dinsdag 9 juli 2024

Zelfs het vermoorden van kinderen laten we toe

 dinsdag, 09 juli 2024 10:02



Misschien toch wel nuttig om je eens af te vragen in wat voor maatschappij wij leven als we toestaan dat ze kinderen vermoorden.

Zij liggen daar geen seconde wakker van, maar hoe zit het met de eerbare burgers in de maatschappij?
Onwetendheid mag in de toekomst nooit een reden zijn om te stellen dat men het nooit heeft geweten hoe immens veel schade die ‘coronavaccins’ hebben veroorzaakt.

De waarheid is op veel plaatsen te vinden, alleen moet je iets meer moeite doen en niet langer vertrouwen op de mainstreammedia.

Die mogen er dan alles aan doen om de waarheid verborgen te houden, maar dat lukt ze steeds minder.

Het wachten is op de enorme woede uitbarsting die zal plaatsvinden op het moment dat het slapende deel van de bevolking beseft wat er is gebeurd.

Slapende mensen zijn in principe fatsoenlijke mensen die veel te goedgelovig zijn, maar als die zouden weten wat er werkelijk is gebeurd, dan is er een kans dat ze niet alleen uiteindelijk wakker zullen schrikken, maar ook in woede uitbarsten om wat hen is aangedaan.

Als er ongekend veel volwassenen sterven, dan registreert dan nauwelijks bij de grote slapende massa. Dit omdat ze dagelijks voor de programmeerkast plaats nemen en alles voor zoete koek slikken wat ze daar krijgen voorgeschoteld.

Het volgende bericht zal je daar niet aantreffen, maar het is wel heel belangrijk dat die bovengenoemde groep dit onder ogen krijgt.

Want, waar we het over hebben is het in koelen bloede vermoorden van kinderen met de beruchte coronaprikken.

Dit, omdat de sterftecijfers onder ‘gevaccineerde’ kinderen schrikbarend hoog zijn.

Alarmerende officiële overheidsstatistieken hebben onthuld dat kinderen die Covid mRNA injecties toegediend hebben gekregen een enorm verhoogd risico lopen om te sterven.

De schokkende cijfers werden onthuld in een rapport van de Britse overheid waarin stilletjes werd bevestigd dat de Covid-injecties in een ongekend tempo kinderen de dood hebben ingejaagd.

De bekentenis lag verborgen in een officieel rapport dat was samengesteld met behulp van gegevens van het Britse Office for National Statistics (ONS).

De gegevens laten zien dat kinderen die de injecties hebben gekregen 4423%/45x meer kans hebben om te sterven aan welke oorzaak dan ook dan niet-gevaccineerde kinderen.

Bovendien hebben gevaccineerde kinderen 13.633%/137x meer kans om te sterven aan COVID-19 dan kinderen die geen mRNA-injectie hebben gekregen.

De verbluffende cijfers werden onthuld in onlangs gepubliceerde ONS-gegevens over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland.

De meest recente dataset van de ONS is getiteld "Overlijdens naar vaccinatiestatus, Engeland, 1 januari 2021 tot 31 mei 2022".
Ongeveer tegelijkertijd verschijnt het volgende bericht uit Alberta in Canada. Ook daar zijn heel veel kinderen gevaccineerd en ook daar zijn de sterftecijfers bij kinderen afgrijselijk.
Deel dit bericht waar je kunt met alle nog slapende mensen. Zorg dat ze zien wat er kinderen gebeurt als deze worden blootgesteld aan de ‘veilige en effectieve vaccins’.

Aangezien het grootste deel van het volk niet alleen slaapt, maar wel uit fatsoenlijke mensen bestaat, is er een kans dat ze nu misschien wel wakker schrikken en zo meehelpen om te voorkomen dat er nog veel meer slachtoffers zullen vallen.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Oud-Kamerlid over plannen die het WEF doordrukt: ‘Dit is wel heel pervers’

Begin dit jaar ging koning Willem-Alexander op bezoek bij ‘milieuvriendelijke’ bedrijven. Hij proefde onder meer   een hamburger gemaakt van...