maandag 15 juli 2024

5G is klaar voor de volgende pandemie

maandag, 15 juli 2024 14:21

5g grafeenoxide pandemieVoor hen die geloven dat virussen bestaan en zomaar kunnen overspringen van mens op mens is het volgende misschien niet zo interessant.

Wel voor hen die denken dat wat wij de coronapandemie noemen wordt veroorzaakt door een combinatie van grafeenoxide en 5G.


We bevinden ons op een bepaalde tijdlijn.

Een tijdlijn van gebeurtenissen die ogenschijnlijk spontaan plaatsvinden, maar wat in werkelijkheid zorgvuldig geplande operaties zijn.

Er is overtuigend bewijs dat de beruchte ‘coronapandemie’ al jaren daarvoor was bekokstoofd.

De ‘uitbraak’ in China is dan ook eigenlijk te krankzinnig voor woorden:

Dit is wat er is gebeurd.

Wat er in het onderzoek staat is dat er getest wordt op genetisch materiaal zoals dat door Chinese onderzoekers in een publieke databank is gedeponeerd en waarvan men aanneemt dat deze afkomstig zijn van een nieuw virus dat later SARS-CoV-2 wordt genoemd.

Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat een dergelijk virus bestaat en is geïsoleerd volgens de regelen der kunst.

Maar, wel hadden we ineens een coronapandemie.

In werkelijkheid zijn de symptomen die gepaard gaan met covid-19 grotendeels veroorzaakt door een combinatie van 5G straling en bij mensen ingespoten grafeenoxide in de griepprikken uit najaar 2019. Dit volgens een groep Spaanse onderzoekers.

We weten dat de voorbereidingen voor de volgende pandemie in volle gang zijn en het maakt geen bal uit hoe ze het volgende ‘virus’ zullen noemen.

We hebben een tijd geleden een tijdlijn opgesteld voor wanneer wij denken dat de volgende pandemie zal verschijnen. En dan komen we uit op het jaar 2025, volgend jaar.

Om dan meer doden te kunnen veroorzaken dan dat met de ‘coronapandemie’ het geval was, zal het 5G groter en krachtiger moeten worden.

Er worden dan ook hele hoge sterftecijfers voorspeld voor de volgende pandemie. Alles is bijna in gereedheid voor die volgende stap richting Hunger Games maatschappij.

Ook in ons land ( Nederland, maar België volgt wel volgens de groene minister van Telecom Petra de Sutter; Redactie) staat alles klaar voor de volgende 'pandemie'.

Per 1 augustus gaat de nieuwe 5G frequentie 3.5GHz actief worden. Er is nog weinig onderzoek gedaan naar de gevolgen hiervan. Ook de Nederlands Gezondheidsraad was terughoudend over de uitrol van 5G in haar advies naar de Tweede Kamer.

Ondanks de waarschuwing van veel artsen en wetenschappers wordt 5G toch uitgerold terwijl de vraag er niet echt ligt vanuit de consument.

Wat doet de nieuwe 5G frequentie met onze gezondheid?

Per 1 augustus mag de knop om en worden we geconfronteerd met deze frequentie. Vooral Odido, het voormalige T-Mobile, heeft vrijwel al haar masten al voorbereid op deze frequentie.
Stap voor stap komt de volgende ‘pandemie’ dichterbij.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...