundation, het Johns Hopkins Center for Health Security en de WHO hebben op 23 oktober 2022 in Brussel opnieuw een pandemie gesimuleerd. Catastrophic Contagion luidde de omineuze titel van het project.

Tien huidige en voormalige gezondheidsministers, en hooggeplaatste gezondheidsfunctionarissen uit Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India en Duitsland namen samen met Gates deel aan de simulatie.

SEERS

Het betrof hier een ‘fictieve’ pandemie die in de nabije toekomst uitbreekt. Deelnemers bespraken de aanpak van een epidemie die in een bepaald deel van de wereld de kop opsteekt en zich vervolgens snel verspreidt en een pandemie wordt, met een hoger sterftecijfer dan corona. In dit geval werden vooral kinderen en jonge mensen getroffen. Elke keuze die de deelnemers maakten, had ingrijpende gevolgen.

Tijdens de simulatie werd een scenario geschetst, waarin in 2025 in Brazilië een uitbraak plaatsvindt van het Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome (SEERS).

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...